- 26 Nisan 2010
- 791
- 946
- 323
Kızlar ilişkim çok yeni henüz 3 haftalık.. Ama bizim sevgilimle tanışmamız görüşmemiz hep tesadüf eseri oldu çok güzeldi yani hersey hayatıma birden kurtarıcı gibi girmişti. Çıkmadan önce bile sürekli benimle ilgileniyodu ev adresimi öğrenmşti 2gün üst üste akşamları beni balkondan da olsa beni görmeye geliyodu:) Daha sonra teklif etti çıkmaya basladık rüya gibiydi herşey benimle ilgilenmesi kırmamaya çalışması beni kaybetmek istemediğini söylüyodu her gece arıyodu saatlerce konuşuyodk derkn geçen hafta biranda değişmeye başladı soğuk davranmayı yaptgı şeyleri söylemiyo bna msj atmyo artk bni mrk etmiyodu o böyle olunca bnde üstüne gitmye başladım değiştin sevmiyosun fln dye yok fln dyodu bn msj attım buna sıkıyosam söyle ona göre davranıyım dye evet sıkıyosun ona göre davran dye msj attı tamam dedim aradan 2saat geçti böyle gitmiyo fln dedi.. Bnde üsteledm msjlar attm bna sözler vermişti yeminler etmişti aradm gln kısa kısa konuşup kapatıyodu sebep söylemiyodu bna 2gün gözyaşı döktüm snra görşlm dedim görştk sebep sordm bn sürekli msj atamam çalışıyorm fln dedi en başlarda atıyodun ama dedim sustu dayanamadm ağladm yanında bni kaybetmek istemeyen insan ağlamama aldırış bile etmedi.. Bn onu istedgmi söyledm oda bnde seni istiyorum dedi eskisi gbi ol dedm tamam dedi barıştık smdi ama hiçbşy eskisi gbi değil çok bağlandm ve kaybtmek istemiyorum yardmcı olun lütfenn :'( :'(