Sevgilim cimri mi yoksa ben mi abartıyorum?

forlaw

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2016
73
35
88
32
1.5 yıllık ilişkimin başlarında erkek arkadaşım mezun ama daha işe girememişti ben de öğrenciydim. İlk buluşmadan itibaren gittiğimiz mekanlarda hesabı genelde bir ben bir o ödüyordu. mesela yemek parasını ödediyse sinemaya girerken elini cüzdanına atarken yavaş davranıyordu benim ödememi bekliyordu gizliden gizliye. Ben de atak davranıp hemen ödüyordum o da yok gerek yok falan demiyordu hiç.

İlk başlarda gözüme batmadı bu durum ikimizde çalışmıyoruz diye. Fakat bu sonra iş buldu iyi bir firmada iyi bir ücretle mühendislik için. Fakat hesap konularında değişen bir şey olmadı restorana gidiyoruz hesap geldiğinde eli cüzdana yavaş yavaş gidiyor bana bakıyor garson tepemizde bekliyor ben strese girip ben öderim deyip ödüyorum ama bu çocukta gene hiiiç itiraz yok. Bi sonraki mekanda bu sefer ben hiç oralı olmuyorum o ödüyor.

Ben bu çocuğa en parasız anlarımda bile öğrenim kredimi harcayıp harcayıp pahalı hediyeler aldım ama o bana doğru dürüst hediye bile almadı.

Ben istiyorum ki hesap gelsin ben ödeyeyim diye teklif sunayım o reddetsin ben ısrar edeyim hatta gizlice ödeyeyim altta kalmayayım. Ama bu şekilde midemi bulandırıyor.

Arabası olmadığı için çoğu yere taxi veya otobüsle gidiyoruz. Ama beyfendi yanında hiç nakit taşımıyor taksi ücretlerini de hep bana ödetiyor. Otobüse bineceğimizde de kartını kaybettiği için hep benden bastırıyor . Yanında niye hiç nakit taşımıyosun diye sormuştum o da sevmiyorum taşımayı banka kartı iyi diye yanıt vermişti.

Kız arkadaşım bu ve ben cafeye oturuyoruz kahve içiyoruz hesap geliyor arkadaşım atak davranıp kendi ücretini masaya koyuyor hemen ama bizimki gene ses etmiyor. 2 kızın kahve ücretini ödemediği için de çok mahçup oluyorum.

En son patladım ve bu tavırlarının ayıp olduğunu anlattım. Sinirlendi, o paraya hiç değer vermiyomuşmuş aramızda paranın lafı geçmemeliymiş paraya değer vermediği için benim ödememe ses çıkarmıyormuş.
Sonrasında özür diledi daha dikkatli olucakmış bu konuda ve düzelmeler oldu daha bonkör oldu hediye falan almaya başladı ama bence tamamen ben ayıpladığım için. buz gibi soğudum. İçgüdüsel olarak istediğim güçlü korumacı erkek profili yok . Ne desem tamam aşkım sen nasıl istersen aşkım. Akşam arkadaşlarımla clube eğlenmeye giderim iyi eğlenceler aşkım seni seviyorum bidibidi vıcık vıcık aşk mesajları. Sanki ben erkek o kız. Böyle ömür geçer mi?

Evet cimri. Öğrenciyken tamam eşit olunur ortak ödenir erkeğe yük binmemeli ama o çalışmaya başlamış daha sonradan ve hesap ödemekten kaçmış sürekli hele arkadaşınla kahve içtiğinizde hemen atılıp ödemesi gerekirdi bir kahve dediğin ne kadar ki 7 liradır en fazla çalışan adamı sarsmaz 30 lira. Çok itici buldum ben.:110:

1. Sevgilin cimri
2.keske cimri olmakla kalsa senden ne koparsa kâr goruyo
3. Sana masraf yapmak istemiyo senden kopardıklarini da kısa günün kârı goruyo
4. Sen onu sevmiyorsun aslında
5. O da sana pek de aşık değil görünen o ki
Peki neden devam ediyorsunuz sizi bağlayan ne birbirinize ?

