- 5 Eylül 2018
- 6.514
- 7.435
- 83
Ya sizene?Sevgili asamasinda bunlari yasamak ne bileyim evliligi sevgililikten ayiran birsey kalmiyor sanki![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya sizene?Sevgili asamasinda bunlari yasamak ne bileyim evliligi sevgililikten ayiran birsey kalmiyor sanki![]()
Ya benim yorumumda sizene pekiYa sizene?
Bıktık sizin gibi zina dersi verenlerden yaaaYa benim yorumumda sizene peki![]()
Gormezden gelebilirsinizBıktık sizin gibi zina dersi verenlerden yaaa
Keşke soyunuz bitse bitmiyorsunuz ki virüs gibisiniz ciddenGormezden gelebilirsiniz![]()
Benim icinde bu dusunce size gecerli napalim katlanacagiz degilmiKeşke soyunuz bitse bitmiyorsunuz ki virüs gibisiniz cidden
Soyumuz bitmiyor benden bir tane daha dunyaya getiriyorum ❤Keşke soyunuz bitse bitmiyorsunuz ki virüs gibisiniz cidden
Belki o daha Zeki olur benim annemde senim gibi ama ben neyseki ona benzemedim bu konudaSoyumuz bitmiyor benden bir tane daha dunyaya getiriyorum ❤uzuldunuz mu yoksa
![]()
İrana gidebilirsin orda senin gibiler doluBenim icinde bu dusunce size gecerli napalim katlanacagiz degilmi![]()
Ya ne alakası var? İlla evlenmek mi gerek? Var sayalım olmadı ne olacak? Ölüm mü var ucunda.Yani tabikide kendi dusuncem ve olmasi gereken bir dusunce sonuc itibariyle mantikli olan yani sonucta sevgilin bugun olup yarin olmayacagi garantisi kim verebilir tabi genislik meselesi
Sizlere ne kadar normal geliyor Rabbim basiniza verrse bakalim o zamanda boyle rahatmi karsilasicaksiniz merakediyorum kiziniz onune gelenle sevissin o zaman bakalim o zaman ki tepkiniz neYa ne alakası var? İlla evlenmek mi gerek? Var sayalım olmadı ne olacak? Ölüm mü var ucunda.
Sizin düşünceniz bu olabilir ama olması gereken bu gibi dayatma nekadar sığ.....
Yazik diyorum ve susuyorum.Belki o daha Zeki olur benim annemde senim gibi ama ben neyseki ona benzemedim bu konuda![]()
Ya bi defolYazik diyorum ve susuyorum.
Ya senin aklından zorun mu var önüme gelenle de sevişirim yada sadece güvendiğim adamla evlenmeden sevişirim? Bu seni neden bu denli gerdi? Allah aşkına sana ters geleni bu denli dikte edemezsin ben bunu diyorum. Sana yanlış geliyorsa okuma yada dikte ederek fikir beyanetme kimseye zorunlu psikoloji uygulayamazsın?Sizlere ne kadar normal geliyor Rabbim basiniza verrse bakalim o zamanda boyle rahatmi karsilasicaksiniz merakediyorum kiziniz onune gelenle sevissin o zaman bakalim o zaman ki tepkiniz ne
ortada saygısız bir yorum yok aslında. sizin algınız yanlış. eziklik içinde yapılmış bir algı gibi duruyor. geniş demek kötü demek değildir. her insan; kafasına takmadığı konularda geniştir. taktığı konularda da dardır. buna bende sizde dahilsiniz. nikahsız birliktelik konusunda ben de darım mesela... ama bana yapılan haksızlıkları affetme konusunda da genişim.... vs vs...
düşünürseniz siz de geniş ve dar olduğunuz konuları bulabilirsiniz. bunda kötü bir şey yok.