Sevgilim çok ilgisiz

Ateskiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2010
18
3
86
Selam bayanlar, sevgilim hep ilgisizdi ama artık hiç mi hiç ilgilenmiyor, aramıyor arıyorum acmıyor haftada 1 anca konusuyoruz acsada cok rahat konusuyo bişey yokmus gibi dvranıyor işim var yoğundum acıl işim vardı fln dıyo üstelik evlilik düşünüyoduk bide ben uzun süre arayıp sormasam trip atıyo aramıyosun dıye, evlilik düşünüyoduk. Suan bende cok sıkıldım bende onun gibi davranmaya karar verdim onu kaybedermıyım?

Canım zaten bir ilişki yok ki çoktan kaubetmissin

Siz buna iliski karsinizdakine de sevgilim mi diyorsunuz? Tamam evlilik dusunmus olabilirsiniz ama demek ki adam artik dusunmuyor hatta sizi bile dusunmuyor. Iliskinizi bititin derdim ama zaten bitmis.

Son düzenleme:
Hayır bayanlar en basından beri böyle biri ve hala evlılık dusunuyor ayrılmak istıyorum o istemıyor elinde tutuyo beni sanırım hayatımda bu kdr garip bi ilişki yasamadım

kaç yaşındasınız

Hayır bayanlar en basından beri böyle biri ve hala evlılık dusunuyor ayrılmak istıyorum o istemıyor elinde tutuyo beni sanırım hayatımda bu kdr garip bi ilişki yasamadım
Hem ayrilmak istemiyor hem sizi de istemiyor. Adam pilot falan olmali ki 1 hafta boyunca mesgul ve musait degil. Sizi kenarda tutuyor belli ki.

Evet cunku amac evlılıktı yanı ikimizde evlılık amaçlı basladık o şekilde tanıstık

Ortada ilişki yok, böyle biriyle evlenseniz ortada evlilik de olmayacak. Haftada 1 konuşmak nedir ya?
Biz eşimle günden en az 5-6 defa konuşuruz, aradaki Whatsapp yazışmalarını saymıyorum bile.

O zaman evlenmek için kendine göre daha cazip bir aday buldu. Üzgünüm ama flört ederken bu kadar ilgisizse evlendikten sonra randevuyla görüşürsünüz herhalde. Bırakın lütfen statüyü falan sizi sevmiyor karşınızdaki. Düzeltmek için uğraşmak zaman kaybı olur. Yol verin gitsin.

Rest cekeceksin o zaman
Ben bitirmek istiyorum seninle devam etmek istemiyorum nokta!
Zorla ilişki mi yürütülür?
Ayrica trip atana da ben erkek diyemiyorum kusura bakmayın hanımlar

Statüsü yüksek bi işi var 4 aydır birlikteyz
4 aydır nasıl evlilik planı yapıyorsunuz.? geçen gün de 2 haftalıkken yapmışlardı evlilik planı. öğrencisiniz de. muhtemelen yaşıt sayılırız.
ben 6 yıl devam eden ilişkimle evlilik planı yapmaya korkuyorum hemen karşıdakinin doğru insan olduguna nasıl karar veriyorsunuz?
mesela ''yüksek mevki'' bir işi olması yetiyor muydu?
neyse.. bu kadar kısa sürede evlilik planı yaptı ise sizinle, tüm bu ilgisizliğine göz yumduysanız siz de sanırım erkek arkadaşınız başka bir aday buldu. bu hızlaa olabilir..

Evlilik düşüncesi ile başlamış olmanız illa ki evleneceğiniz anlamına gelmiyor ki.4 ay çok kısa bir süre hala birbirinizi tanıma asamasindasiniz.
İlgilenmiyor sa belkide birşeyler hissetmiyordur.üstüne düşmeyin. Ayrilin gitsin.

Evet senı artık kenarında tutuyor, aılesı ıle bıle tanıstırsa yıne de kenarında tutttugu gercegını degıstırmcek

Kızlar tanıstığımda işini bile bilmiyodun ya çok garip yaklasımlarınız var baslarken o ciddi bi ilişki evlılık istediğini söylemişti bnde öyle uun süreli ilişkimde oldu ama ben evlılık istıyorum dediğiniz gibi belkide baska birini bulmam lazım bni en cpk korkutanda işi zaten aldatcak biri değil eminim ondan ama sadece para için takılmak isteyen olacaktır evlılıkteb korkan kişiler oldu hayatımda tam bu doğrı kişi dedim oda hepsinden ilgisiz cıktı

Allah razı olsun bu arada yorumlar için de cunku cok bunalmış bir durumdayım birlikteykn cok iyi ama uzaklasınca aşırı ilgisiz..

Back
X