sevgilim bugün tatile gidyooo :(

Sevgiline "güvenmiyorsan"neden berabersin?? İnsan güvenmediği biriyle nasıl beraber olur anlamam..şüphe insanı kemiren bir kurt gibidir.

Canım bence bırsey yok bu gayet normal...Hanı oyle cıldıracagın bır durum yok ortada...
Rahat davran,kıskanclık var sende ve guven problemı...Bunları sevgılıne bellı etme...
Ayrıca kuzenlerı ıle gıdıyormus ne var bunda ? Tanısıyor musunuz kuzenlerı ılee?

ya cnm senin yazdıklarını okuyunca cok ciddiyim rahatladm ya sanki okadar doğru konustunki o kendi aralarındaki konuşmalar fln :) cooook tsk ler ya yemin ederim böyle içimi ferahlattın neden bilmiyorum
kendimi tutacam ve hicbir tartışma cıkarmıcam cok haklısın

birini tanyorum aralarından digerlerini tanımıyorum ama ismen duymuşlugum vardı. evet kıskanclık ve güven problemi var bende biliyorum ve bu yüzden ilişkimi cokca kez yıpratmıstm ama artık öyle kıskanc biri olmak istemiyorum diyorum ya elimde degil nasıl öyle rahat olabilrm bunun arayışı içerisindeyim cünkü bende hic hoşnut degilim bu halimden tavrımdan

canım bence fazla kafana takıyosun rahat ol biraz
benim erkek arkadaşımda alanyaya gitti arkadaşlarıyla ongün önce bugün döndü eve
ama inan hiç gözüm arkamda değildi
onunda tatil yapmaya ihtiyacı var
hem seni aldatmak isteyen insan tatile gitmedende yapabilr bunu

Bencede bu kadar düşünüp yorma kendini.. Öyle bir şey yapacak olsa mekan hiç önemli değil her yerde yapar.. Bu sırada sende yalnız kalma başkalarıyla vakit geçirmeye çalış böylece daha az düşünüp daha mutlu olursun

ahhh cnm aaaaaaaaaaah... düşünmemek işt bunu yapmak zor gelyo ya bana

ahhh cnm aaaaaaaaaaah... düşünmemek işt bunu yapmak zor gelyo ya bana

canım böyle düşünerek hayatı kendine zindan edersin
yapma böyle bırak gitsin
hem ne zamana kadar kısıtlayacaksınki onu?
kızlara bakacak falan diye endişeleniyorsan
güzel bir kız gördüğümde bende bakıyorum valla
bence bu kadar yıpratma kendini

valla güzel bi kız gördüğümde bende dönüp bakıyorum ama nedense onun bakmasını istemiyorum
ya desem ki cok cirkinim yoo o da değil yani genelde güzel bulurlar beni ya bunu söylememdeki amac neden bu kıskanclık bunun sebebinin arayışı yanlş anlam :)
bugün daha yeni konuştuk sırf ben rahatsz olmim diye bana dediği laf uygun bi hotel bulduk hep yaşlılar var burda

siz de tatildeymıssınız, o sızı kıskanmıyor mu? belkı de guvenle alakalı bır durum, guvenemedıgınız bırıyle ılıskı zordur

bende aynı tepkiyi verdiğimde takıntılı olmakla suçlanıyorum bilmiyorum belki de takıntılıyım o masumdur

canım düşünmemeye çalış bence sevgilinin tatile gittiğini
sen normal hayatına devam et

ya şimdi zaten sıkıntı yokta....
akşam artık biyerlere eglenmeye giderlerse ozmn nasl tutcam kendimi ben onu düşünyorum

sevgilinde senin onu kıskandığın gibi kıskanıyo mu ?
ya da sosyal çevrene ortamına karışıyo mu ?

sevgilinde senin onu kıskandığın gibi kıskanıyo mu ?
ya da sosyal çevrene ortamına karışıyo mu ?

hemde cok fena karışıyo yani anlatamam ama ben ona kıskanma fırsatı vermyorum cünkü kıskanılcak bişi yapmamaya dikkat ediyorum eskiden ben böyle kıskanc biri değildim bazen acaba o böyle diyemi ben de böyle oldum diye düşünmo değilim...

Bu senın elınde tut kendını onu da sıkarak bır yere varamazsın...Erkekler gelemez boyle seylere rahat ol kı o senın pesınden kosup,senı merak etsın :112:

Bu senın elınde tut kendını onu da sıkarak bır yere varamazsın...Erkekler gelemez boyle seylere rahat ol kı o senın pesınden kosup,senı merak etsın :112:

evet öyle yapmaya başladm bile normlade şimdiye kadar cooooooooktan msj atmıştmda tutyom kendimi bakalm kendisi msj atsın istyosa zaten sabah da kendi arim mi dedi üstüne gitmeyince kendiliğnden acıklama yapma sorumlulugumu var bu erkeklerde yaa

onun kıskançlıklarından rahatsızsan eğer sende onun gibi olma canım bence
böyle birbirinizi kıskanarak bi yere varamazsınız

Aynen oylee yap tatlım bak nasıl degısıyor Erkeklerın uzerıne gıdersen kendılerını bırsey sanıyorlar ama hıc umursama durmadan arar yer bıldırımı yaparr
Tatıldeyken ararsa falan acma hemen Calsın bır sure sonra donersın duymamısım falan de
Umursamıyormus gıbı davran kısacasıı

halbuki 4gözle beklom aramasını süpeeer taktiik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…