Uzun zaman ayrı kalmışsam ben de öyle oluyorum. Bırak muhabbeti falan hadi sevişek moduna giriyorum
Film izlemek, sohbet etmek, yemek yapmak konularında haklısınız, insan tabii ki seks dışında da bir şeyler paylaşmak yaşamak istiyor. Ama sevgiliniz şu an aktif dinamik heyecanlı bir zaman geçiriyor olabilir, bir süredir ayrı kaldığınızı göz önüne alarak. Normalde başka hiçbir şey yapmadan sadece sevişmek istiyorsa o ayrı bir durum bence.
Bir de "en azından yalnız kaldığımızda" demiş, çok sık yalnız kalmıyor musunuz, nadiren mi oluyor? Öyleyse fırsatı değerlendirmek istiyordur.
Yalnız reddettiğinizde sinirlenmesi hoş değil. Siz makina değilsiniz, her an istekli ve hazır olmak zorunda değilsiniz.
Sevgili asamasinda bunlari yasamak ne bileyim evliligi sevgililikten ayiran birsey kalmiyor sankiMerhaba
Sevgilimle 6 aydır beraberiz. Fakat bir kaç aydır yurt dışında olduğumdan dolayı çok fazla zaman geçirmedik. Döndüğümden beri her gün beraberiz fakat sevgilim daima cinsellik düşünüyor. Yalnız kaldığımız zaman sürekli cinsel anlamda yakınlaşıyoruz.
Ben bazı zamanlar yalnız kaldığımızda da sadece oturup film izlemek ya da sohbet etmek istiyorum ama sevgilim kabul ettikten bir kaç dakika sonra yine cinsel anlamda yaklaşmaya çalışıyor ve reddedersem de sinirlenip bu durumun normal bir şey olduğunu en azından yalnız kaldığımızda cinsel anlamda yakınlaşmamız gerektiğini söylüyor.
Ben mi çok uzak duruyorum yoksa sevgilim mi cinselliğe çok düşkün bilemiyorum.
Sevgili asamasinda bunlari yasamak ne bileyim evliligi sevgililikten ayiran birsey kalmiyor sanki
Yani tabikide kendi dusuncem ve olmasi gereken bir dusunce sonuc itibariyle mantikli olan yani sonucta sevgilin bugun olup yarin olmayacagi garantisi kim verebilir tabi genislik meselesiTabi sizin kendi düşünceniz.
Yani tabikide kendi dusuncem ve olmasi gereken bir dusunce sonuc itibariyle mantikli olan yani sonucta sevgilin bugun olup yarin olmayacagi garantisi kim verebilir tabi genislik meselesi
Bir anlamda anlıyorum, bir anlamda itici.Normalde çok iyiyiz. Gün içinde genellikle dışarda buluşuyoruz ve eğleniyoruz. Fakat eve dönünce bende kalmak istiyor ve dediğim gibi cinsel anlamda yaklaşmaya çalışıyor. Aslında istediğimiz zaman yalnız kalabiliriz fakat bir kaç ay sonra ben tekrar yurt dışına dönmek zorundayım bu yüzden dediğiniz gibi fırsat değerlendiriyor da olabilir. Dediğiniz gibi o sinirlenince bendeki istek iyice kayboluyor bu durumda da sen beni istemiyorsuna getiriyor lafı.. Sorun bende mi acaba diye düşünüyorum ama bilemiyorum
Bir anlamda anlıyorum, bir anlamda itici.
Zaten bir süredir yoktunuz ve tekrar gideceksiniz. Siz yurtdışındayken yazışıp, görüntülü konuşup sohbet edebilirsiniz ama cinsellik yaşayamazsınız (reeldeki gibi en azından). Dolayısıyla hazır beraberken bunu yaşamak istemesini anlıyorum. Ben de kısıtlı süre görüşecek olsam vaktimi sevişerek geçirmek isterdim muhtemelen.
Ama her seferinde bunu yapması, daha da önemlisi siz istemeyince sinirlenmesi çok itici. Sonuçta siz -tabirimi bağışlayın lütfen- şişme bebek değilsiniz, her an adamın emrine amade olamazsınız, olmak zorunda da değilsiniz. İstemediğinizde buna saygı duyması lazım.
Sorun sizde değil, onu bir söyleyeyim önce. Sevgilinizin cinselliğe aşırı düşkünlüğünden ziyade siz yanındayken fırsatı değerlendirip sevişmek istediğini düşünüyorum ama açıkçası çok hoşuma gitmedi tavrı. Sanki siz elinin altındayken seksini yapıp siz gittikten sonra çok ilgilenmeyecek gibi geldi.
