sevgilim çok sinirli...

EVET CANIMMM lülülülülülü DİYENLERİ ÇOK GÖRÜRÜZ ZATEN zemuszemus İNŞALLAH ARKADAŞIN SONU DA ÖYLE OLMZ :D :olmaz::olmaz:

Olmaz insAllah canim. Hep derim Allah kimseyi esiyle, sevdigiyle sinamasin diye.
Ama yani akil var mantik var, sanki adam kizi aldatmis üstünede bi ton dayak atmista, bu kadar kararli ve net bir cevap yazmis arkadas.
Deseki kirildigini belli et, arama bir süre, hadi neyse..

Yani icimden "yuh" diyorum, afedersiniz ama burayada yaziyorum, yuh yani.

erkeği kadınla sınar kadınıda altınla yani para ile sınar sanırım bu durumda adam evlendikten sonra ki geldiğinde ayrılabilirde genelde dayak ataralsanaalsanasmile

her ne derdi olursa olsun bi insan sevdiğine bu şekilde davranmaz..
sana hakaret etmesi, yok yere sağı solu tekmelemesi hiç hoş değil..sorunlar elbette olacak, her şey bizim için hayatta ama sana en çok ihtiyaç duyduğu zamanlarda, seni böyle üzmesini, bu şekilde rahatlamaya çalışmasını haklı gösterecek bi sebep yok..
asıl yapması gereken senin yanında huzur bulmak, bi parça da olsa sıkıntılarını unutmak olmalıydı...bunu da seni mutlu ederek yapabilirdi. ama o tam tersini yapıyor..:delphin:
bekle bakalım biraz, belki geçici bi durum ama dikkat et alışkanlık haline getirirse yandın..
ayrıca sakın kendini ezdirme canım :delphin::delphin:

bas tekmeyi yazan arkadaşın tuzu kuru tabi evlenmiş naniknanik

bugüne kadar birkaç kişiyle beraber oldum hepside farklı farklı insanlardı,birçokta erkek tanıdım onun gibisini görmedim tam evlenilecek erkek derler ya,öyle biri,(Allah yanıltmasın)

bas tekmeyi yazan arkadaşın tuzu kuru tabi evlenmiş naniknanik

bugüne kadar birkaç kişiyle beraber oldum hepside farklı farklı insanlardı,birçokta erkek tanıdım onun gibisini görmedim tam evlenilecek erkek derler ya,öyle biri,(Allah yanıltmasın)

Ozaman sen kasiniyon bacimnaniknanik
Allah mesut etsin canim.
Hepimiz zaman zaman kiriliyoruz sevdiklerimize.
Önemli olan pireyi deve yapmamak, ama masallah biz kadinlarin üstüne yok bu konuda.

MutluluklarŞeniz

canım tam evlenilecek adam kriterin sana hakaret eden seni üzen küçük düşüren etrafı tekmeleyen birimi o zaman sana ne denirki bence yanlıs dusunuosun

O haklı ya da sen haklısın diye birşey yok. Söyledikleri küçük ama mide bulandırı şeylerdir belki ona göre, sinek de öyle ya hani. Gerçekten evlilik yoluna girince artık gözüne görünmeyen küçük kusurlar görünmeye başlamıştır. Ya da dilini tutmayı bırakmıştır. Evlendikten sonra da yaşayacagınız sorunların ne tip sorunlar olacagıyla ilgili ip ucu versin bu yaşadıklarınız size.

nolur ya aç kalsann allah alah sağı solu tepmenin ne alemi varr...
stresli olabilir ama sana kaba davranmasına hiç gerek yok ben bile sinirlendim burdaa..

büyük konusmak istemem ama memleketimle ilgili yargılanıcam yemek almadım için hakarete ugrucam özentilikle yaftalanıcam isterse 10 yıllık sevgilim olsun bakmam gözünün yasına sonucta görüşücem zaman ben onun ne yicegini düşünmek zorunda deilim aksine o benm yanımda oldugu için onun dşüünmesi lazım beni cekmen cok sacma dünya onun üstüne kurulu deil bas tekmeyi gitsin onumu cekiceksin hakaretlere bak

