- 16 Temmuz 2016
- 894
- 562
- 33
- Konu Sahibi Seymagrenn
Sakin kaçıp evlenmek gibi bir hata yapma cnm ailen her zaman arkanda olsun ki sırtını dayayacak birileri olsunSevgilimle 5 yıl önce tanışmıştık 2buçuk yıl önce esrar satıcılığından yakalanıp cezaevine gönderildi bende bunu duyduğumda şok olmuştum ve oradayken net bir şekilde onunla görüşmeyi kesmiştim sonra cezasına 1 yıl kala açıkcezaevine alınmış orda da telefonla aramak falan serbest ilk oraya geçer geçmez beni aramak olmuş işi ve bende yarım kalan yaşanmışlıklar adına kendimi onunla konuşmaktan alıkoyamadım şimdi cezasını yattı ve çıkmasına 4 ay var ve ordayken yaptığının çok büyük bir hata olduğunu sadece çocukluk özentilik olduğunu anlamış ve her şeye dövbe etmiş ALLAH a yönelmiş bunu her haliyle konuşmasıylada hissedebiliyorum izin hakları var ordayken ve izine çıktığında görüştük ellerimi ayaklarımı öpüyo herkesin hayatında gençliğinde bir hatası olabilir benimki affedilir bir hata değil biliyorum ama çok pişman oldum keşke zamanı geri alabilsem diyo sürekli
Bana olan sevgisini hissedebiliyorum ve bana sürekli ben 2 yıl boyunca seni sensiz sevdim sen istemesen bile kabulüm ben seni böyle sevmeye aşık oldum zaten flan diyo ee bende eski yaşanmışlıkları yarım kalan aşkıma karşı koyamıyorum ve onu gerçekten seviyorum ailemde bu durumu öğrendi cezaevinde olduğunu esrar satıcılığından girdiğini ve beni desteklemiyolar o insanı evimize kapımıza getiremezsin cezaevine giren bir insan her şeyi yapar evlenmek istiyosan kaç git biz vermeyiz insanları zehirlemiş o senide zehirler ben onu akrabalarımla ne diye tanıştırcam cezaevinden bir serseri esrarcı mı dicem utandırma beni gibi şeyler diyolar bana ama ben yaptığının bir hata olduğunu anladığına eminim yüreğinin temizliğini biliyorum hayata mantıklı düşünende bir insanım ve bana zarar verebileceğine inanmıyorum çünkü iyi bir insan olduğunu biliyorum ne yapmam gerekiyo bana yardımcı olun lütfen çaresizimm![]()
Bana kalsa o ilişki yürümez ama seviyorsun iste ailenide sevgilinide zamana bırak zaman herşeyin ilacidir