Siz daha iyi bilirsiniz tabii ki.Bu 6 aylık ilişkimizden önce de uzun yıllardır arkadaştık. Nasıl bir insan olduğunu iyi bildiğim için ben gidince ilgisizlik olacağını düşünmüyorum. Ama dediğiniz gibi onun her istediğini yapmak zorunda değilim. Bu durumu sevgilimle açık bir şekilde konuşup tatlıya bağlamayı umuyorum. Yorumunuz çok yardımcı oldu çok teşekkür ederim.
size saygı çerçevesinde cevap veren birine bu saygısız yorumla cevap vermekYani tabikide kendi dusuncem ve olmasi gereken bir dusunce sonuc itibariyle mantikli olan yani sonucta sevgilin bugun olup yarin olmayacagi garantisi kim verebilir tabi genislik meselesi
Sevgili donemindeUzun zaman ayrı kalmışsam ben de öyle oluyorum. Bırak muhabbeti falan hadi sevişek moduna giriyorum
Film izlemek, sohbet etmek, yemek yapmak konularında haklısınız, insan tabii ki seks dışında da bir şeyler paylaşmak yaşamak istiyor. Ama sevgiliniz şu an aktif dinamik heyecanlı bir zaman geçiriyor olabilir, bir süredir ayrı kaldığınızı göz önüne alarak. Normalde başka hiçbir şey yapmadan sadece sevişmek istiyorsa o ayrı bir durum bence.
Bir de "en azından yalnız kaldığımızda" demiş, çok sık yalnız kalmıyor musunuz, nadiren mi oluyor? Öyleyse fırsatı değerlendirmek istiyordur.
Yalnız reddettiğinizde sinirlenmesi hoş değil. Siz makina değilsiniz, her an istekli ve hazır olmak zorunda değilsiniz.
Boyle bir olayi normallestirmeniz sizlerin.Boyle nornallestirmeler sayesin erkekler artik namuslu kiz bakmiyor vallasize saygı çerçevesinde cevap veren birine bu saygısız yorumla cevap vermekbi de "inancımıza saygı göstermiyolaaarrr" diye ortada gezersiniz sonra.ama kendilerinde saygı 0,kendilerini ilahi yargı müessesesi olarak görürler...
Inancimiza saygi gostermiyorlar derken benim inancim islam sizin inanciniz neydi acaba hangi inanca saygi gostermemi bekliyorsunuz.Sizin inancinizda kadinlar istedigi adamla yatip kalkiyormu bu normal biseymi yani durum boyleyse inanciniz islamiyet degil demekki ozur dilerim ben musluman sandiginiz icin dogru olani yorumladim farkli din inancda durum farklidir yasam ve yasanti farklidir pardonsize saygı çerçevesinde cevap veren birine bu saygısız yorumla cevap vermekbi de "inancımıza saygı göstermiyolaaarrr" diye ortada gezersiniz sonra.ama kendilerinde saygı 0,kendilerini ilahi yargı müessesesi olarak görürler...
Ne guzel iste boyle bi adamla evlenMerhaba
Sevgilimle 6 aydır beraberiz. Fakat bir kaç aydır yurt dışında olduğumdan dolayı çok fazla zaman geçirmedik. Döndüğümden beri her gün beraberiz fakat sevgilim daima cinsellik düşünüyor. Yalnız kaldığımız zaman sürekli cinsel anlamda yakınlaşıyoruz.
Ben bazı zamanlar yalnız kaldığımızda da sadece oturup film izlemek ya da sohbet etmek istiyorum ama sevgilim kabul ettikten bir kaç dakika sonra yine cinsel anlamda yaklaşmaya çalışıyor ve reddedersem de sinirlenip bu durumun normal bir şey olduğunu en azından yalnız kaldığımızda cinsel anlamda yakınlaşmamız gerektiğini söylüyor.
yazdığımı çok alakasız anlamışsınız da yine de yazdığınıza cevap verme nezaketini göstereyim, hanımefendi isteyen tirbüşona isteyen anahtarlığa tapar.Kimseye karışamazsınız ve herkes seçimlerinde , hayatını yaşamakta, kendi kararlarını vermekte özgürdür ve HERKESE ve HER ŞEYE saygı duymak zorundasınız.Terbiye sınırlarım içerisinde cevap verdim, sizi Allah'a havale edip KİB'leyip görmezden geliyorum.Inancimiza saygi gostermiyorlar derken benim inancim islam sizin inanciniz neydi acaba hangi inanca saygi gostermemi bekliyorsunuz.Sizin inancinizda kadinlar istedigi adamla yatip kalkiyormu bu normal biseymi yani durum boyleyse inanciniz islamiyet degil demekki ozur dilerim ben musluman sandiginiz icin dogru olani yorumladim farkli din inancda durum farklidir yasam ve yasanti farklidir pardon
bazı insanlar daha düşkün oluyorlar benim hoşuma giderdi isteksiz erkek hiç çekilmiyorMerhaba
ortada saygısız bir yorum yok aslında. sizin algınız yanlış. eziklik içinde yapılmış bir algı gibi duruyor. geniş demek kötü demek değildir. her insan; kafasına takmadığı konularda geniştir. taktığı konularda da dardır. buna bende sizde dahilsiniz. nikahsız birliktelik konusunda ben de darım mesela... ama bana yapılan haksızlıkları affetme konusunda da genişim.... vs vs...size saygı çerçevesinde cevap veren birine bu saygısız yorumla cevap vermekbi de "inancımıza saygı göstermiyolaaarrr" diye ortada gezersiniz sonra.ama kendilerinde saygı 0,kendilerini ilahi yargı müessesesi olarak görürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?