Spora gitmeye teşvik et, hatta imkanınız varsa beraber gidin
aklıma bu sabah olanlar geldi
dün akşamdan beri eşime küsüm ama o bilmiyor küs olduğumu
sabah kalktık saçı başı darmadağındı aynaya baktı korktu: bu neee???? dedi, ben hiç cevap vermedim.
ben ne kadar çirkin olmuşum diyor, habidende yakışıklılık falan kalmamış bende diyor sonra bana bakıyor ben bişi dicem diye.bende küsüm ya hiç ağzımı açmıyorum.
allah allah, ben böyle değildim ya hayvanın teki olmuşum diyor. ben hala susuyorum.
cicim ben eskiden böylemiydim diyor? ben böyle değildim ya bu ne diyor. ben yine susuyorum üstümü giyiyorum.
yaaaa ne oldu bana böyle!! diyor, o anda tutamadım kendimi gülmeye başladım
o hala ciddi bi şekilde bana diyorki, ya ben eskiden böylemiydim dedi, bende gıcıklık olsun diye yooo, değildin.... dedim
(mahsus öyle yaptım, ''bana çirkin dedi'' konusu yüzünden, benden şey bekledi, işte yok aşkım çok yakışıklısın falan ama demedim işteee, demedimmm ohhhh)
konuyla ilgili şunuda söyliyimki, hiç bir insan ergenlik çağındaki gibi kalmıyor, hiç bir insanda yaş ilerledikçe gençliğindeki gibi kalmıyor..
tabi rahatsız edici bir değişiklik olmadığı sürece fazla üstlenmemek lazım.
spor yapmakta fayda var ama tabi.
benim eşimde eskiden haftada 3-4 halı saha maçı yapardı, 3-4 senedir yapmıyor ve bu belli oluyor ama rahatsız edici kadar değil.
Cariie intikamini aldin demek sonunda iyi yapmissin
konu sahibi arkadsim kirmadan sevgilinize kilolarindan rahatsiz oldunuzu dile getirin diyet spor yapmasini isteyin
ben olsam hic cekinmeden derim cok sisko oldun kilo ver diye :))))))
aklıma bu sabah olanlar geldi
dün akşamdan beri eşime küsüm ama o bilmiyor küs olduğumu
sabah kalktık saçı başı darmadağındı aynaya baktı korktu: bu neee???? dedi, ben hiç cevap vermedim.
ben ne kadar çirkin olmuşum diyor, habidende yakışıklılık falan kalmamış bende diyor sonra bana bakıyor ben bişi dicem diye.bende küsüm ya hiç ağzımı açmıyorum.
allah allah, ben böyle değildim ya hayvanın teki olmuşum diyor. ben hala susuyorum.
cicim ben eskiden böylemiydim diyor? ben böyle değildim ya bu ne diyor. ben yine susuyorum üstümü giyiyorum.
yaaaa ne oldu bana böyle!! diyor, o anda tutamadım kendimi gülmeye başladım
o hala ciddi bi şekilde bana diyorki, ya ben eskiden böylemiydim dedi, bende gıcıklık olsun diye yooo, değildin.... dedim
(mahsus öyle yaptım, ''bana çirkin dedi'' konusu yüzünden, benden şey bekledi, işte yok aşkım çok yakışıklısın falan ama demedim işteee, demedimmm ohhhh)
konuyla ilgili şunuda söyliyimki, hiç bir insan ergenlik çağındaki gibi kalmıyor, hiç bir insanda yaş ilerledikçe gençliğindeki gibi kalmıyor..
tabi rahatsız edici bir değişiklik olmadığı sürece fazla üstlenmemek lazım.
spor yapmakta fayda var ama tabi.
benim eşimde eskiden haftada 3-4 halı saha maçı yapardı, 3-4 senedir yapmıyor ve bu belli oluyor ama rahatsız edici kadar değil.
ne güzel işte kimse bakmazter ve ayak kokusu olmasın yeter
bende böyle düşünüyorum ya biraz kötüyüz galiba
fit olupta çok yakışıklı olmasın , çok güzel giyinmesin ölücem kıskançlıktan
ama rahatsız olsam açık açık söylerdim, çekinmem o konularda
bence sizde fazla kırıcı olmadan açıkça söyleyin uygun bi dille
Erkekler her halükarda kendilerini salıyorlar be canım. Benim sözlümünde göbeği var ben de ona spora yazıl istersen diyorum o da askerde erir olmazsa giderim diyo
bi yolunu bulursan bana da söyle
benimki de yazdan kışa kışdan yaza ertelemekle meşgul bu işi..
bazen seviyorum oyy göbişe bak diye ama kilo vermesini çok isterdim..
sen de mezureyi kapıp belden ölçseydinBenim sevgilim de 1.5 senede on kilo almayı becerdi. Ama düşünün ki o kilo sadece göbekte ve gıdıkta toplanmış.
Bir kere zayıfla diyeceğim tuttu. Aldı mezurayı eline, ikimizin de basen çevresini ölçtü.İkimiz de 104 geldik. (Ben de kiloluyumdur.)
Tabi saydırmaya bi' başladı, ben ondan 30 cm kısa halimle onunla aynı ölçüye sahipmişim de nasıl ona zayıfla dermişim diye.
Bende benim kalçamın zaten kocaman olduğunu onunsa sorunun göbek olduğunu söyledim de dinletemedim. Kavga ettik bir güzel. Konu sen beni beğenmiyorsunlara falan geldi.
O televizyon izliyor, ben bilgisayarda takılıyorum ama hiç konuşmuyoruz.
İki saat geçti. Geldi yanıma. "Gel çıkıp birer buçuk iskender yiyelim ve bu konu kapansın." dedi.
Bende bu teklife karşı koyamadım.
Demem o ki, söylemeden biraz da eşref saatini beklemek gerekiyor. Genelde de bu konu ters teper dikkatli olmak lazım.
:)) senin ki yine iyi ben de dedim bi keresinde bana ne desin merak etme evlenince göbek möbek kalmaz ikimizde de diye:)) pess artıq daha ne diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?