Sevgilim bni tehdit ediyor

Gumiho0725

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2016
7
0
1
27
Arkadaşlar ben okul adina ifşalık sayfa açtım daha önce bir erkek bana çıkma teklifi etmişti kbl etmemistim daha sonralarda kavga ettik bnde onu ifsaladim Sonra bu bni savcılığa vercekti bnde gidip bununla konuştum "ne istersen yaparım" dedim yemin ederim yapmicaktim sadece zaman kazanıp eski mesajlarimizi bulmaktı çünkü orda bana kufurler etmişti. Karşılıklı tehdit ediyoduk sonra konuyu kapattık ama sonrasinda 1 yıldır çıktığım sevgilim öğrendi bana tokat attı burnum kırıldı, ama onu çok seviyodum sınıfına sürpriz yaptım onu kazanmak için elimden geleni yaptım ama şimdi sürekli tehdit ediyor vücudunda moratmadigi yer kalmadı, kızlarla konusuyor, telefonumu elimden aliyor, elinde samimi oldugumuzda birkaç tane fotoğraf atmistim ve birlikte de olduk bundan sonra ne yapmam gerekiyor

Arkadaşlar ben okul adina ifşalık sayfa açtım daha önce bir erkek bana çıkma teklifi etmişti kbl etmemistim daha sonralarda kavga ettik bnde onu ifsaladim Sonra bu bni savcılığa vercekti bnde gidip bununla konuştum "ne istersen yaparım" dedim yemin ederim yapmicaktim sadece zaman kazanıp eski mesajlarimizi bulmaktı çünkü orda bana kufurler etmişti. Karşılıklı tehdit ediyoduk sonra konuyu kapattık ama sonrasinda 1 yıldır çıktığım sevgilim öğrendi bana tokat attı burnum kırıldı, ama onu çok seviyodum sınıfına sürpriz yaptım onu kazanmak için elimden geleni yaptım ama şimdi sürekli tehdit ediyor vücudunda moratmadigi yer kalmadı, kızlarla konusuyor, telefonumu elimden aliyor, elinde samimi oldugumuzda birkaç tane fotoğraf atmistim ve birlikte de olduk bundan sonra ne yapmam gerekiyor
Aferin kız sana.

Ee ne ekersen onu biçersin. İfşa yapıcam derken, ifşalık olmuşsun.

Sen kaç yaşındasın ? Bu yaptıkların mantıklı insanın yapacağı şeyler değil.
Ayrıca eğer tehdit ediliyorsan savcılığa başvur sen değil onlar korksun hiç bir şey yapamaz

Bide sana tokat atip burnunu kıran adami niye kazanmaya calisiyosun kardeşim.Bir an once kurtulmaya bak. Polise git gerekirse ki gerekiyor bence.

Bence trolsün de değilsen ve gerçekse, Demek ki neymiş dizilerde gördüğümüz çakallıkları hinlikleri gerçek hayata uyarlamayacakmışız. Kimsenin kuyusunu kazmaya çalışmayacakmışız. Ciğeri 5 para etmeyen insanlar ile ilişkiye girmeyecekmişiz. Her attığımız adımı düşünerek atacakmışız. Bil laf vardır, kibarlaştırarark söyleyeyim, sindirdiğin yiyeceklerin vücut metabolizması ile oluşan atıkların Haliç'e düşmeden her haltı yemeyecekmişiz.
Gerçek isen o çocuğu çıkar hayatından önüne bak ve onu şikayet edeceğini ailenin her şeyi bildiğini ondan korkmadığını söyle.

O gün herkesin içinde tokat attı gitti ama sonrasinda diger ifşa ettiğim kişi ve arkadaşları 9-10 kişi kavga ettik videomu cektiler sevgilim geldi o kavgadan bni cikardi yani seviyo gibi

Elin herifine güvenip fotoğraf nasıl attıysanız yine kendinize öyle güvenip polise gideceksini. Konuya Allah belasını versin demek icin girmiştim ekstra sinirlendim tokat atıp burnunu kırıyor moraramayan yerin yok ailen sana demiyor mu bu izler ne kızım ! Allahım nesil nereye gidiyor..

Back
X