Taksi kullanmayın para yetiştiremiyorsanız.
Otobüse binmek için akbil vs taşımayı sevmiyorsa versin size kendi akbilini siz çantanızda taşıyın beraber bindiğinizde onunkinden basın onun için.
Beyfendi kredi kartı taşıyormuş nakit taşımıyormuş ouvv ne kadar da havalı. :işsiz:
Valla basbaya cimriymiş bi süre düzelse de yine devam edecektir huyu buysa.

Maddi açıdan ayan beyan cimri cnm..
Ama oraya buraya gitmene karışmaması sıkıntı olmamalı lakinnnn benim eşimde flört evresinde karışmadı, ewlendik tam tamına bir egoist çıktı içinden eşimin..
Yani bu işler için annem hep dört duvar arasına girmeden belli olmaz der tamamıyla doğru..

Hak veriyorum sana ve bende sogurdum heralde bu tip erkekten. Bildigin cimri :ıslık:
Tabiki hep erkegin ödemeside olmaz ama seninde dedigin gibi israrci olsun ki gizli gizli hesabi ödeme ihtiyaci duyulsun.
Bence bu tür hareketler bir erkege yakismiyor
Aslinda sende sogumussun sevmiyorsun ama birbirnize alismissiniz bikere ;)

Parası varken de öyle davranıyorsa karekter olarak cimri biri demekki . Ömür boyu böyle biriyle yaşamak istersen ilişkine devam et derim ama böyle birisiyle de Mutlu olmak zor olur...

Taksi kullanmayın para yetiştiremiyorsanız.
Otobüse binmek için akbil vs taşımayı sevmiyorsa versin size kendi akbilini siz çantanızda taşıyın beraber bindiğinizde onunkinden basın onun için.
Beyfendi kredi kartı taşıyormuş nakit taşımıyormuş ouvv ne kadar da havalı. :işsiz:
Valla basbaya cimriymiş bi süre düzelse de yine devam edecektir huyu buysa.
Yeni otobüs kartı satın almıyor benimki varken almaya gerek duymuyor sanırım. Taksi ücreti de 10 bilemedin 20 tl tutuyor fakat o kadar bile nakit taşımayı istemiyor aman harcarım mazallah diyr heralde:/

Yeni otobüs kartı satın almıyor benimki varken almaya gerek duymuyor sanırım. Taksi ücreti de 10 bilemedin 20 tl tutuyor fakat o kadar bile nakit taşımayı istemiyor aman harcarım mazallah diyr heralde:/
Ay yemek yemeyin beraber.
Ve buluşma yerine tek git oda kendi gelsin.
Birşey içecekseniz alman usulü yap adisyona bak aa benimki 15 tlmiş de koy 15 tlyi masaya kendi içtiğini kendi ödesin bu ne ayol hiç sevmediğim şeydir para hesap meseleleri.

İlişkinin başlarında ona körkütük aşıkken bu tavırları ve böyle fazla kılıbık olması beni soğuttu. Ayrılmaya çekiniyorum çünkü görünenin aksine bana aşırı bağlı sevgisi boğuyor her gün günde 3 5 kere seni seviyorum aşkım sensiz yaşayamam temalı mesajlar beni sıkmaya başladı. Ayrılma konusu açılınca bunun dozunu daha da arttırıyor. Yani kro kro karışmasın tamam ama biraz da ağırlığını koysun istiyordum:( cimrilik de bonusu. Hiç bi çekiciliği kalmadı gözümde resmen sadece alışkanlık benimkisi

Boş mezar olsa, fazla masrafım oluyo diye girer içine.
Bu Adamla gelecek düşünme, koşarak kaç ;)

Ömür geçmez canım parası yoksa anlarsın insanda mahcubiyet olur sen öderken ama sevgilinde bu yok hemde işi paraya önem vermiyoruma vurması tamamen iş güzarlık

Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar. Kafamda daha bi netleşti düşüncelerim. En kısa zamanda ayrılmayı düşünüyorum zira böyle suratına baktıkça bana sinir geliyor artık:KK53:

Back
X