• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim bni tehdit ediyor

Canım çok fazla gossip girl izlemişsin sanırım aynısını yapmayay yeltenmişsin orası Amerika işler aynı değil (bunlar hep dizi kafası :) umarım en yakın zamanda da sevgilin denen adi adamdan kurtulur bidaha böle şelere bulaşmazsın

Hic yorum yaptigi falan da yok insanlarla dalga geçmek icin yapmis resmen burdan insanlar birbirine yardimci olmak icin cabaliyor iste bunun gibilerde boyle suistimal ediyor

Arkadaşlar ben okul adina ifşalık sayfa açtım daha önce bir erkek bana çıkma teklifi etmişti kbl etmemistim daha sonralarda kavga ettik bnde onu ifsaladim Sonra bu bni savcılığa vercekti bnde gidip bununla konuştum "ne istersen yaparım" dedim yemin ederim yapmicaktim sadece zaman kazanıp eski mesajlarimizi bulmaktı çünkü orda bana kufurler etmişti. Karşılıklı tehdit ediyoduk sonra konuyu kapattık ama sonrasinda 1 yıldır çıktığım sevgilim öğrendi bana tokat attı burnum kırıldı, ama onu çok seviyodum sınıfına sürpriz yaptım onu kazanmak için elimden geleni yaptım ama şimdi sürekli tehdit ediyor vücudunda moratmadigi yer kalmadı, kızlarla konusuyor, telefonumu elimden aliyor, elinde samimi oldugumuzda birkaç tane fotoğraf atmistim ve birlikte de olduk bundan sonra ne yapmam gerekiyor
İfşalar, küfürler falanlar filanlar..
Fazla atraksiyon meraklısı ergen gibi geldin bana

Başkalarının ayıbını örtmeyenin de Allah ayıbını ortaya döker bunu unutma! Sen haketmişsin bunları git bir an evvel savcılığa başvur.

Vucudunda ( vucudumda mi dicycektin?) morartmadigi yr kalmadi derken?
Kimin vucudunda? kim morartti?

Arkadaşlar ben okul adina ifşalık sayfa açtım daha önce bir erkek bana çıkma teklifi etmişti kbl etmemistim daha sonralarda kavga ettik bnde onu ifsaladim Sonra bu bni savcılığa vercekti bnde gidip bununla konuştum "ne istersen yaparım" dedim yemin ederim yapmicaktim sadece zaman kazanıp eski mesajlarimizi bulmaktı çünkü orda bana kufurler etmişti. Karşılıklı tehdit ediyoduk sonra konuyu kapattık ama sonrasinda 1 yıldır çıktığım sevgilim öğrendi bana tokat attı burnum kırıldı, ama onu çok seviyodum sınıfına sürpriz yaptım onu kazanmak için elimden geleni yaptım ama şimdi sürekli tehdit ediyor vücudunda moratmadigi yer kalmadı, kızlarla konusuyor, telefonumu elimden aliyor, elinde samimi oldugumuzda birkaç tane fotoğraf atmistim ve birlikte de olduk bundan sonra ne yapmam gerekiyor

Yemin edip yaptığınız ne ?
Birde sevdiğiniz adam mı sizin vucudunuzda moratmadık yer bırakmadı ?
Sizin burnunuzu kırdığı için mi ona aşık oldunuz,nasıl çelişkidir bu Allah aşkına
Ne aşkı ne sevgisi !!!

ne ekersen onu bıcersın

Canım hiç taviz verme ben 3 yıl mahkeme savcılık gezmedigim yer kalmadı boyun eğme hiç bok yiyemez sana vurursa git polise darp raporu al bi ses kaydı tehtit santaj mesajları varsa ver polise herşeyi anlat sonrasında yalvarir durur şikayet ettikten sonra uzaklaştırma ayrıca eline ki görüntülere elde konulur yoksa bu işkence bitmez oda yetmez kafası bozulduğunda elindenkileride paylaşır yaşadığım için biliyorum sende tehtit etmiş olabilirsin kendimi korumak için de hiç bir şey olmaz .

Yazdıkların dan hiç bir şey anlamadım eski sevgilini sen ifşa ettin yeni sevgilinde seni mi her ikisiylede beraber oldun yenisi seni dövdü sen süpriz yaptın falan filan gerçek misin ....yaşın kaç.... kendine ne yapıyorsun böyle anlamadım

Back
X