sevgilim cok gaddar ve tahammülsüz ne yapmaliyim

burcnNn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2012
32
1
26
İzmir
arkadaslar ben bir yildir sevgilimle birlikteyim ama sanki yillar gecmis gibi hissediyorum sevgilim cok fazla gaddar baslarda bana degilde sadece etrafina gaddarlik yapiyodu ama sildi banada yapiyor mesela gecenlerde dort gun gorüsemicez ailemle olucam dedim oda tamam ama sali gunu benimlesin dedi bende tamam dedim ve anlastik dün aksamda yaniden sordu bana ne zaman bulusuyoruy diye bende anlasmistikya sali günü birlikteyiz diye dedim oda basladi benimle kavga etmeye neden gelemiyomusun aslinda istesem gelirmisin o mu kizmis yoksa ben mi aslinda onun degil benim ona her gün bulusalim demem gerekiyomus sonra saatlerce sacma sapan hatta tamam dedigi bi konudan kavga et bunun gibi daha nicce sacma sapan konulardan kavga ediyoruz sizce ne yapmam gerekiyo ne yaparsam bukadar gaddar olmayi birazda bei düsünmeye baslar

erkeklern yapısı o yaa benciller kendilerini düşünürler bitek. canları bişeye sııkılsın bize çatarlar. ha bide eger seni çok özlediyse onun verdiiigi bi tartışmada olabilir cünkü bende aşkımı çok özledigmde gidip gene ona çatıyorm :) hiç yoktan tartışma çıkarıyorm:3: sonra anlıyormki onu özledigm içn bukadar hırcınım belki oda ondan böyledir.

Sen de onu elinde olmadan yapamadığı şeyler yüzünden suçla tıpkı sana yaptığı gibi..
İstesen olur isteseydin yapardın falan diye soğuk davran..
Bunu bir kaç kez yaptığında ne kadar rahatsız edici bir durum olduğunu fark edecektir diye umuyorum..

denedim bende aynisini ona yapmaya bir muddet yapmiyo sonra sil bastan onu cok seviyorum beni cok ve gercekten sevdiginide biliyorum ama bazen gercekten canimi yakiyo

Gelecek düşünebileceğin bir yapıda değil bence erkek arkadaşın.İleride şiddetede meilli olabilir bu kavgacı yapısıyla.Bence canını bir kere kendin yak ve uzaklaş.Hergün yanmasından iyidir.

her erkek mi bilmiyorum ama genelde gözlemlediğim ciddi anlamda bencil oldukları yönünde senin sevgilinde öyle gözüküyor ama konuşmayı deneyebilirsin yani ama baktın olmuyor ciddi anlamda yoruluyor kırılıyor ve üzülüyorsun bu ilişki zaten ciddi bir şekilde bu ilişki size gelecek vaat etmez o yüzden daha fazla nefret duymadan ayrılmak mantıklı bence ama yine de hayırlısı olsun

tadsız bi durum açıkcası erkek arkadaşınızın tutumu hiç hoş deil sevgiliyken boylesınız evlıyken hiç düşünemıorum :20: Bence hayatınıza onsuz devam etmelisiniz :26:

üzücü ve ürkütücü...erkek arkadasınızla bu fikirlerinizi uygun dille paylaşın belki dankkkk!!! eder,toparlar kendini dışardan nasıl gözüktüğünden haberi olur,kendinizi ezdirmeyin sonraki ilişkilerimize bile yansıyor böle adamlarla olmak sonra insan kendine kızıyor...

yorumlariniz icin tesekkürler kizlar en iyisi karsima alip soyle etraflica konusmak duygularimi anlatip duygularini ogrenmek eger yine olmassa sizinde dediginiz gibi iliskimi birkez daha gozden gecirmek yeniden tesekkur ederim ben konusunca gelismeleri anlatirim sizlerde lütfen bi kez daha yorum yapin

bu tür insanları hiç sevmem. ben buna kısacası 'dengesizlik' diyorum. dün tamam diyo yarın gelip kavga cıkarıyor... sevgiliniz madem gaddar bir insan ona neden vakit harcıyorsunuz ? tabiki sevgi bu söz geçiremiyorsunuz ama böyle insanlar size üzüntü başka hiçbişey yaşatamaz anca böyle kendinizi yersiniz. .

Back
X