• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim cimri mi

Beyefendi ile ilişkimizin dördüncü ayını devirmek üzereyiz ücde olabilir tam saymadım dndkdkdk yalnız kafamda sorular var çok irdeliyorum. Kendisi memleketinden ev aldı . Onun taksitleri ile ugrasıyor ve ekonomik sıkıntılar yaşıyor . Deprem bölgesinde farklı bi ödeme yöntemi ile almış yüklü miktar peşin ödemesi var ve bunun için bu ay aracını sattı . Ocağa kadar eko olarak sıkıntı da olacak. Geçen sinemaya gidelim diye ısrarcı olunca param yok dedi açık açık sok oldum . 30 yaşında adam . Neyse tabi geçici diye sorun etmemeye çalıştım . Bu süreçte benimde İş değişikliğim oldu haliyle herkes çiçek gönderiyor . Bundan beklemedim durumundan dolayı . Bugün buluştuk , bana vitaminler takviyeler almış fiyatları baya yüksekti. Kendine de parfüm almış iki tane . Bunları alabiliyorken Hadi sinemayı geçtim yeni işe başlamış kız arkadaşına çiçek göndermesi gerekmez mi ? Vitamin ok düşünmüş etmiş almış da ne bileyim. Siz ne düşünürsünüz
Cicek kemirmeni istememis, dusunmus vitamin takviyesi almis, sende gelmis burda adam cimri mi diye soruyorsun. Eko olarak getirisi yuksek olani tercih etmis cimri degil akilli.

30 yaşında adam demişsiniz ama ülkemizde şartlar malum artık 30 yaş eskisi gibi değil.
Ayrıca parasını sağa sola saçmamış kolay mı bu devirde ev almak ne güzel ev bark sahibi olmuş.
Ve sıkışıklığı da ocak ayına kadar sürecekse gayet ok bence idare edilebilir birkaç ay atla deve değil.
Ayrıca vitamin parfüm gibi şeyler lüks değil ihtiyaç bana göre sizi düşünüp alması ayrı bir incelik .
Bu devirde sinemaya gitmek aşırı pahalı mısırı bilmem nesi derken saçma sapan bi para çıkıyo cepten.
Siz sevginizden pek emin değil gibisiniz sanki

Beyefendi ile ilişkimizin dördüncü ayını devirmek üzereyiz ücde olabilir tam saymadım dndkdkdk yalnız kafamda sorular var çok irdeliyorum. Kendisi memleketinden ev aldı . Onun taksitleri ile ugrasıyor ve ekonomik sıkıntılar yaşıyor . Deprem bölgesinde farklı bi ödeme yöntemi ile almış yüklü miktar peşin ödemesi var ve bunun için bu ay aracını sattı . Ocağa kadar eko olarak sıkıntı da olacak. Geçen sinemaya gidelim diye ısrarcı olunca param yok dedi açık açık sok oldum . 30 yaşında adam . Neyse tabi geçici diye sorun etmemeye çalıştım . Bu süreçte benimde İş değişikliğim oldu haliyle herkes çiçek gönderiyor . Bundan beklemedim durumundan dolayı . Bugün buluştuk , bana vitaminler takviyeler almış fiyatları baya yüksekti. Kendine de parfüm almış iki tane . Bunları alabiliyorken Hadi sinemayı geçtim yeni işe başlamış kız arkadaşına çiçek göndermesi gerekmez mi ? Vitamin ok düşünmüş etmiş almış da ne bileyim. Siz ne düşünürsünüz
Ben sizi haklı buldum… madem durumu sıkışık 2 şişe parfüm ne alaka yani…saçma gelirdi. Kız arkadaşımın gönlü olsun diye alırdım 2 bilet ne olmuş yani..2 sinema bileti ile kimse batmaz. Yalnız sana tavsiye , uzak mesafe ilişkisi gereksiz, kendi şehrinden birini bul, gözden uzak gönülden de Irak oluyor ve yıpratıcı 👍

