Tatil derken nasıl bi ortam? (bazen önemli olabiliyor da)yaa ben önceleri de burdaa konu acmştım kızlar coooooooooook kıskancım diye((( malesef tabiki!
sevggilim bugün kuzenleriyle tatile gidyo ve ben cıldırmak üzereyim ama ona yansıtmak istemyorumçünkü bazen cooook üstüne gidyorum ama kendimi tutamıyorum cıldırcam napcam bilmiyorum. ya güven sorunu mu var ne sorunu varsa bende hşc anlmış degilim napicamı nasıl ona yansıtmam bilmiyorum
Tatil derken nasıl bi ortam? (bazen önemli olabiliyor da)
Ya da kuzenleriyle olmasından dolayı mı kıskanıyorsun kuzenleri kız mı ?
Konu erkek olunca 'güven' sorunu da olabiliyor tabi -neler duyuyoruz canım- ama yapmayan da yapmıyor az çok tanırsın onu
yok kuzenleri erkek ama sonucta 4 erkek sizcede cok mahsum şeyler planlamyolarmıdır yani sonucta birbirlerine gazı veryolar sonrada ....!
ya ortam ya apartda yada hotelde kalcaklarmış
Sana tavsiyem bu tatil süresince seninde bir kaç günlükte olsa bir yerlere kaçıp kafa dinlemen..
Kafan dolu olursa bu durumu düşünmezsin..
Akrabalarının yanına kaç bir iki günlüğüne ..
Değişiklik olur :) He ne dersin ?
Bu sevgilinizin en doğal hakkı, kuzenleriyle tabi ki de tatilde gidebilir. Sizin buna karışmaya hakkınız yok. Eğer sevgilinizi gerçekten seviyorsanız ve güveniyorsanız bu kıskançlığınız oldukça yersiz.
Acaba güven problemi yaşatacak bir şey mi yaptı size ?
işim dolayısıyla antalyadayım, otelde kalıyorum. otelde de bi iki erkek grubu var, bazılarının parmağında yüzük bile var hiç sağa sola bakmadan yemeklerini yiyip havuzlarına giriyorlar.
aynı şekilde denizde de çok erkek grubu gördüm, işleri güçleri denize atlayıp zıplamak, bağırarak konuşmak, tavla oynamak, içki içmek..
bu kadar korkmayın. tatile gitti diye illa azıtması gerekmiyor. ha azıtcak bi tipse hayatında olmasının bi anlamı yok zaten..
evet 2 sene önce öyle bişey yaşadıkben aff ettim cok pişman oldugunu anladm. şimdi inanıyorum güvenyorum ona ama işte erkek milleti kesin bişi diyemyo insan sonra aynı sizn dediğinzi diyorum en doğal hakkı sakın karışma bişi deme sonra cocuk sıkılr ama kıskanclık bu dur diyemyom ki
Kaç günlüğüne? Konuş bence, paylaş içindekileri.
5 günlüğünü gitceklermiş hata şuan yolda konustuk fln ama sanki hic sıkıntı yokmuş gibi davrandm gayer relaxama bide içimi bilse
Öyleyse durum değişir,kıskanabilirsiniz tabi ki ama bence ona bahsetmeyin zaafınız olduğunu düşünmesin. Her halükarda gidecek sanırım kendinizi yiyip bitirmeyin, iyi şeyler düşünün.
Yapmasana öyle.
yaa ben önceleri de burdaa konu acmştım kızlar coooooooooook kıskancım diye((( malesef tabiki!
sevggilim bugün kuzenleriyle tatile gidyo ve ben cıldırmak üzereyim ama ona yansıtmak istemyorumçünkü bazen cooook üstüne gidyorum ama kendimi tutamıyorum cıldırcam napcam bilmiyorum. ya güven sorunu mu var ne sorunu varsa bende hşc anlmış degilim napicamı nasıl ona yansıtmam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?