• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim ciddi düşünmüyor ne yapacağımı şaşırdım aynı kaderi paylaşan var mı

Sevgilin 32 yaşındaymış şimdi gördüm. Evliliğe hazır hissetmiyordur kendini, belki de hiç bir zaman hissetmeyecek. Sorun senin ne istediğin? Ya bir umutla bekleyeceksin ya da kapıyı çekip gideceksin.

açıkça konuşmak en doğrusu olmuyorsada olmuyordur en azından daha fazla zaman harcamazsınız 26 yaş geç değil fakar erkende değil artık hayatı bi şekilde yoluna koyma vaktı geliyor demektir

evet canım , yıllar çok hızlı geçiyor ve hersey zamanında güzel . Geleceğimizi kardere bıraktım kısmetse olur zorlamanın anlamı yok yalnız ondan bi ışık görmezsem devam etmek zor gelır bana

Sevgilin 32 yaşındaymış şimdi gördüm. Evliliğe hazır hissetmiyordur kendini, belki de hiç bir zaman hissetmeyecek. Sorun senin ne istediğin? Ya bir umutla bekleyeceksin ya da kapıyı çekip gideceksin.

ben bu yaştan sonra lay lay lom bi ilişki istemiyorum tatmin etmiyor böylesi , senınde dediğin gibi 2 seceneğim var ya bekleyecem ya da dönüp gidecem ikisi de zor be canım

kimisi tatikle evlenırsen mutlu olacakmısın demıs benım yazdklarımdan yolka cıkarak sanırım ama:24:

turk fılmımı bu taktık yapta adam nıkah masasına otursun?

bahsettiğim şey bir insana sureklı senı sevıyorum dersen o da ''bende'' der...

ama bunu demeyı bıraktıgında o duygusunu dıle getrme fırsatı bulur ve senı sevıyorum der... ya da bunu duymayı özler...

bahsettıgım buna yakın bır sey...

konusmak secenek olabılır ama konustugunda suan evlenemyı dusunmuyorum derse ne yapacaksın?

evlenırsen senı sevıyorum evlenmezsen sevmıyorum o yuzden ayrılıyorum mu dıyeceksın? boyle bır sevgı olamaz zaten bunu dusunuyorsan hıc bı zahmetlere gırmeden dırekt ayrıl..

kimisi tatikle evlenırsen mutlu olacakmısın demıs benım yazdklarımdan yolka cıkarak sanırım ama:24:

turk fılmımı bu taktık yapta adam nıkah masasına otursun?

bahsettiğim şey bir insana sureklı senı sevıyorum dersen o da ''bende'' der...

ama bunu demeyı bıraktıgında o duygusunu dıle getrme fırsatı bulur ve senı sevıyorum der... ya da bunu duymayı özler...

bahsettıgım buna yakın bır sey...

konusmak secenek olabılır ama konustugunda suan evlenemyı dusunmuyorum derse ne yapacaksın?

evlenırsen senı sevıyorum evlenmezsen sevmıyorum o yuzden ayrılıyorum mu dıyeceksın? boyle bır sevgı olamaz zaten bunu dusunuyorsan hıc bı zahmetlere gırmeden dırekt ayrıl..

ama şuda var seviyorsa evlenmeyi düşünmüyor diyemezki ve aslında sevgisini de böyle anlarım yoksa lafta herkes herkesi seviyor önemli olan bunu göstermek

bana 1 yıl evlilik için erken geldi erkek arkadaşın henüz düşünmüyor biraz daha tanımak istiyor olabilir ama yaşı 32 olunca da bi durup düşünmek lazım. Senin değil onun evlilikten bahsetmesi lazım yaşlara bakılırsa.

bana 1 yıl evlilik için erken geldi erkek arkadaşın henüz düşünmüyor biraz daha tanımak istiyor olabilir ama yaşı 32 olunca da bi durup düşünmek lazım. Senin değil onun evlilikten bahsetmesi lazım yaşlara bakılırsa.

yok canım o kadarda erken değil zaten hemen evlenelim demiyorum benım canımı sıkan koca koca ınsanlarız 1 yılda pek kısa bı zaman değil ve evliliğin E sini bile duymamak üzüyor

Sevgilin 32 sen 26, evlilik düşünmek için gayet normal yaşlar bence. En azından lafının geçmesi lazım. Daha küçük yaşlarda olsaydı hazır değildir falan derdim de 32 yaşında insan evlilikten hiç bahsetmiyorsa o iş yaş derim. Boş yere kendini oyalayıp yıllarını heba etme canım bence. :45:

Back
X