- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.835
- 698
İtici pısırık sinik sünepe... uzaarrr da uzar.. bende hiç sevmem bu tipi soğurdum senin yerinde olsam

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İtici pısırık sinik sünepe... uzaarrr da uzar.. bende hiç sevmem bu tipi soğurdum senin yerinde olsam
Göndermemek değil de biraz kıskansın isterdim sürekli clublarda takılan biri değilim onsuz gittiğim birkaç nadir anlarda bile tepki veremiyor. Ne kadar kötü bişey yaparsam yapayım ses edemiyor . 1.5 yıl boyunca daha hiç kavga konusu çıkarmadı bu iyi bişey gibi görünüyor dışarıdan ama aslında aşırı sıkıcıSevgilin cok cimri o tamam ama seni clube gondermemesini mi isterdin? Sen sonucta clube giden bir kizsin, gitmeyenlerden degil. O da bunu biliyosa tabi ki birsey demez.
Akşam arkadaşlarımla clube eğlenmeye giderim iyi eğlenceler aşkım seni seviyorum bidibidi vıcık vıcık aşk mesajları.
cımrı ve kaba.Sen evlensen yarın öbürgun butun harcamaları sana yaptırır bu? sende hata var ama sen neden bır o bır sen odeme yaptın kı? bırak o odeseydp hep sende arada bır kahve ısmarlasaydın.1.5 yıllık ilişkimin başlarında erkek arkadaşım mezun ama daha işe girememişti ben de öğrenciydim. İlk buluşmadan itibaren gittiğimiz mekanlarda hesabı genelde bir ben bir o ödüyordu. mesela yemek parasını ödediyse sinemaya girerken elini cüzdanına atarken yavaş davranıyordu benim ödememi bekliyordu gizliden gizliye. Ben de atak davranıp hemen ödüyordum o da yok gerek yok falan demiyordu hiç.
İlk başlarda gözüme batmadı bu durum ikimizde çalışmıyoruz diye. Fakat bu sonra iş buldu iyi bir firmada iyi bir ücretle mühendislik için. Fakat hesap konularında değişen bir şey olmadı restorana gidiyoruz hesap geldiğinde eli cüzdana yavaş yavaş gidiyor bana bakıyor garson tepemizde bekliyor ben strese girip ben öderim deyip ödüyorum ama bu çocukta gene hiiiç itiraz yok. Bi sonraki mekanda bu sefer ben hiç oralı olmuyorum o ödüyor.
Ben bu çocuğa en parasız anlarımda bile öğrenim kredimi harcayıp harcayıp pahalı hediyeler aldım ama o bana doğru dürüst hediye bile almadı.
Ben istiyorum ki hesap gelsin ben ödeyeyim diye teklif sunayım o reddetsin ben ısrar edeyim hatta gizlice ödeyeyim altta kalmayayım. Ama bu şekilde midemi bulandırıyor.
Arabası olmadığı için çoğu yere taxi veya otobüsle gidiyoruz. Ama beyfendi yanında hiç nakit taşımıyor taksi ücretlerini de hep bana ödetiyor. Otobüse bineceğimizde de kartını kaybettiği için hep benden bastırıyor . Yanında niye hiç nakit taşımıyosun diye sormuştum o da sevmiyorum taşımayı banka kartı iyi diye yanıt vermişti.
Kız arkadaşım bu ve ben cafeye oturuyoruz kahve içiyoruz hesap geliyor arkadaşım atak davranıp kendi ücretini masaya koyuyor hemen ama bizimki gene ses etmiyor. 2 kızın kahve ücretini ödemediği için de çok mahçup oluyorum.
En son patladım ve bu tavırlarının ayıp olduğunu anlattım. Sinirlendi, o paraya hiç değer vermiyomuşmuş aramızda paranın lafı geçmemeliymiş paraya değer vermediği için benim ödememe ses çıkarmıyormuş.
Sonrasında özür diledi daha dikkatli olucakmış bu konuda ve düzelmeler oldu daha bonkör oldu hediye falan almaya başladı ama bence tamamen ben ayıpladığım için. buz gibi soğudum. İçgüdüsel olarak istediğim güçlü korumacı erkek profili yok . Ne desem tamam aşkım sen nasıl istersen aşkım. Akşam arkadaşlarımla clube eğlenmeye giderim iyi eğlenceler aşkım seni seviyorum bidibidi vıcık vıcık aşk mesajları. Sanki ben erkek o kız. Böyle ömür geçer mi?