Ben sizi haklı buldum… madem durumu sıkışık 2 şişe parfüm ne alaka yani…saçma gelirdi. Kız arkadaşımın gönlü olsun diye alırdım 2 bilet ne olmuş yani..2 sinema bileti ile kimse batmaz. Yalnız sana tavsiye , uzak mesafe ilişkisi gereksiz, kendi şehrinden birini bul, gözden uzak gönülden de Irak oluyor ve yıpratıcı 👍
Aynı şehirdeyiz . Uzak değil . Kendi şehrinden derken memleketi olan şehirden almış zamanında . Sonunda ben gibi düşünen biri sdmdkdk bende dedim ne alaka madem sinemalık durum yok . Yukarıda bi üyenin dediği gibi bir alana bi bedava olabilir sordum fiyatını ucuz ya falan dedi

Sevgililik duyguların en yoğun olduğu dönemdir...herkes sevdiği ile sinemada olamak ister..Bu adam sizi yeteri kadar sevmiyor olabilir..siz bi daha test edin bence..şu filme 2 bilet aldım falan diyin,bakın tepkisi ne olacak?

Aynı şehirdeyiz . Uzak değil . Kendi şehrinden derken memleketi olan şehirden almış zamanında . Sonunda ben gibi düşünen biri sdmdkdk bende dedim ne alaka madem sinemalık durum yok . Yukarıda bi üyenin dediği gibi bir alana bi bedava olabilir sordum fiyatını ucuz ya falan dedi
Ev alması çok güzel bir düşünce , parasını düzgün harcayan biri demekki, bu açıdan sevinmelisin. Şu an çoğu genç, kirasını verdikten sonra tüm evler bizimdir kafasında..memleketinden aldığı evde oturmazsınız belki ilerde evlenirseniz ama o evin kirası ile belki istediğiniz başka bir şehirde kendi evinizi alırsınız. Sinemaya gitmek istemediği için belki öyle demiştir, cimri olduğunu sanmıyorum . Öyle olsa parfüme 2 şişe almaz hele size vitamin vs 🤣

Vitamin alan adam sinemayı mı esirgicekti şımarıklığı bırakın adam borç ödüyor. Bana daha çok sen anlayışsız olan tarafsın gibi geldi.

araba aldım bu senede TOKİ için peşinat yatıracağım :D
🧿🧿🧿 maşallah allah daha çok versin, borç ödemenin ne olduğunu biliyorsun yani😏. Üstelik ev arabadan daha pahalı oluyor aylık ödemesi, kendinde yaşayacaksın zaten anlayacaksın. Adamın kendine parfüm almasına bile laf etmişsin parfüm kişisel temizliğin bir parçası hatta olmazsa olmazı koksun mu adam ama sinema keyfi, çiçek keyfi size vitamin alması bile değer verdiğini gösterirdi. Üzüldüm adama

ne abarti ya abartan sizsiniz bence, kendiniz soyluyorsunuz adam borcun icinde sirf instagrama story atacaksiniz diye bir cicek buketine para vermeyip sizi dusunup bu mevsim gecis doneminde hasta olmayin diye vitamin, takviye almis gelmis burda cimri mi diye konu acmissiniz? Seytan sizi “bu” adam icin durtuyorsa durtuklemelerine cevap verin ve ayrilin en azindan adamin vaktini calmazsiniz.

Gereksiz harcamalar yapmıyor adam.
Sinemayı, tiyatroyu, çiçeği gereksiz görüyor.
Ve bu böyle devam eder, yapamayacaksan yol yakınken ayrıl.

Ayrıca param yok dediyse, ben biletleri alırım deseydiniz...
Niye hep karşıdan bekliyorsunuz birşeyleri, sizde sonuçta çalışıyorsunuz.
Yani ben şuan bebeğim var diye çalışmıyorum, kocama diyorum hadi bugün yemekler benden...
Hadi bugün tatlılar benden...
Bir alışveriş yapıyoruz, bazı zamanlar ondan önce ben kart çıkarıyorum.
Kabul etmek istemese de zorluyorum.

Sizi düşünüp vitamin alan hemde bayağı yüksek fiyatlı adama çiçek almıyor diye cimri demek bana saçma geldi.

Adam zaten maddi olarak zor bir dönemden geçiyormuş. Elindeki parayı çiçek,sinema yerine sağlık için kullanmış. Bana normal geldi.

Back
X