Sevgilim cinselliğe çok mu düşkün?

Yani tabikide kendi dusuncem ve olmasi gereken bir dusunce sonuc itibariyle mantikli olan yani sonucta sevgilin bugun olup yarin olmayacagi garantisi kim verebilir tabi genislik meselesi
Ya ne alakası var? İlla evlenmek mi gerek? Var sayalım olmadı ne olacak? Ölüm mü var ucunda.
Sizin düşünceniz bu olabilir ama olması gereken bu gibi dayatma nekadar sığ.....

Ya ne alakası var? İlla evlenmek mi gerek? Var sayalım olmadı ne olacak? Ölüm mü var ucunda.
Sizin düşünceniz bu olabilir ama olması gereken bu gibi dayatma nekadar sığ.....
Sizlere ne kadar normal geliyor Rabbim basiniza verrse bakalim o zamanda boyle rahatmi karsilasicaksiniz merakediyorum kiziniz onune gelenle sevissin o zaman bakalim o zaman ki tepkiniz ne

Hanımlar,
üsluplarınıza değinmek bile istemiyorum lakin şunu da hatırlatmakta yarar var, bu bölüm cinsellik bölümü, bölüme konu açmak için evli olma şartı bulunmamakla birlikte 18 yaşını doldurmuş biri olmanız yeterlidir.

Ayrıca sitede her inanç ve mezhepten kadınlar olduğundan din ve mezhep ayrıştırmaları yaşanmaması, dinlerinize, mezheplerinize saygısızlığı engellemek adına dini içerik yasaktır.

Sizlere ne kadar normal geliyor Rabbim basiniza verrse bakalim o zamanda boyle rahatmi karsilasicaksiniz merakediyorum kiziniz onune gelenle sevissin o zaman bakalim o zaman ki tepkiniz ne
Ya senin aklından zorun mu var önüme gelenle de sevişirim yada sadece güvendiğim adamla evlenmeden sevişirim? Bu seni neden bu denli gerdi? Allah aşkına sana ters geleni bu denli dikte edemezsin ben bunu diyorum. Sana yanlış geliyorsa okuma yada dikte ederek fikir beyanetme kimseye zorunlu psikoloji uygulayamazsın?

ortada saygısız bir yorum yok aslında. sizin algınız yanlış. eziklik içinde yapılmış bir algı gibi duruyor. geniş demek kötü demek değildir. her insan; kafasına takmadığı konularda geniştir. taktığı konularda da dardır. buna bende sizde dahilsiniz. nikahsız birliktelik konusunda ben de darım mesela... ama bana yapılan haksızlıkları affetme konusunda da genişim.... vs vs...

düşünürseniz siz de geniş ve dar olduğunuz konuları bulabilirsiniz. bunda kötü bir şey yok.

Açıkladığınız için çok teşekkürler. Aslında söylediğinizde haklısınız fakat konuşmanın gidişatına ve verilen cevaplara bakarsanız kendisi geniş olma durumunu aşağılama amaçlı kullanmaya çalışmış. Halk dilinde de bu kelimenin aşağılama amaçlı kullanımı çok yaygın. Keşke herkes sizin gibi doğru kullanımını bilse de öyle kullansa ☺️ cevap verdiğiniz için çok teşekkürler

Back
X