Ne alaka simdi guya konustuKır dizini otur evde benden izinsiz bir yere gidemezsin dese mutlu mu olacaksın? Güçlü korumacı diye kıro kıro erkekleri baş tacı edip bu forumda dert konuları açıyorsunuz sonra.
Ha pinti orası ayrı.
ah işte seviyorken insan sineye çekiyormuş hep, benim aşkım bitince farkettim bunları hepsi bir bir gözüme gözüme batmaya başladıbak çok ünlü bir araştırmacı yazar ne dedi,ben akbılın sesını ıkı kere duysam rahatsız olurum,ne adamlar var dedi,hayır sen cidden düzgun aklı başında bır kıza benzıyorsun,nasıl bu kadar kör oldun,kızım,1,5 yıllll dıyorsun,3,5 ay öğrenciydınız anladıkda ya sonra,kızlar hepınıze örnek olsun,
1.5 yıllık ilişkimin başlarında erkek arkadaşım mezun ama daha işe girememişti ben de öğrenciydim. İlk buluşmadan itibaren gittiğimiz mekanlarda hesabı genelde bir ben bir o ödüyordu. mesela yemek parasını ödediyse sinemaya girerken elini cüzdanına atarken yavaş davranıyordu benim ödememi bekliyordu gizliden gizliye. Ben de atak davranıp hemen ödüyordum o da yok gerek yok falan demiyordu hiç.
İlk başlarda gözüme batmadı bu durum ikimizde çalışmıyoruz diye. Fakat bu sonra iş buldu iyi bir firmada iyi bir ücretle mühendislik için. Fakat hesap konularında değişen bir şey olmadı restorana gidiyoruz hesap geldiğinde eli cüzdana yavaş yavaş gidiyor bana bakıyor garson tepemizde bekliyor ben strese girip ben öderim deyip ödüyorum ama bu çocukta gene hiiiç itiraz yok. Bi sonraki mekanda bu sefer ben hiç oralı olmuyorum o ödüyor.
Ben bu çocuğa en parasız anlarımda bile öğrenim kredimi harcayıp harcayıp pahalı hediyeler aldım ama o bana doğru dürüst hediye bile almadı.
Ben istiyorum ki hesap gelsin ben ödeyeyim diye teklif sunayım o reddetsin ben ısrar edeyim hatta gizlice ödeyeyim altta kalmayayım. Ama bu şekilde midemi bulandırıyor.
Arabası olmadığı için çoğu yere taxi veya otobüsle gidiyoruz. Ama beyfendi yanında hiç nakit taşımıyor taksi ücretlerini de hep bana ödetiyor. Otobüse bineceğimizde de kartını kaybettiği için hep benden bastırıyor . Yanında niye hiç nakit taşımıyosun diye sormuştum o da sevmiyorum taşımayı banka kartı iyi diye yanıt vermişti.
Kız arkadaşım bu ve ben cafeye oturuyoruz kahve içiyoruz hesap geliyor arkadaşım atak davranıp kendi ücretini masaya koyuyor hemen ama bizimki gene ses etmiyor. 2 kızın kahve ücretini ödemediği için de çok mahçup oluyorum.
En son patladım ve bu tavırlarının ayıp olduğunu anlattım. Sinirlendi, o paraya hiç değer vermiyomuşmuş aramızda paranın lafı geçmemeliymiş paraya değer vermediği için benim ödememe ses çıkarmıyormuş.
Sonrasında özür diledi daha dikkatli olucakmış bu konuda ve düzelmeler oldu daha bonkör oldu hediye falan almaya başladı ama bence tamamen ben ayıpladığım için. buz gibi soğudum. İçgüdüsel olarak istediğim güçlü korumacı erkek profili yok . Ne desem tamam aşkım sen nasıl istersen aşkım. Akşam arkadaşlarımla clube eğlenmeye giderim iyi eğlenceler aşkım seni seviyorum bidibidi vıcık vıcık aşk mesajları. Sanki ben erkek o kız. Böyle ömür geçer mi?
Anaaaa
Akşam Erkek arkadaşlarınızla clube gittiğinizde iyi eğlenceler aşkım tırıvırı mı diyo ..
