sevgilim beraberliğimizden beri kilo alıp eski görünümünü,fitliğini kaybetti:(

Anamm seninki hızlı çıktı Ama ona pek güvenmesin bence evlenince daha çok şişmesin sonra nasıl olsa evlendik ohhh yeahhh ye iç yat Kaç kilo sorması ayıp ve boyu kaç şekerim

boyu 1,70 civarı kilo 93 tü en son :S
seninki de öylemi moralim daha da bozuldu şu an

canım erkekler nedense ılk gorup de asık oldugumuz gıbı kalmıyorlar .

uzun surelı ılıskıler de erkekler hep kendılerını salıyorlar .

ama salma boyutu onemlı tabıkı de .

abrtılı sekıl de gobegı yoksa sorun etme kalbını de kırma derım .

yanı en azından gıydıgını yakıstırabılıyorsa sorun etme .

boyu uzunsa zaten kıloyuda kaldırır dıye dusunuyorum .

ben mesela erkekte gobusu cok severım

ancak o gobusu kaldıracak omuz genıslıgıne ve uzun boya sahıp olacak .

eger boyu kısa ıse ve gercekten gıydıgı hıc bırsey yakısmıyorsa

hıc cekınmeden acık acık soyle kı cekı duzen versın kendıne .

direkt soyle valla ben soyluyorum yası ıyıce buyuk gozukuyor.. benımkının boyu ıkı metre maşşallah ama oyle bı gobek var kı....

boyu 1,70 civarı kilo 93 tü en son :S
seninki de öylemi moralim daha da bozuldu şu an

canım bır oncekı yorumu yaparken senın yazdıgın bu yorumu gormemısım .

durum gercekten vahım gorunuyor .1.70 boya 93 kılo da ne demek

170 boy zaten orta boya bıle zorla gırerken 93 kılo ıle boyunu ıyıce kısar .

sen yıne de morelını bozma cnm .al karsına acık acık soyle .

''kendıne cekı duzen ver ,koluma taktıgım da gururla tasımak ısterım senı '' de.

o da ne boyle salmıs kendını canım .hakıkatten de salmıs yanı .hemen acıl sok bır dıyet programı

ve spor programına baslamalı .

bencede kendine ceki duzen vermesi gerektigini soylemelisin...benimde basima ayni durum gelmisti ama konusup herseyi hallettik

Böyle endişeli kadınların artmasını diliyorum ki kadınların üstünden kalksın bu sorumluluk.

Erkeklerde toparlansın, kadınlarında gözleri olduğunu anlasın artık.

Ya bizler birazcik kilo alinca onlar yuzumuze vuruyorlar... biz niye soylemiyelim? Tv de cok guzel biri gorduklerinde
hatuna bak, fizigine bak diyorlar..
Bence sende yakisikli biri gorunce tv de cocugun fizigi fenaymis diye saka yap.. en azindan bi gonderme yap.. belki ise yarar

kızlar yaaa söylüyorum ama tın yok
bugün telefonda ona bu aralar ben baya kilo verdim şunları şunları yaptım,yedim diye anlattım.
bu gidişle ben 50ye incem sen 100e dogru çıkıyosun ne olcaz biz dedim.
sonra hem ben koluma seni fit olarak takmak istiyorum dedim.
yine yaramadı dediklerim 'dobi olarak takcaksın' dedi ((
laf ağzımda gevelendi bişey daha diyemedim

Bence güzelce uyarsana sevgilini, sonra içinden geçenleri kırmadan etmeden ..
Bazı yorumlara katılmıyorum ben, benim sözlüm senelerdir birlikteyiz hiç salmadı kendine bakımını sporunu hep yapar ..
Fit görünmek onu çok mutlu eder,, kaslarını baklavalarını kaybedecek gibi olsa hemen iş başına
Şuan da asker olması sebebiyle sporunu çok fazla yapamıyor ama orada da imkanları değerlendiriyor,, ama birazcık ayva göbeklidir yarim
Oyyhh yerim o göbeğini,, yapı itibari ile o çıkıklık bende de var

Hastayım gülüşüne, ayva göbeğine

Aslında söylemekle de olmuyor değil mi,, onun içinden gelmesi lazım ..
Kendisi isteyecek ..

