sevgilim beraberliğimizden beri kilo alıp eski görünümünü,fitliğini kaybetti:(

bellanisa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2012
443
12
48
Kızlar tanıştığımızda sevgilimin vücudunu çok beğeniyodum okulu bittikten sonra kendini çok saldı,önceden futbol oynuyordu bıraktı kilo aldı şimdi kocaman bi göbişi var pantolonundan taşıyor ve yaşından olgun görünüyor kendi de rahatsız bu durumdan ama çok da dert etmiyor.bi çaba sarfetmiyor.zayıflayıp eski haline dönmesini istiyorum fakat bunu nasıl ifade edeceğimi bilemiyorum nasıl davranmam lazım bana fikir verin lütfen

Spora gitmeye teşvik et, hatta imkanınız varsa beraber gidin

teşekkur ederim ama imkansız mlsf şu an farklı şehirlerdeyz 2 sene sonra evlilik düşünüyoruz ve o zamana kadar iyice şişko olmasından korkuyorm.Bi ara yüzmeye gidiyordu ama onu da bıraktı

bi konu bu kadarda üstüne gelir bende az önce sevgilimle bu konuda dalga geçiyodum göbişi oldu kocaman dedim aşkım bu ne ya göbekli damat olucan valla benden sölemesi dedim spora gitmeye karar verdi :) sende şakayla karışık böle çaktır bazen işe yarıyo :)

acik acik söyle kendine ceki düzen ver diye
insanlarin görünümü ne kadar önemli
esim bu konuda cok takintili
azicik kilosu olsa dertleniyor
adam o kadar fit
anlamiyor
illa kusur buluyor
yapi meselesi heralde
esim derki göbekli insanalr o halleriyle nasil yasiyorlar
eee iste bazilari rahatsiz olmuyor demek ki ..
ama en cok benim icin saglik acisindan önemli herseyden önce
bunu dile getirin
belki gaza gelir

bi yolunu bulursan bana da söyle
benimki de yazdan kışa kışdan yaza ertelemekle meşgul bu işi..
bazen seviyorum oyy göbişe bak diye ama kilo vermesini çok isterdim..

benim erkek arkadasiminda ilk cikmaya basladigimizda baklavalari vardi ama kilo aldi göbegi artik sarkiyor
bana göre kilo vermesede olur baska kizlar bakmaz

aklıma bu sabah olanlar geldi

dün akşamdan beri eşime küsüm ama o bilmiyor küs olduğumu
sabah kalktık saçı başı darmadağındı aynaya baktı korktu: bu neee???? dedi, ben hiç cevap vermedim.
ben ne kadar çirkin olmuşum diyor, habidende yakışıklılık falan kalmamış bende diyor sonra bana bakıyor ben bişi dicem diye.bende küsüm ya hiç ağzımı açmıyorum.
allah allah, ben böyle değildim ya hayvanın teki olmuşum diyor. ben hala susuyorum.
cicim ben eskiden böylemiydim diyor? ben böyle değildim ya bu ne diyor. ben yine susuyorum üstümü giyiyorum.
yaaaa ne oldu bana böyle!! diyor, o anda tutamadım kendimi gülmeye başladım
o hala ciddi bi şekilde bana diyorki, ya ben eskiden böylemiydim dedi, bende gıcıklık olsun diye yooo, değildin.... dedim
(mahsus öyle yaptım, ''bana çirkin dedi'' konusu yüzünden, benden şey bekledi, işte yok aşkım çok yakışıklısın falan ama demedim işteee, demedimmm ohhhh)

konuyla ilgili şunuda söyliyimki, hiç bir insan ergenlik çağındaki gibi kalmıyor, hiç bir insanda yaş ilerledikçe gençliğindeki gibi kalmıyor..
tabi rahatsız edici bir değişiklik olmadığı sürece fazla üstlenmemek lazım.

spor yapmakta fayda var ama tabi.
benim eşimde eskiden haftada 3-4 halı saha maçı yapardı, 3-4 senedir yapmıyor ve bu belli oluyor ama rahatsız edici kadar değil.

