- 9 Ekim 2020
- 819
- 1.082
- 63
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
Para ne içindidün mutlu mutlu otururken ben de yurtta kaldığımı ve buradaki kızlarla ilişkiler hakkında dedikodu yatpığımızı falan anlattım o da hiç beklemediğim anda ne yani beni mi paylaşamıyorsunuz oda arkadaşların da mı beni istiyor gibi aşırı patavatsız bir şey dedi
başımdan aşağı kanar sular döküldü öncesinde hiç böyle bir şey yapmazdı çok ilgili.
özür diledi yalvardı ama asla affetmedim demek ki ben bu çocuğu ileride kankalarımla kuzenimle bacımla tyanıştırsam gene yan gözle bakacak.
neyse ibanıma 1000 tl para attırıp sonra engelledim
sizce haklı mıyım
paraya ihityacım vardı inbana at engelini kaldırıcam dedim1000 TL yi niye istediniz borcu mu vardı ?
Çok densiz bir laf etmiş böyle lafların telafisi olmaz.
erkekleri soyacaksın ki yaranasınHelal kız para koparıp tekmeyi basmışsın helal olsunzorunlu görmeli senin konuları
Kız kalbinin ekmeğini yiyip duruyorsun sonra konu açıyorsun mutsuzum diyeparaya ihityacım vardı inbana at engelini kaldırıcam dedim
parayı aldım bastım engeli borcu falan yoktu gıcıklığına yaptım
Zorunluya bin liradan hesaplarsak 80 tane adam lazimHelal kız para koparıp tekmeyi basmışsın helal olsunzorunlu görmeli senin konuları
Konuyu "ulan vanessa bile manita yapti" diye acip kendime uzulecektim ki konunun sonunu gordum ahshdKız kalbinin ekmeğini yiyip duruyorsun sonra konu açıyorsun mutsuzum diye
Soya soya 1000 TL mi soydun? Birkaç McDonalds menü gömersin olsun.erkekleri soyacaksın ki yaranasın
Ben baska sekilde soymayi tercih ediyorumerkekleri soyacaksın ki yaranasın
E hırsızsın sen bildiğinerkekleri soyacaksın ki yaranasın
Ahahahahah olaysın senparaya ihityacım vardı inbana at engelini kaldırıcam dedim
parayı aldım bastım engeli borcu falan yoktu gıcıklığına yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?