- 1 Ekim 2023
- 1.697
- 7.213
- 88
- Konu Sahibi hupsidupsi09
Kedime bu diyeni pişman ederdim, net.askiniz gozlerimi yasartti
insan kedisinden bahsederken bu demez
30 yaşında adam bir şekilde ev sahibi olmuş bu devirde, takdir edeceği yerde...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kedime bu diyeni pişman ederdim, net.askiniz gozlerimi yasartti
Hep bana rabbena ne kız nasıl bir deyiş bu da yeni mi çıkmış koptumPartnerim ev ödemesi yapsa ve sinema istediğim halde param yok dese ben karşılardım sinemayı.
Hep bana Rabbena yapmayın derim.
Cicek kemirmeni istememis, dusunmus vitamin takviyesi almis, sende gelmis burda adam cimri mi diye soruyorsun. Eko olarak getirisi yuksek olani tercih etmis cimri degil akilli.Beyefendi ile ilişkimizin dördüncü ayını devirmek üzereyiz ücde olabilir tam saymadım dndkdkdk yalnız kafamda sorular var çok irdeliyorum. Kendisi memleketinden ev aldı . Onun taksitleri ile ugrasıyor ve ekonomik sıkıntılar yaşıyor . Deprem bölgesinde farklı bi ödeme yöntemi ile almış yüklü miktar peşin ödemesi var ve bunun için bu ay aracını sattı . Ocağa kadar eko olarak sıkıntı da olacak. Geçen sinemaya gidelim diye ısrarcı olunca param yok dedi açık açık sok oldum . 30 yaşında adam . Neyse tabi geçici diye sorun etmemeye çalıştım . Bu süreçte benimde İş değişikliğim oldu haliyle herkes çiçek gönderiyor . Bundan beklemedim durumundan dolayı . Bugün buluştuk , bana vitaminler takviyeler almış fiyatları baya yüksekti. Kendine de parfüm almış iki tane . Bunları alabiliyorken Hadi sinemayı geçtim yeni işe başlamış kız arkadaşına çiçek göndermesi gerekmez mi ? Vitamin ok düşünmüş etmiş almış da ne bileyim. Siz ne düşünürsünüz
Ben sizi haklı buldum… madem durumu sıkışık 2 şişe parfüm ne alaka yani…saçma gelirdi. Kız arkadaşımın gönlü olsun diye alırdım 2 bilet ne olmuş yani..2 sinema bileti ile kimse batmaz. Yalnız sana tavsiye , uzak mesafe ilişkisi gereksiz, kendi şehrinden birini bul, gözden uzak gönülden de Irak oluyor ve yıpratıcıBeyefendi ile ilişkimizin dördüncü ayını devirmek üzereyiz ücde olabilir tam saymadım dndkdkdk yalnız kafamda sorular var çok irdeliyorum. Kendisi memleketinden ev aldı . Onun taksitleri ile ugrasıyor ve ekonomik sıkıntılar yaşıyor . Deprem bölgesinde farklı bi ödeme yöntemi ile almış yüklü miktar peşin ödemesi var ve bunun için bu ay aracını sattı . Ocağa kadar eko olarak sıkıntı da olacak. Geçen sinemaya gidelim diye ısrarcı olunca param yok dedi açık açık sok oldum . 30 yaşında adam . Neyse tabi geçici diye sorun etmemeye çalıştım . Bu süreçte benimde İş değişikliğim oldu haliyle herkes çiçek gönderiyor . Bundan beklemedim durumundan dolayı . Bugün buluştuk , bana vitaminler takviyeler almış fiyatları baya yüksekti. Kendine de parfüm almış iki tane . Bunları alabiliyorken Hadi sinemayı geçtim yeni işe başlamış kız arkadaşına çiçek göndermesi gerekmez mi ? Vitamin ok düşünmüş etmiş almış da ne bileyim. Siz ne düşünürsünüz
Aynı şehirdeyiz . Uzak değil . Kendi şehrinden derken memleketi olan şehirden almış zamanında . Sonunda ben gibi düşünen biri sdmdkdk bende dedim ne alaka madem sinemalık durum yok . Yukarıda bi üyenin dediği gibi bir alana bi bedava olabilir sordum fiyatını ucuz ya falan dediBen sizi haklı buldum… madem durumu sıkışık 2 şişe parfüm ne alaka yani…saçma gelirdi. Kız arkadaşımın gönlü olsun diye alırdım 2 bilet ne olmuş yani..2 sinema bileti ile kimse batmaz. Yalnız sana tavsiye , uzak mesafe ilişkisi gereksiz, kendi şehrinden birini bul, gözden uzak gönülden de Irak oluyor ve yıpratıcı![]()
