sevgilim büyük bir hata yaptı

Hanı Türk filimlerinde zengin kız fakir oğlan olur kizin babası tomarla parayı fakir oğlanın önüne atar

Söyle kaç lira aşkının miktarı der

Derhal kızımdan uzaklasacaksin

Pis fakir ağzın kokuyor der ya

ya o sahne canlandı gözümde

Kız sen infu değil misin bı yayın açsan kazanırdın o parayı herifi niye soygunladın

Yayında da param yok durumum diye resmen ağlanmış diye yollamışlar. Herkese param yok diyor bu dolandırıcılık yani. Yalan mı söyleyelim dilenmeye girer bu birde üzgünüm ki.

1000 tele neyine yeteceh ah Vanessa bir sıfır daha eklemen lazimdi

Böyle küçük şeyleri büyütün arkadaşlar. İleride istisnasız başınız ağrıyor çünkü

Bişey sorucam, ibanına neden para attırdın onu anlamadım? Son kazığımı atayım diye mi düşündün? Para olayına kadar haklıydın

Katılıyorum ne kadar borç harç yapsın tamam ama çalışıyor meslek sahibi. Parazit olmamış kimseye.
Kendi parasini kazanıyor kendi parasını har vurup harman yapıyor kendi hayatını yaşıyor
Ve kendi başına bir şehirde yaşıyor aileden uzak

Çoğu kişinin olmak.iatedigi bir yasam bir hayat

Ben evleneceğini hiç düşünmemiştim ama evleniyor son anda sürprizzzzzzz yapmazsa eğer

Evlenmesi güzel ya. Yalnız tek yaşamak da sıkıcı oluyor bir müddet sonra. Aile kurmak isteyebiliyor insan. Tek yaşamak da bir tercih ve kafa rahatlığı orası ayrı.

Evlenmesi güzel ya. Yalnız tek yaşamak da sıkıcı oluyor bir müddet sonra. Aile kurmak isteyebiliyor insan. Tek yaşamak da bir tercih ve kafa rahatlığı orası ayrı.
Bir gün olup zorunluğu öveceğim hiç aklıma gelmezdi hahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…