Sevgilim Çok Odun :(

26merve2626

Kalbim Acıyor Sandım. Sütyen Teliymiş.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
1.067
973
38
28
Arkadaslar 2 senedir sevgiliyiz aileler biliyor cok guzel bir insan her seyiyle benide seviyor zaten ...
Ama ozel gunler disinda hic romantik degil seni seviyorum bile demez o ozel bir kelimeymis oyke agiza alinmazmis her zaman..
sizin esleriniz sevgilileriniz nisanlilariniz nasil acaba duzelmez sanirim düzelir mi acaba duzelir se nasil duzelir boyle olcak galiba hep :(

Sana karşı ilgisi nasıl üzüldüğünde yanına koşa koşa gelirmi seni seviyorum demez ama hissettirirmi

Dolandırmadan ne istediğinizi söylerseniz oda ona göre hareket eder.
Öncedende böylemiydi yoksa sonradan mı boyle oldu bu da önemli.

"homeostas, post: 45030341, member: 520347"]Sana karşı ilgisi nasıl üzüldüğünde yanına koşa koşa gelirmi seni seviyorum demez ama hissettirirmi[/QUOTE]
Aslinda evet hissettirir ama insan yinede boyle guzel sirin konussun duymak istiyor .s

Dolandırmadan ne istediğinizi söylerseniz oda ona göre hareket eder.
Öncedende böylemiydi yoksa sonradan mı boyle oldu bu da önemli.

Hep boyleydi ben diyorum zaten ama ben boyleyim diyor yapim bu diyor bende acaba boyle bir sey yasayan varmi diye merak ettim

benimkide odun değil öküz :KK53:
bilmiyorum nasıl yapılır bilmiyorum nasıl söylenir diye duygularını dışa vuramıyo henüz. ama geçeçek ben biliyorum :cool:

cidden böylesi cok zor oluyo ama öylece kabul etsen dert etmesen dert.

Bence de seni seviyorum özel bir cümle.
Her zaman söylenince bir anlamı kalmıyor.
Boş verin ya mıç mıç romantik olmaya gerek yok.Seviyorsa gözleriyle bile belli eder :))

Benim eşim de çok nadir söyler. Ama bunu hic sorun etmedim sende etme yapı meselesi.

Ben evliyim surekli demez ama arada der ..
Seni seviyorum demese bile bana hissettirir o yuzden neden demiyosun diye bunaltmiyorum :))

Benim esimde duygularini dillendirmez.ama onemli olan hissetmek.bi ara romantik ol diye trip atinca 5 gun kadar romantik olmuslugu ve benim isyanimla eski haline dönüsmuslugu var :KK53: garip bisey oldu utandim falan bende aliskin degilmisim :oops:

Yav bu erkeklerde iyice sacmaladi. Kendilerini astilar artik. Neymis efendim, ozel kelimeymis, her zaman soylenmezmis. Kafaya bak. Palavra resmen. Ulan mal, sevdigini soylemekten daha guzel ne var su hayatta? Seven insan soyler arkadas. Bu kadar kesin ve net. Soyleyemiyorsa, ben onun altinda birsey ararim. Demekki sevmiyor. Ben sevildigimi hissetmedikten sonra, neye yariyor bu adamlarin varligi. O zaman hic sevismeyelim de. Cunku o da cok ozel bir an. Oyle her zaman yapilmaz. Cıks :KK20:

Bence hem hareketlerle hem sözcüklerle sık sık sevdiğini , özel olduğunu hissettirmeli çiftler birbirine.
Biz her akşam yatmadan mutlaka söyleriz .
Belki saçma gelecek ama ben ya sabaha çıkamazsam diye düşünüyorum ya son kez söylüyorsam fazla arabesk oldu sanırım ama napıyım :KK37:
Gün içinde de arada durduk yere özlediğimizi , sevdiğimizi söylüyoruz .

Bende kesin anormallik var, ben adamı 1 yılda romantiklikten soguttum ve dünya varmış dedim..her telefonu acista bitanem askim seviyorum da seviyorum sadede gel be adam, bisey konusuyoruz..ben böyle cok memnunum, nadir olan sey kiymetli oluyor bence..şimdi daha ağır, yerinde hersey..

İlk zamanlar hersey mukemmel oluyor seviyorum ölüyorum bitiyorum "tilifini sin kipit iskim" " iyyy hiyir sin kipit iskim bin sinin siritini kipitimim"

Sonradan hersey cikiyor meydana...
Aslinda hepsi özünde odun hatta kalas ve hatta ham ağaç...

Back
X