sen söylüyor musun ona?
sen söylediğinde konuyu değiştiriyorsa durum vahimdir
ama söylemiyorsa yorgunluktan,işten güçtendir.. dert edilecek birşey değil
evlendiğin zaman ömür boyu sana hergün "seni seviyorum hilall" demeyecek
ufaktan bu ilgisizliğe alışmakta fayda var :lepi:
benim kocamda evlenmeden önce böyleydi. şimdi alıştım o haline herkese öyle çünkü. ama yan yanayken bir sorun çıkmıyo ilgilidir yani
o söylemediği için bende söylemiyorum gurur yapıyorum yani ama yapıcam o söylemeden asla söylemem:kedi:ya onu değiştiricem yada bu gelgitlerine alışıcam
işin zor... ama 7.yıl olmuş artık kafamçokkarıştı
7 yıldır hep böyle miydi CADIARZU
1.5 yıl olmuş? yaş kaç sizde?
niye ondan bekliyorsun ki o söylemeden sen söyle... söylemeye çekiniyorsan mesaj at
bi yerde alışır
ama söylesin diye beklersen bi ömür beklersinşakkıdı
seçim senin:lepi:
ilk yıl, daha o zaman 18 yaşındayız, kesinlikle çok aşırı romantikti, hatta ben odun gibi kalırdım yanında. üniversiteyi kazandık falan artık o çocukluktan kurtuldu bu yavaş yavaş. böyle bildiğin iş güç sahibi ciddi iş adamı oldu çıktı başıma yavaş yavaş. bu kadar mı mantıklı bir insan olur hayret ediyorum ya. amaçsız, boş, takıntılı, herşeyi ayarlı, planlı bir adam oldu çıktı. şimdi iş kurdu yeni ve tam ayvayı yedim kısaca.
aynı babasına benziyor ya. :mymeka:
ondan bekliyorum çünkü bana soğuk davranan kendisi..bi ömür beklemem ya p.tesi buluşucaz o gün nasıl olsa söyler..dediğim gibi yanyanayken hiç bi problemimiz yok bizim ne oluyosa ayrılınca oluyo..bu arada ben 19 o 25 yaşında..
büyüdükçe odunluk derecesi artıyo anlaşılandelikafadulden
planlı olması iyi aslında.. fazlası olursa sıkar amaakannehir
nerede tanıştınız ayıp mıdır sorması bilmem :bbo:
19-25 tanışrıgınızda sen 17.5 o 23.5 ... akannehir (23 yaşındaki adam 17 yaşındaki kız durumlarından haz etmem, o adam hakkında iyi düşünemiyorum niyeyse :1ninca:)
adam mı:bbo:33 veya 43 yaşında birinden bahsetmioruz ki..yaş kosu hiç önemli olmadı benm için ve 6 yaşta inanın hiç önemli değil çünkü biz bu konu hariç her zamn çok ii anlışıyoruz lütfen yaş konusunu problem etmeyin sizde
lütfen benm meseleme siz yorum yapmayın artık ben biraz moral almak için size hissettiklerimi açtım ama çok pişmanım şuan..herkes bu kadar ön yargılı olmak zorunda mı?bizim ilişkimizi siz nerden bilebilirsiniz ama dışardan bakarak konşmak çok kolay ne yazık ki..yazık...çok yazık...
canım yanyanayken ilgiliymiş bak o nedenle çok fazla dert etme bence
yanyanayken de uzak dursa ilgisiz davransa tamam sorun var derim ama öyle değilmiş
biz de ayrı şehirlerdeyiz yanyana geldiğimiz zaman inanılmaz bi adam oluyo asla çekinmiyo sevgisini göstermekten arkadaşlarının yanındayken bile
ama işte memleketlere dönünce daha ilgisiz oluyo
onlara göre bunda bişey yok..normal karşılıyolar..
bence karakteri bu...ben cok üzüldüm zamanında beni sevmiyor sandım ama mesaj yazmayı sevmiyordu ve uzun konuşmayı ...şimdi evliyiz ve cok ilgili bir eş ...önemli olan yanındaki hali ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?