• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim çok kıskanç!

bellaa_

Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2013
12
0
6
İstanbul
merhaba kızlar,
8 aylık bi beraberliğim var ve sevgilim aşırı kıskanç kıyafetimden saçıma başıma gittiğim yere kadar karısıyo cok seviyorum ve vazgecemiyorum. guvenını sarsıcak hicbi şey yapmamama ragmen bana guvenmıyo bunu nasıl aşıcaz bılmıyorum sureklı bu yuzden tartısıyoruz ben kısıtlanmalara gelemiyorum istemeden kırıyorum sizce ne yapmalıyım?

Ben 6 senedir dünyanın en kıskanc erkegiyle beraberim desem abartmıs olmam ama bende onu cok kıskanıyorum ve deli gibi seviyorum cok alıstım kıskanclıklarına kıskamasa eksiklik hissediyorum sanki biz bu sekilde 6senedir yürüttüysek sevdikten sonra herseye katlanılıyo canım

arkadaslarımın sevgilileri o kadar rahat ki ben böyle sürmicek diye korkuyodum katlanmaya razıyım da sürekli tartısıyoruz bi yerden sonra yıpranıcaz canım ya sen nasıl yaptın 6 sene? biz 8 ayda kim bilir kaç kere ayrıldııık

Tabiki kavgalarımız oldu ama artık cok iyi tanıdık birbirimizi onun kıskandıgı konuları biliyorum birde sana yaptıgı kıskanclıkları sende ona yap aynı sekilde anlar o zaman biz cok mutluyuz Allaha sükür 6sene beraberiz ve bunun 4 senesi nisanlılık

Tabiki kavgalarımız oldu ama artık cok iyi tanıdık birbirimizi onun kıskandıgı konuları biliyorum birde sana yaptıgı kıskanclıkları sende ona yap aynı sekilde anlar o zaman biz cok mutluyuz Allaha sükür 6sene beraberiz ve bunun 4 senesi nisanlılık
allah bozmasın canım inşallah mutlulugunuz bir ömür sürerr.. denedım ama tesiri yok benim onu kıskanmam onun daha çok hosuna gidiyo

Hastalik derecesinde kiskancliklar duzelmiyor oyle.
Boyle evliliklerin de mutlu oldugunu gormedim. Aratirsan burda o tur erkeklerle evlenen kadinlarin cilesini okuyabilirsin. Bu davranislar evlenince daha da cok cogaliyor, onun esisin artik diye hicbirseyden cekinmiyorlar, her turlu kisitlamalar, eve kapatmalar bu gibi erkeklerden cikiyor. Istediginiz kadar sevin, o sevgi sizi kurtarmiyor. Zaten o kadar mutsuzlukta sevgi de kalmiyor. O ozendiginiz sevgililere evlenince hepten kahrolacaksiniz, hayatim zindana dondu diye. 8 ayda bile bu kadar yiprandiysaniz, bir omur dusun. Yorumumun cok karamsar oldugunu biliyorum, benim bile icim karardi diyebilirim, ama gereksiz yere pollyannacilik oynamaya gerek yok. Gercekler boyle.
Mutlu mesur herseyin tadini cikarmak varken, iki sevgili keyfince gezmek varken ne gerek var yipratiyorsunuz kendinizi boyle insanlarla? Yol yakinken kac derim.

Ben ve sevgilimde eşit derecede cok kıskancız tabiii o benden bi tık daha önde diyelim.. Ama hosuma gidiyo zaten neye nasıl tepki verecegini kestirebiliyorum alıstık birbirimize hicte ayrılmadık seviyorum ve seviliyorum katlanırım diyorum olmıcak gibide degil nazar boncugu olsun buda :nazar: :16:

Hastalik derecesinde kiskancliklar duzelmiyor oyle.
Boyle evliliklerin de mutlu oldugunu gormedim. Aratirsan burda o tur erkeklerle evlenen kadinlarin cilesini okuyabilirsin. Bu davranislar evlenince daha da cok cogaliyor, onun esisin artik diye hicbirseyden cekinmiyorlar, her turlu kisitlamalar, eve kapatmalar bu gibi erkeklerden cikiyor. Istediginiz kadar sevin, o sevgi sizi kurtarmiyor. Zaten o kadar mutsuzlukta sevgi de kalmiyor. O ozendiginiz sevgililere evlenince hepten kahrolacaksiniz, hayatim zindana dondu diye. 8 ayda bile bu kadar yiprandiysaniz, bir omur dusun. Yorumumun cok karamsar oldugunu biliyorum, benim bile icim karardi diyebilirim, ama gereksiz yere pollyannacilik oynamaya gerek yok. Gercekler boyle.
Mutlu mesur herseyin tadini cikarmak varken, iki sevgili keyfince gezmek varken ne gerek var yipratiyorsunuz kendinizi boyle insanlarla? Yol yakinken kac derim.
benim sevdigimn hastalık derecesinde degilki sadece uzak olmamızdan kaynaklı beraberken o kadar rahatımki kim ne derse desin biz mutluyuz sonucta

Ben ve sevgilimde eşit derecede cok kıskancız tabiii o benden bi tık daha önde diyelim.. Ama hosuma gidiyo zaten neye nasıl tepki verecegini kestirebiliyorum alıstık birbirimize hicte ayrılmadık seviyorum ve seviliyorum katlanırım diyorum olmıcak gibide degil nazar boncugu olsun buda :nazar: :16:

aynen öyle canım beni cok iyi anlamıssındır kıskanmasa korkarım sevmediginden

Benim de esim de ilk zamanlar çok kiskançti ama git gide degisti sanirim ilk zamanlar bana guvenmiyordu

evet tanıdıgım bı kac kısıde oyle dıyo evlendıkten sonra sureklı yanıda olacagı ıcın guven problemı kalmıyo ve gereksız kıskanclıklar olmuyo dıyo benim için problem olanda evliliğe kadar götürmek :)

Gercekten seviyorsan gider zaten canım ben ilk tanıdıgımda bugünleri hayal bile edemezdim simdi dügüne gün sayıyorum

sevde cidden içimi kararttın :) ama severken vazgecmek de cok zor

Oyle ama ilerisini de dusun arkadasim. Kendi iyiligin icin.
Hadi biz senin icin bir internet sitesinin uyeleriyiz. Istersen inanmaz, guvenmezsin, olabilir. Ama en azindan gercek hayatta yakin oldugun, seni seven insanlara da bu konuda fikirlerini sorabilirsin. Allah hakkinda hayirlisini versin.

Amin canım inşallah sende mutlu ol hep askerligini bekledim okulunu bekledim isini bekledim sabrettim bu zamana geldim inşallah sende dügüne bu kadar yaklasırsın

Back
X