1.si
ya adamın kişiliği bu rahat takılıyor pek yapılıcak bişey yok
2.si
sevgisinden şüpheli onun için boşveriyor
3.sü
aranızda para tabiiki sorun olmamalı ama devamlı bu şekilde davranmasına bende hoş gözle bakmam ve kızarım ! Sevgilisinin içtiği Bi kahve parasınıda ödeyemiyormu bu nasıl cimriliktir ( bence cimrilikte zirveyi oynuyor )
4.sü de
Demiş ya ben toplu taşıma sevmiyorum yanımda nakit taşımıyorum kart daha iyi diye... Sen yokken işine nasıl gidiyor bu ?
A şıkkı uçarak
B şıkkı koşarak
C şıkkı seni kandırıyor
Hele bir keresinde markete alışverişe gitmiştik bunun evinin sebze meyve ihtiyaçları ıvır zıvırlar falan. Kasaya gittik bu aldıklarımızı poşetlere dolduruyor, kasiyer 40 tl dedi bizimki hiç oralı değil hala poşetle oyalanıyor.Ben de ödemicek misin diye bozdum bunu kasiyer kızın yanında. Ha tamam dedi böyle dürtmüş gibi sıçradı ve ödedi. Napiyim çook gıcık olmuştum
Neden böyle yaptığını sorduğumda da aşkım dalmışım o anda yoksa niye ödemeyeyim dedi. İnsan kasada dalar mı? Bal gibi ben öderim belki diye düşündü.
Kusura bakmayın boynuna tasma takılma tabiride çirkin olmuş ama evli bi hayatınız varken eşiniz cluba öperek uğurluyor içeceksen arabayı alma vs .. Bu mantıkta bana hoş gelmiyor tabiiki tercih meselesi Allah mutlu mesud etsin..Ben öğrenciyken eşim çalışıyordu. Hesabı ben ödediğimde hiç bir zaman problem etmedi, ben ödeyeyim diye ısrar etmedi. Muhtemelen öyle bir öküzlük yapsa hoşuma gitmezdi. Ama param olmadığında param yok diyebildim, o da aynı şekilde. Çünkü sevgili olmak hayatı paylaşmaktır bir nevi, açık olmalı insan karşısındakine. Ya da ne bileyim bana ne ısmarlıyorsun bugün dediği olmuştur. Karşısında güçlü, kendine yeten, bir erkeğin korumasına ihtiyaç duymayan kadın ister benim eşim. Kadın erkek her koşulda eşittir ona göre. Sıradan bir kız arkadaşının hesabını ödediğini görmedim şimdiye kadar mesela. Kahve de içilse paylaşılır. Kimse hesabı biri ödesin diye beklemez. Nakit para taşımaktan nefret eder, cüzdanında 5-10 liradan fazlası olmaz.Cimri mi, hiç değil. Aksine eli çok açık bir adamdır, hesabını hiç bilmez. Ama bir erkeğe hesap konusunda nasıl davranıyorsa kadına da öyle davranır.
Evliyiz hala ben kendi arkadaşlarımla bara, cluba, meyhaneye gidebilirim. İyi eğlenceler der öper yollar. İçeceksen arabayı alma ben gelir seni alırım der. Şimdiye kadar kıyafetime, makyajıma, herhangi bir davranışıma karışmışlığı yoktur.
Her zaman dünyanın en mükemmel adamlarından biriyle evlendiğimi düşünürüm. Erkek egosu olmayan, kadına değer veren, ağzından küfürü bırak kötü söz çıkmayan, sesini yükseltmeyen bir adam benim eşim.
Sevgilinde eşimi gördüm. Ama sen o adamı hak etmiyorsun. Bence de en kısa zamanda ayrıl ki o da kendine uygun bir kadınla mutlu olsun. Sen de seni sahiplenen, höt zöt yapan, boynuna tasmayı takan bir adamla mutlu olursun umarım.
Nakit taşımaya ihtiyaç duymuyorki nasıl olsa sen veriyorsun diye. . Hep erkek verecek diye bir şey yok ama böyle sana ödetmesi bir kahveyi ısmarlamaması doğru değil. Tavrını koy bence.Yeni otobüs kartı satın almıyor benimki varken almaya gerek duymuyor sanırım. Taksi ücreti de 10 bilemedin 20 tl tutuyor fakat o kadar bile nakit taşımayı istemiyor aman harcarım mazallah diyr heralde:/