haha hangi erkek tamam diyip duzelmis:uhm:baslarindan savmak icin oyalama taktigi..tamam dderler yapmazlar..en sinir oldugum sey.adam gibi kusurlarini soylersin bildiklerini okurlar..
takmayacaksinn..soylemeyeceksin..sende bildigini okuyacaksin..inan kendini yipratmaya degmiyor..dediginle kaliyorsun
sevgilim çok ilgisiz kızlar, mesajlaşırken bile hemen kısa kesiyo , bitiriyo konuşmayı, öyle sohbet edemiyoruz günün ayrıntılarını veriyo o kadar benimle ilgilen demeyi de istemiyorum kendimi acizmişim gibi hissediyorum o zaman, bazen elimde olmadan patlıyorum sinirli davranıyorum bu yüzdn... aslında sevdiğini de söylüyo sürekli ama ben çok üzülüyorum , ve ilgiye ihtiyacım varrr galiba onun yapısı böylee
aranızda sevgilisi böle olanlar varmı arkadaşlarr
off offf yardım kızlar yorumlarınıza ihtiyacım varr
bu ilgisizliği yeni mi başladı yoksa başladığınızdan beri mi vardı canım..eğer devamlıysa,benim bi ilişkide en tahammül edemeyeceğim ilgisizlik.. uyardığım halde (önemli bir durumu yoksa) devam ediyorsa ayrılma sebebimdir..ilgisiz olduğu için soğutur kendinden çünkü..soğuduğum bi insana da kolay kolay ısınamam tekrardan..hakkında hayırlısı olsun canım
[/B]
seni seviyorum cümlesini bi haftadır söylemiyo diye bi üzüntü kaynağı mı olur kelebekcik? :)) belli periyodlarla söylemesini mi bekliyosun? :umursamaz:
konu sahibi arkadaşınsa fazla teslimiyetçi olduğunu ve sevgilisini sıktığını düşündüm ilk olarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?