- 29 Temmuz 2017
- 24.375
- 124.936
- 598
- 36
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
Evet, o saf ve temiz bir kiz. Ben de seviyorum onu.Zorunlu bence karakterli ya. He para yedirmiş olabilir ama para isteyen taraf hiç olmamış üzümlü kekim.
Ahahah aynı şekilde gelmiştimKonuyu "ulan vanessa bile manita yapti" diye acip kendime uzulecektim ki konunun sonunu gordum ahshd
Kız sen infu değil misin bı yayın açsan kazanırdın o parayı herifi niye soygunladın
İşte böyle minnoş masum minis kızlar gün geliyor cillop gibi kocaları kapıyor.. doğru yoldasın bacım biz insan oldukta nolduparaya ihityacım vardı inbana at engelini kaldırıcam dedim
parayı aldım bastım engeli borcu falan yoktu gıcıklığına sen
Zorunlunun bir durusu varZorunlu bence karakterli ya. He para yedirmiş olabilir ama para isteyen taraf hiç olmamış üzümlü kekim.
Bi vanessa bir nazmiye benim gençliğe olan inancımı tazeliyor......Neyin kafası bu
Zorunlunun bir durusu var
Bur dünya yanlışı hatası var tamam ama bir tavrı duruşu var Şimdi yalan demiyelim
Dur ilk önce bi biner tl atalım öyle engelledüzgün mesaj yazmayan dalga geçmeye çalışan herkesi şikayetn edip engellicem ,
Bişey sorucam, ibanına neden para attırdın onu anlamadım? Son kazığımı atayım diye mi düşündün? Para olayına kadar haklıydındün mutlu mutlu otururken ben de yurtta kaldığımı ve buradaki kızlarla ilişkiler hakkında dedikodu yatpığımızı falan anlattım o da hiç beklemediğim anda ne yani beni mi paylaşamıyorsunuz oda arkadaşların da mı beni istiyor gibi aşırı patavatsız bir şey dedi
başımdan aşağı kanar sular döküldü öncesinde hiç böyle bir şey yapmazdı çok ilgili.
özür diledi yalvardı ama asla affetmedim demek ki ben bu çocuğu ileride kankalarımla kuzenimle bacımla tyanıştırsam gene yan gözle bakacak.
neyse ibanıma 1000 tl para attırıp sonra engelledim
sizce haklı mıyım
Kendi parasini kazanıyor kendi parasını har vurup harman yapıyor kendi hayatını yaşıyorKatılıyorum ne kadar borç harç yapsın tamam ama çalışıyor meslek sahibi. Parazit olmamış kimseye.
Kendi parasini kazanıyor kendi parasını har vurup harman yapıyor kendi hayatını yaşıyor
Ve kendi başına bir şehirde yaşıyor aileden uzak
Çoğu kişinin olmak.iatedigi bir yasam bir hayat
Ben evleneceğini hiç düşünmemiştim ama evleniyor son anda sürprizzzzzzz yapmazsa eğer
Merak etme senin hırsızlığının yanında bizim mesajlar devede kulak kalırdüzgün mesaj yazmayan dalga geçmeye çalışan herkesi şikayetn edip engellicem ,
Bir gün olup zorunluğu öveceğim hiç aklıma gelmezdi hahahahaEvlenmesi güzel ya. Yalnız tek yaşamak da sıkıcı oluyor bir müddet sonra. Aile kurmak isteyebiliyor insan. Tek yaşamak da bir tercih ve kafa rahatlığı orası ayrı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?