Ev alması çok güzel bir düşünce , parasını düzgün harcayan biri demekki, bu açıdan sevinmelisin. Şu an çoğu genç, kirasını verdikten sonra tüm evler bizimdir kafasında..memleketinden aldığı evde oturmazsınız belki ilerde evlenirseniz ama o evin kirası ile belki istediğiniz başka bir şehirde kendi evinizi alırsınız. Sinemaya gitmek istemediği için belki öyle demiştir, cimri olduğunu sanmıyorum . Öyle olsa parfüme 2 şişe almaz hele size vitamin vsAynı şehirdeyiz . Uzak değil . Kendi şehrinden derken memleketi olan şehirden almış zamanında . Sonunda ben gibi düşünen biri sdmdkdk bende dedim ne alaka madem sinemalık durum yok . Yukarıda bi üyenin dediği gibi bir alana bi bedava olabilir sordum fiyatını ucuz ya falan dedi
Vitamin alan adam sinemayı mı esirgicekti şımarıklığı bırakın adam borç ödüyor. Bana daha çok sen anlayışsız olan tarafsın gibi geldi.Beyefendi ile ilişkimizin dördüncü ayını devirmek üzereyiz ücde olabilir tam saymadım dndkdkdk yalnız kafamda sorular var çok irdeliyorum. Kendisi memleketinden ev aldı . Onun taksitleri ile ugrasıyor ve ekonomik sıkıntılar yaşıyor . Deprem bölgesinde farklı bi ödeme yöntemi ile almış yüklü miktar peşin ödemesi var ve bunun için bu ay aracını sattı . Ocağa kadar eko olarak sıkıntı da olacak. Geçen sinemaya gidelim diye ısrarcı olunca param yok dedi açık açık sok oldum . 30 yaşında adam . Neyse tabi geçici diye sorun etmemeye çalıştım . Bu süreçte benimde İş değişikliğim oldu haliyle herkes çiçek gönderiyor . Bundan beklemedim durumundan dolayı . Bugün buluştuk , bana vitaminler takviyeler almış fiyatları baya yüksekti. Kendine de parfüm almış iki tane . Bunları alabiliyorken Hadi sinemayı geçtim yeni işe başlamış kız arkadaşına çiçek göndermesi gerekmez mi ? Vitamin ok düşünmüş etmiş almış da ne bileyim. Siz ne düşünürsünüz
araba aldım bu senede TOKİ için peşinat yatıracağım30 yaşındaki adam geleceğine yatırım yapmış keyfinden harcamamazlık yapmıyor. Sen 30 yaşında ne yaptın mesela kendin için, yatırım?
Abartaskiniz gozlerimi yasartti
araba aldım bu senede TOKİ için peşinat yatıracağım![]()
ne abarti ya abartan sizsiniz bence, kendiniz soyluyorsunuz adam borcun icinde sirf instagrama story atacaksiniz diye bir cicek buketine para vermeyip sizi dusunup bu mevsim gecis doneminde hasta olmayin diye vitamin, takviye almis gelmis burda cimri mi diye konu acmissiniz? Seytan sizi “bu” adam icin durtuyorsa durtuklemelerine cevap verin ve ayrilin en azindan adamin vaktini calmazsiniz.
Gereksiz harcamalar yapmıyor adam.Beyefendi ile ilişkimizin dördüncü ayını devirmek üzereyiz ücde olabilir tam saymadım dndkdkdk yalnız kafamda sorular var çok irdeliyorum. Kendisi memleketinden ev aldı . Onun taksitleri ile ugrasıyor ve ekonomik sıkıntılar yaşıyor . Deprem bölgesinde farklı bi ödeme yöntemi ile almış yüklü miktar peşin ödemesi var ve bunun için bu ay aracını sattı . Ocağa kadar eko olarak sıkıntı da olacak. Geçen sinemaya gidelim diye ısrarcı olunca param yok dedi açık açık sok oldum . 30 yaşında adam . Neyse tabi geçici diye sorun etmemeye çalıştım . Bu süreçte benimde İş değişikliğim oldu haliyle herkes çiçek gönderiyor . Bundan beklemedim durumundan dolayı . Bugün buluştuk , bana vitaminler takviyeler almış fiyatları baya yüksekti. Kendine de parfüm almış iki tane . Bunları alabiliyorken Hadi sinemayı geçtim yeni işe başlamış kız arkadaşına çiçek göndermesi gerekmez mi ? Vitamin ok düşünmüş etmiş almış da ne bileyim. Siz ne düşünürsünüz