kadınlar azıcık kilo alsa kendini salsa hemen yüzüne vururlar ama .benimde görüştüğüm biri vardı eskilerden çocuk hem kısa hemde şişkoydu yani sürekli söylüyordum kocaman göbeğin var yaşın daha genç dikkat et diyordum yok dinlemiyordu alkol alıyordu bide içme diyordum dinlemiyordu beni gerçi sonunda ayrıldık da kilo değildi sorun ama yinede bir erkeğin kendine bakmasından yanayım fazlalıkları olan erkekler bana çekici gelmiyor .konu sahibi arkadaşım o kilo alan sen olsaydın çoktan terk edilmiştin bile belkide .erkekler herşeye takıyor yok selülitin var,yok kilon var yok şöyle böyle ama biz birşeye takınca suçlu oluyoruz .

canım senin adına sevindim.sana nadir olanlardan raslamış :))
işte erkekden erkeğe fark var.benim ki öteki cinsten
benimki de önceden çok dikkat ederdi ama ipin ucunu bi kaçırdı artık önemsemiyor..

bi de kendine güvenlerin mi yoksa bi kere demiri limana attım diye mi bakıyorlar olaya.sizce nedendir bir erkeğin bu konuda umursamaz davranması?

çok gıcık ya.sanki gıcıklığına yapıyor ...

Erkek te göbek iyiydir ya beni rahatsız etmez hafif balkonlu olsun
yeterki kalçaları büyük olmasın göbek no problem

aynen dediğin gibi benim kilo almamı istiyor ama fazlaya kaçmamak şartıyla diyor
göğüslerin küçük diyor normal oldukları halde..selülitim ve çatlağım var dediğimde de üzülmüştü hadi yaa geçer inş dediydi..
anlıcan ancak kendi midesini düşünüyor benim kini değil çünkü bundan dolayı ondan ayrılmayacağımı biliyor

kızlar diyet yapmayı reddediyor ekmeği azalt diyorum ama onu da başaramıyor napcam ben ya bide uzaktayz ben hiç bir şey yapamıyorum
daha kötü olmasından korkuyorum..
annem damadım yakışılklı olsun der herzaman..görse bu göbekliyimi begeniyosun dicek

Son düzenleme:
Benim sevgiliminde hafif göbeği vardır ama boyu uzun olduğu için yapılı falan diyor herkes fazla göze çarpmıyor sanırım bende rahatsız değilim şuanda ama daha fazla kilo almasınıda istemem :)
Spor gitmesini söyleyebilirsin tabi erkekler biraz
zor anlar ama böyle şeyleri :)

canım bunu sürekli dile getirirsen ters teper yani birine söyleyerek kilo verdiremezsin asla. bu konuyu büyütme bence kırıcı da olma yazık...

bence alınmassa bu durumu açık açık söyle ben açık açık söylüyorum iyice saldı kendine daha kilo almış akşam diyordu erteliyo zayıflaasam ii olacak diyo ama faliyet yok malesef ama olsun ben onu göbeklide seviyorum
ama şunuda belirteyim azda olsun göbek olmalı erkekte ne öyle çılız

Son düzenleme:
biz kadınlar ne değişik mahluklarız kardeşim ya :)

bize kiloyla ilgili bişey denince yok öküz işte yok beni artık beğenmiyor yok gözü başka kızda gibi bir sürü düşünceyi düşünüyoruz

ama erkekler kilo alınca onlara istediğimizi diyoruz :)

bence asla kırmadan söyle..yani şişkosun bilmem nesin demeden canım eskiden çok daha güzel bir vücudun vardı gene öyle olsan? falan de

yaa birazda insanın içinde olucak benim abimin harika bi vücudu vardı boyda uzun falan sporu bıraktı ve tanınmaz bi hale girmişti bir göbek insanlar inanamıyodu sen nasıl bu hale geldin diye annem hep gece ekmekleri saklardı yemesin diye ama ne dediysek engelleyemedik umurundada olmadı . sevgilime de tek bi şakam yetti ertesi gün diyete basladı ve 15 günde eski haline döndü göbişi eritti.. Ne kadar söylesende kimisinin umurunda olmaz yada üşengeclik mi diyelim spor yapcakta yemeklerini azaltcak falan uzun iş gelebilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…