- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.401
- 298
- Konu Sahibi sonbahar97
ironi yapmış arkadaşnasil bir akil vermektir bu buyu yapinca is tatliya baglaniyor oylemi? evde kalirsinda ne demek yeryuzunde erkeklerin soyu tukenmis bir bu kalmis...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ironi yapmış arkadaşnasil bir akil vermektir bu buyu yapinca is tatliya baglaniyor oylemi? evde kalirsinda ne demek yeryuzunde erkeklerin soyu tukenmis bir bu kalmis...
evlılık konusu acılınca mesela arkadaslarınız hanı sızde yok mu evlılık dyınce
hemen atlayın ne evlılıgı ben de sevgılımde hıc dusunmuyoruz evlılık çok guzel hayat böyle diyin her defasında..
hatta ay bı zamanlar evlılıgı ne isterdim çocukmusum gercekten ınsan buyudukce daha da anlıyor hayatı falan dıyın... evlenıp napacagım dıyın vs vs...
bu sefer soru sorma sırası ona gelecek sevgılım benımle evlenmek ıstemıyor mu ve neden ıstemıyor?
bunu kasıtlı yaptgnızı göstermeyın ama cocukca olmasın yanı sabırlı olun zamanı gelınce de lafı koyun önune..
Sevgilin kaç yaşında?[/
32 yaşında
hııım güzel taktik tşkkr ederım
Erkekler biraz daha mantıklı yaklaşıyor bu konuya. Özellikle maddi olarak erkek kendini sağlama almak istiyor evlenmeden önce. Böyle bir tedirginliği olabilir mi?
6.yılımız doldu, sözleneli 7 ay olduBilmem anlatabildim mi ?
Gerçi benim yasım da küçüktü o da vardı ama şimdi yeni bi ilişkiye başlasam en az 2-3 yıl ciddi birşey düşünmezdim.Bence biraz daha tanı hatta evlilik meraklısı gibi gözükme üstüne düşmeyince o başlar evlenelim demeye diye düşünüyorum?
Seni sevdiğinden emin misin bir de hareketlerinden anlasılıyordur sonucta :44:
Arkadaş 97 uğurlu rakamın mı demiş , direk evet evet demişsin ...
Açıkçası bana 97 doğum tarihin gibi geldi , 97 insanın uğurlu rakamı olur mu yahu ..
Ayrıca 16 değilde 26ymış yaşın düz hesap tesadüfe bak sen ...
Sorulan sorulara da pek doru düzgün cevap vermemişsin.
Canım sen bildiğin 16 yaşındasın. Lütfen derslerine bak böyle konuları düşünme , bu yaşta biri gider biri gelir boşveeeeeeer...
İnşallah ordaki doksan yedi ugurlu rakamındır yoksa senin suanda en ciddi düşüneceğin sey sınavların olmalı[
hayır ben oradaya 971 yazsaydım yaşım kaç olacaktı merak ettim 26 yaşındayım üniversite mezunuyum sınav yollarından geçeli çok oldu :)