Sevgilim çok ilgisiz

Kızlar tanıstığımda işini bile bilmiyodun ya çok garip yaklasımlarınız var baslarken o ciddi bi ilişki evlılık istediğini söylemişti bnde öyle uun süreli ilişkimde oldu ama ben evlılık istıyorum dediğiniz gibi belkide baska birini bulmam lazım bni en cpk korkutanda işi zaten aldatcak biri değil eminim ondan ama sadece para için takılmak isteyen olacaktır evlılıkteb korkan kişiler oldu hayatımda tam bu doğrı kişi dedim oda hepsinden ilgisiz cıktı
Allahım ya sende aynısın..Aldatmayacağına eminmişşşşşşş.ya ben kocamla 8senedir beraberim , bi defa sağa sola baktığını görmedim, ilgi desen en üst seviyede.ben bile kocam beni aldatmaz demiyorum.sen bence çoktan aldatıldın bile.herkesin eşi sevgilisi yoğun.hheekesin kocası yoğun.ama seven adam merak eder arar sorar.arama desende arar.içi rahat etmez bikere.kendini kandıran bayanlar grubundansın belli.kolay gelsin canım.

Saolun canım iyiki bi yardım istedik çok bilmişler içinde aldatma arzusu olan yanındaykende gözleriyle aldatır zateb

Haftada bir konuşmak nedir ya? Ben yakın arkadaşlarımla bile daha çok konuşuyorum.

Adam evli bile olabilir, dikkat et. Evli değilse bile bence başkası var.

Konu silmek yasak hanımefendi. Cevapları beğenmediniz galiba. Ne deseydik beğenirdiniz? Bu yüksek statülü adamı sakın bırakma. Başkası kapar etinden sütünden o faydalanır sonra mı demeliydik? Haftada bir görüştüğünüz adam aldatmaz eminsiniz bir de. Hı hı tabii.

Back
X