• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim benimle ilgilenmiyor

groenline

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2017
874
1.119
113
1 buçuk yıllık bir ilişkim var. Salgın yüzünden ilişkimiz uzak mesafeye dönmüş durumda. Benimle çok fazla konuşmak istemiyor. Konuşurken hemen bir bahane buluyor başka işleri çıkıyor. Neden böyle yapıyorsun dediğimde de konuşacak bir şey bulamıyorum diyor. Gün içinde sadece haberlesiyoruz şunu yaptım bunu yaptım diye. Özlüyorum birlikte vakit geçirmek istiyorum ama her seferinde aynı şey oluyor. Sizce ne yapmalıyım bu durumda ?

Ayrılmak istemiyorum bir çözüm ariyorum sadece
Sevgili olmanın manası ne ki ? Görüşmek vakit geçirmek paylaşmak . Adam bunu istemiyor, ne yapacaksınız ayrılmaktan başka. Beni sev vakit geçir ilgilen dediğinizde yapacak mı ? Flört ilgi bittiği an biter.

Ayrılmak istemiyorsunuz fakat ilgisizliğine katlanamıyorsunuz. Ozman görmezden gelceksiniz ilgisizligini, söz konusu yapmayacaksınız. Böylece sürüp gidecek. Hani derler ya; ya bu deveyi güdeceksin, yada bu diyardan gideceksin.🤷🤦

Ayrılmak istemiyorum bir çözüm ariyorum sadece
Bu sorunlara çözüm arayan cozum bulmasa bile affeder. Evlenir daha buyuk sorunlarla karsilasir çünkü daha once affedildigini bilen bir adam daha beterlerini yapar. Her seyi affetme bazi seyler affedilmez bazi seyler cabalarla olmaz itmeyle gitmez yürümüyorsa sen de orada birak ve yalniz yürü. Sonra daha cok aglama.

Bu sorunlara çözüm arayan cozum bulmasa bile affeder. Evlenir daha buyuk sorunlarla karsilasir çünkü daha once affedildigini bilen bir adam daha beterlerini yapar. Her seyi affetme bazi seyler affedilmez bazi seyler cabalarla olmaz itmeyle gitmez yürümüyorsa sen de orada birak ve yalniz yürü. Sonra daha cok aglama.
Aslında her şeyin farkındayım ama kabullenmek zor. Kimse bu durumla karşılaşmak istemez. Soylediklerinizde haklısınız. Herkes kendince haklı. Ama bunca emek ve sevgiyi çöpe atmak zor geliyor. Değiştigini görmek beni çok üzüyor.

Ne yapabilirsin ki, ilgisi bitmiş adamı terk edecek degılsın heralde.
Boyle alttan ala ala razı gele gele, devam.
Değiştigini görmek beni çok üzüyor ve durumu kabullenemiyorum sanırım. Sorunun ve çözümün ne olduğunu bilmeme rağmen buraya yazdım belki içimi rahatlatacak bir cevap gelir diye. Ama yok, herkes hemfikir maalesef

Değiştigini görmek beni çok üzüyor ve durumu kabullenemiyorum sanırım. Sorunun ve çözümün ne olduğunu bilmeme rağmen buraya yazdım belki içimi rahatlatacak bir cevap gelir diye. Ama yok, herkes hemfikir maalesef
Bu sorunun cozumu yok, aslında sorun da degıl bu.
Bazen ılıskıler biter, sıkılırsın artık sevmezsin biter.
Bitirmeye Cesaret edemeyen taraf, aynı boyle ilgisiz sevgisiz davranır karsı taraf bıkıp bitirsin diye. Ayrılığın sorumlulugunu almak istemez korkak ve haindir.

Karsı tarafta alttan alıp gururunu hıce sayar cogu zaman ayrılmaz. Ilıskı sundukce suner
Ortada ılıskı kalmaz ama bunu, senelerımı verdim eskıden benı cok severdi dıyen insana anlatmakta zordur.

Ilıskı soguk davranan tarafından, buna kopek cekıyorum bitiremiyor mecburen ayrılcam dıyıp bıttı demesiyle son bulur.
Ortada bıtane kaybeden vardır, gururunu hıce sayıp gidemeyen, kabullenemiyorum diyendir o da.

Birlikte vakit geçirebileceğiniz öneriler bulunur fakat bu kişinin sizinle konuşmaya gönlü yok gibi görünüyor.
Daha şimdiden böyle davranan da ileride sizinle hiç iletişim kurmaz.
Kısacası çaba göstermek sadece boş yere emek vermek olur.
Size de yazık.

telefonda ben de öyleyim. yanyanayken her konudan saçma sapan konuşabilirim ama telefonda uzun sessizlikler, ay ne konu açsam şimdiler diye düşünüyorum. telefonda konuşmaktan nefret ediyorum kimle olursa olsun. gerçekten ilgisiz biri olduğunu düşünüyorsanız ayrı ama telefonda konu bulamamak affedilebilir bir şey bence.

Back
X