- 9 Şubat 2021
- 7
- 1
- 1
- 24
- Konu Sahibi kesmeseker06
-
internetten açık giyinen kızları takip ettiğini gördüm biraz moralim bozuldu ama onu istekli diye yadırgayamam insan sonuçta, acaba yapsam düzelir mi diye düşünüyorum bazenYapmadın diye gözü dışarıda olacaksa ilişkinizi gözden geçirmeniz gerekir bu kişisel bir tercih yapıp yapmamak ama sırf yapmadin diye de gözü dışarda olan birinden hayır gelmez bence
Yaş 20 demi...Sevgilim çok istekli aslında ben de istekliyim ama böyle bir şeye başlarsam yani cinsel olarak, hem sonu gelmez hem de bana sürekli o gözle bakar diye korkuyorum sizce ne yapmalıyım rahatlatmak adına bişeyler yapmalı mıyım yoksa hiç yapmamalı mıyım o bu konuda hiç ısrar falan etmez ne istersen o olsun diyo ama gözü dışarda olsun da istemiyorum cinsel olarak tatmin etmem gerekir mi?
evetYaş 20 demi...
Bana biraz gözü dışarda gibi geldi...internetten açık giyinen kızları takip ettiğini gördüm
internetten açık giyinen kızları takip ettiğini gördüm biraz moralim bozuldu ama onu istekli diye yadırgayamam insan sonuçta, acaba yapsam düzelir mi diye düşünüyorum bazen
Bilmiyorum aranızdaki ilişki nedir nasıldır ama bu devirde nasıl birine güvenip de bunu sorabiliyorsunuz ben çok anlayamıyorum. Söylediklerimi yanlış anlamayın. Çok değil. 4 yaş büyüğüm sizden ama sırf bu yüzden asssssla böyle bsey yapmazdım. Yaşınız daha çok da küçük bence. Pişman olacağınızdan eminininternetten açık giyinen kızları takip ettiğini gördüm biraz moralim bozuldu ama onu istekli diye yadırgayamam insan sonuçta, acaba yapsam düzelir mi diye düşünüyorum bazen
bana da biraz öyle geldi ama mühendislik okuyor sınıflarında kız yok bazen acaba normal mi diyorumBana biraz gözü dışarda gibi geldi...
Sevgilim çok istekli aslında ben de istekliyim ama böyle bir şeye başlarsam yani cinsel olarak, hem sonu gelmez hem de bana sürekli o gözle bakar diye korkuyorum sizce ne yapmalıyım rahatlatmak adına bişeyler yapmalı mıyım yoksa hiç yapmamalı mıyım o bu konuda hiç ısrar falan etmez ne istersen o olsun diyo ama gözü dışarda olsun da istemiyorum cinsel olarak tatmin etmem gerekir mi?
Hem korku var hemde gözü dışarda olmasın istiyorsun.
ben onu kaybetmekten korkuyorum gerçekten çok iyi biri benden bi beklentisi de yok zaten ama açık kızları takipp ettiği için acaba benim yüzüme mi böyle oldu dedim ne yapacağımı bilemedimHem korku var hemde gözü dışarda olmasın istiyorsun.
İleride pişman olacağın şeylere kalkışma sakın evlat..
Kimse vazgeçilmez değildir önce bunu bilmen lazım..ben onu kaybetmekten korkuyorum gerçekten çok iyi biri benden bi beklentisi de yok zaten ama açık kızları takipp ettiği için acaba benim yüzüme mi böyle oldu dedim ne yapacağımı bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?