merhaba 45 gunluk bir iliskim var. cok ustume dusuyor cok ilgileniyor beni sevdiginin farkindayim. ama cok kiskanc. suan baska sehirlerdeyiz, ben uni.deyim okuldan bi erkek arkadasima kafayi takti gorusmemi istemiyo ben de kabul etmedim durduk yere ne munasebet dedim. cunku cocuk asla oyle biri degil. sevgilim ortaligi yikti 4 5 arkadas bulustuk o da orda diye. belki de yalan soyluyosun yaninizda kizlar bile yok dedi! sabah yalvardi yakardi baristik. ertesi gun cocuk yine oradaydi hicbi art niyet yok. yine aynisini yapti sana onla mutluluklar vs. abuk sabuk konustu cildirdi. bitti falan dedi. ben de bugun aksama kadar cikmadim telefonlarina. bugun isten cikartilmis benim yuzumden isleri yanlis yaptigi icin. aksam barismayacagimi soyledim. yine yalvardi yakardi kabul etmedim. az once aradi sarhos belli ki, yarim saat anlatti cok seviyorum birakamam degisicem soyle boyle.. kendisi 24 yasinda fakat babasini kaybetmis, aldatilmis vs.. saglam bi psikoloji yok belli ki ve kiskaninca kendini kaybediyo taniyamiyorum.. hala yaziyor ayrilmamisiz gibi. offf ne dusunuyorsunuz?