Son düzenleme:

Cariie intikamini aldin demek sonunda iyi yapmissin

konu sahibi arkadsim kirmadan sevgilinize kilolarindan rahatsiz oldunuzu dile getirin diyet spor yapmasini isteyin

ben olsam hic cekinmeden derim cok sisko oldun kilo ver diye :))))))

Cariie intikamini aldin demek sonunda iyi yapmissin

konu sahibi arkadsim kirmadan sevgilinize kilolarindan rahatsiz oldunuzu dile getirin diyet spor yapmasini isteyin

ben olsam hic cekinmeden derim cok sisko oldun kilo ver diye :))))))

benden kaçmazzz

Ya Allah ayirmasin.. okurken, kafamda canlandirdim ve yuzumde kocaman bir gulumseme olustu.. Ne kadar tatli bir atisma olmus..

ne güzel işte kimse bakmaz ter ve ayak kokusu olmasın yeter

bende böyle düşünüyorum ya biraz kötüyüz galiba
fit olupta çok yakışıklı olmasın , çok güzel giyinmesin ölücem kıskançlıktan

ama rahatsız olsam açık açık söylerdim, çekinmem o konularda
bence sizde fazla kırıcı olmadan açıkça söyleyin uygun bi dille

Son düzenleme:
Erkekler her halükarda kendilerini salıyorlar be canım. Benim sözlümünde göbeği var ben de ona spora yazıl istersen diyorum o da askerde erir olmazsa giderim diyo

kıskançlığım var aslında ama yine de şişko olmasındansa kıskanmaya razıyım..walla uygun,kırıcı ne şekilde desem farketmiyor adama işlemiyo
ben futbol oynamasına bitiyodum yine oynasın istiyorum yaaaa ama bu göbişle nefes nefese kalıyo

o deil bi sorun daha var beni de kilo almaya kendi teşvik etti ye dedikçe yedim.şimdi spora gidiyorum kilo vereyim diye ..

Erkekler her halükarda kendilerini salıyorlar be canım. Benim sözlümünde göbeği var ben de ona spora yazıl istersen diyorum o da askerde erir olmazsa giderim diyo

:)) senin ki yine iyi ben de dedim bi keresinde bana ne desin merak etme evlenince göbek möbek kalmaz ikimizde de diye:)) pess artıq daha ne diyim

bi yolunu bulursan bana da söyle
benimki de yazdan kışa kışdan yaza ertelemekle meşgul bu işi..
bazen seviyorum oyy göbişe bak diye ama kilo vermesini çok isterdim..

inşallah bi yolunu bulursam yazarım buraya inş
ben hiç sevmiyorum göbişini falan iyice kendini bişey sanar öyle desem
aslında öyle ona her haliyle aşığım ama olmaz zayıflasın istemiyorum göbekk

Benim sevgilim de 1.5 senede on kilo almayı becerdi. Ama düşünün ki o kilo sadece göbekte ve gıdıkta toplanmış.

Bir kere zayıfla diyeceğim tuttu. Aldı mezurayı eline, ikimizin de basen çevresini ölçtü.İkimiz de 104 geldik. (Ben de kiloluyumdur.)

Tabi saydırmaya bi' başladı, ben ondan 30 cm kısa halimle onunla aynı ölçüye sahipmişim de nasıl ona zayıfla dermişim diye.

Bende benim kalçamın zaten kocaman olduğunu onunsa sorunun göbek olduğunu söyledim de dinletemedim. Kavga ettik bir güzel. Konu sen beni beğenmiyorsunlara falan geldi.

O televizyon izliyor, ben bilgisayarda takılıyorum ama hiç konuşmuyoruz.

İki saat geçti. Geldi yanıma. "Gel çıkıp birer buçuk iskender yiyelim ve bu konu kapansın." dedi.

Bende bu teklife karşı koyamadım.

Demem o ki, söylemeden biraz da eşref saatini beklemek gerekiyor. Genelde de bu konu ters teper dikkatli olmak lazım.

sen de mezureyi kapıp belden ölçseydin
sonrasında iskenderle tatlıya bağlamışsınız:)
benim ki de çok aldı iştahı acayip arttı uyarnca durup bi bakıyor sen beni beğenmiyormusun gibilerinden sanki üzülmüş gibi ama sonra kendi de diyo hayvan gibi yiyorum diye yemekleri götürüyo çiğnemek bile çiğnemiyo nasıl bi iştahdır yemek yemektir anlamadım

:)) senin ki yine iyi ben de dedim bi keresinde bana ne desin merak etme evlenince göbek möbek kalmaz ikimizde de diye:)) pess artıq daha ne diyim

Anamm seninki hızlı çıktı Ama ona pek güvenmesin bence evlenince daha çok şişmesin sonra nasıl olsa evlendik ohhh yeahhh ye iç yat Kaç kilo sorması ayıp ve boyu kaç şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…