• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim çok erkenden uyuyakalıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bugünlerde acaba çok mu anlayışlıyım diye kendimi sorguluyorum :)
sevgilim sabah işe gitmek için 7'de uyanıyo, akşam 6'da evine gelip beni arıyor, yemek yiyor. sonra ses yok bi arıyorum ki uyumuş. saat 7-8de uyunur mu 9a kadar uyuyor ben uyandırmasam da sabaha kadar uyur. arıyorum sonra tv falan izliyo 11e kadar sonra tekrar uyku. tamam yoruluyor ama o kadar ağır çalışılan bir iş değil. ki istemese uyumaz mesela cumartesi günleri uyumuyor nasılsa pazar öğlene kadar uyuycak çünkü.
Bende öyleyim Hatta son zamanlarda sevgilimle konuşurken telefonda uyuyakalıyorum... çok anlayışlı bana karşı... sizde anlayış göstermelisiniz... alışkanlık meselesi sanırım...

Uyuduğu süreçte online olmuyorsa hesaplarında
Hesaplarında fotonuz varsa
Cidden uyuyordur yani bazı insanlar çok uyur
Benim bir arkadasim yeni tanıştığı kisiye 'is yerinde de bu numarayı kullanıyorum (ki doğru), online görünce yaziyorlar rahatsız oluyorum. Gel seninle rahat rahat konuşacak bir app secelim' deyip kakaotalktan konuşmaya başlamış. Sevgilisi de 'son konuşması benle. Daha online olmamış. İsten eve evden işe. Aldatmadigina eminim' derdi.
Yaaaaniii minareyi çalan kılıfını hazırlar.
Ben de ailem merakta kalmasın,yüz bin kere arayıp beni pişman etmesin diye bazen 'kınaya/düğüne gidiyorum' der, güzel elbiselerimi giyer içmeye eğlenmeye giderdim :)
Yani insanlara cok güven olmaz.
Yatırıyorum demiş.
Doğru da olabilir. Ben de bazen işten gelince iş kıyafetimi çıkarmadan,yemek bile yemeden yatip sabaha kadar uyuyorum. Öyle bir ihtiyaç duyuyorum uykuya.
Yani bu da bir ihtimal...amaaaa öte yandan diğer şey de bir ihtimal.
Hiç beraber kalıyor musunuz? O zamanlar da gerçekten tavuk gibi erken mi uyuyor?

Benim eşim gibi evlendik 8 de uyku moduna geçerdi sürekli kavga ede ede 12 ye kadar oturuyor artık :rolleyes: Cok Can sıkıcIydı ya ama şimdi iyiyiz ☺️☺️

Bende bir dönem sürekli uyuyordum.Güveniyorsanız çokta şey yapmayın.
Şüphe varsa başka tabi

Konuyu okudum dedim konu sahibine soyleyeyim adami bi rahat biraksin da adam uyusun. Ekrani asagi kaydirip yorumunuzu okuyunca saf olduğum gerçeği kapı gibi yüzüme çarptı . :KK14:
Ahaha benim sevgilim 10 da uyuyorum derdi babasını fakeden takip ettim her akşam canlı yayın açıyordu çocukla araba sürüyordu gerçi babasıyla ama olsun söyleyebilirdi sırf mesaj atmıyım diye yaptığı ayıp eski nişanlımı söylemek bile istemiyorum 8de ortadan kaybolup konuşmadığı yoktu

Ben de çok erken uyurum.
Saat 5 6 gibi kalkıyorum sabah.
Oğlani uyuturum çay içer yatarım.
Saat 9 da.

Ahaha benim sevgilim 10 da uyuyorum derdi babasını fakeden takip ettim her akşam canlı yayın açıyordu çocukla araba sürüyordu gerçi babasıyla ama olsun söyleyebilirdi sırf mesaj atmıyım diye yaptığı ayıp eski nişanlımı söylemek bile istemiyorum 8de ortadan kaybolup konuşmadığı yoktu
Ya bu erkekler niye boyle🙄
Allah kurtarmış sizi de valla evlenmeden fark etmissiniz. Sadaka madaka bir şey dagitin fakir fukara sevindirin.

Ya bu erkekler niye boyle🙄
Allah kurtarmış sizi de valla evlenmeden fark etmissiniz. Sadaka madaka bir şey dagitin fakir fukara sevindirin.
Ahahah bide onları döndürmek için birsürü hocaya gittim ama iyi kurtuldum şuan sadaka dağıtıyorum cidden :)

bugünlerde acaba çok mu anlayışlıyım diye kendimi sorguluyorum :)
sevgilim sabah işe gitmek için 7'de uyanıyo, akşam 6'da evine gelip beni arıyor, yemek yiyor. sonra ses yok bi arıyorum ki uyumuş. saat 7-8de uyunur mu 9a kadar uyuyor ben uyandırmasam da sabaha kadar uyur. arıyorum sonra tv falan izliyo 11e kadar sonra tekrar uyku. tamam yoruluyor ama o kadar ağır çalışılan bir iş değil. ki istemese uyumaz mesela cumartesi günleri uyumuyor nasılsa pazar öğlene kadar uyuycak çünkü.
Her mevsim böyle mi 😁 eşim kış aylarında öyle olur. İş yeri soğuk oluyo ısınmıyo eve sıcağa gelip yemek yedikten sonra adam yok 😂

Dışarda çalıştığım dönemde bende oyleydim, bıraksalar yemek yemeden uyurdum hep uyuyordum ne güzel zamanlarmış keşke daha çok uyusaymışım :KK45:

Konuyu okurken uykum geldi 😄
Şaka bir yana gerçekten uyuyor da olabilir, başka şey de..
Aradığınız da açıyor mu, görüntülü konuşuyor musunuz, ancak burdan anlarsınız.

Bir de 6 7 gerçekten erken saatler, uyuyorsa da normaldir bence.

Güveniyorsanız inanın. Ama içinizde azıcık bile şüphe varsa yalandır. Çünkü 10 numara yalan 😄
Benim sevgilim de bazen erkenden uyur, ertesi gün haftasonuysa uyanması 12 yi bulabilir ama aklıma hiç aksi bir şey gelmedi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X