Canım askere gidecek olmanın verdiği stres ve sıkıntı vardır üzerinde.. Benim nişanlımda zaman zaman gereksiz şeylere takar ama hep altında yatan bir stres sıkıntı vardır:bbo: İnsan morali bozuk olunca hep en yakınındakini ve en sevdiği kişiyi kırıyo sanırım:1no2: Bence bu sorunu aşarsınız canım sıkma canınıolumunekankayizsmile

kelin ilacı olsa başına sürermiş canım. ben de benzer bişey yaşıyorum şu anda. erkeklerin iş veya maddiyat sıkıntıları olduğu dönemlerde canavara dönüştüklerini gördüm :/
kırıcı oluyorlar hem de olmayacak şeylere!

ben şu an daha çok kırmamak ve kırılmamak adına uzak duruyorum. o bişeyler yapsın diye bekliyorum. (çok da işe yaramıyor aramız daha kötü oldu) sen daha iyi bi çözüm bulursan benimle de paylaş
opuyorumnanaktan

kelin ilacı olsa başına sürermiş canım. ben de benzer bişey yaşıyorum şu anda. erkeklerin iş veya maddiyat sıkıntıları olduğu dönemlerde canavara dönüştüklerini gördüm :/
kırıcı oluyorlar hem de olmayacak şeylere!

ben şu an daha çok kırmamak ve kırılmamak adına uzak duruyorum. o bişeyler yapsın diye bekliyorum. (çok da işe yaramıyor aramız daha kötü oldu) sen daha iyi bi çözüm bulursan benimle de paylaş
opuyorumnanaktan

konuma yorum yaparmısın diye merak ediyordum;seninde aynı şeyleri yaşamana şaşırdım canım inş düzelir

şimdilik tek yöntem onun dediği saçma sapan şeylere bile hak vermek.bazen o kadar psikolojim bozuluyorki...bu gök mavi değil kırmızı dese,ben yok mavi desem;bu yüzden kavga etsek,kusura bakma canım ben yanlış görmüşüm kırmızıymış- diycek durumdayım artık...
onun dediği herşeyi kabul edip alttan alınca,bişeye kızdığı zaman ''ama hayatım öyle deme bide şöyle düşün'' gibi şeyler demeyince ancak kavgalarımız son buluyor

bazen defolsa gitsede askere kurtulsam diyorummafoldumben

askerden döndüğünde benzer şeyler olursa ayrılıcam..yeter artık bende insanımmafoldumben

:gitme:

canım evlenilecek insan diyordun bak sende gördun kendine acı cektirmekten vazgec en kısa zamanda

hala aynı şeyleri düşünüyorum ama uyuşmuyormuyuz nazarmı var büyü mü var bilmiyorum nasıl bu hale geldik..ayrılmak istediğimi anladı sinirli sinirli konuşurken birden alttan almaya başladı sakin ol dedi,görüşene kadar konuşmiycaz..

her ayrılmak istediğimdede ben senin herşeyine katlandım,her zaman yanında oldum,senin herşeyine sabrettim diyor haklıda ama ben onun gibi değilimki,bi kere üzüldümmü kendime gelemiyorum çok hassas bir yapım varmafoldumben

ooooo simdiden yüz göz olmussunuz canim saygi birdefasinda bittiyse hersey bitmistir! canim bu evlilik baska birsey degil! düzelir felan deme kendini kandirir hayatini mahvedersin!

konuma yorum yaparmısın diye merak ediyordum;seninde aynı şeyleri yaşamana şaşırdım canım inş düzelir

şimdilik tek yöntem onun dediği saçma sapan şeylere bile hak vermek.bazen o kadar psikolojim bozuluyorki...bu gök mavi değil kırmızı dese,ben yok mavi desem;bu yüzden kavga etsek,kusura bakma canım ben yanlış görmüşüm kırmızıymış- diycek durumdayım artık...
onun dediği herşeyi kabul edip alttan alınca,bişeye kızdığı zaman ''ama hayatım öyle deme bide şöyle düşün'' gibi şeyler demeyince ancak kavgalarımız son buluyor

askerden döndüğünde benzer şeyler olursa ayrılıcam..yeter artık bende insanımmafoldumben

offff tüylerim diken diken oldu. askere gitse de kurtulsam dediğine göre bitmiş tbi ki. hayat boyu çekilmez böyle biri. Allah korusun şiddet filan gösterebilir böyleleri.

ayrıca da gök mavidir. :umursamaz:

canimmm yaaaa bosver!" bak olurda ilerde evlenirseniz hayatin zindan olur! kafani kullan biraz! ne mecburiyetin var güzelim! evliligin güzel paylasimlarini yasamak varken böyle bi insanla birliktesin!

ben tanıyorum böyle bi adam:(( insana kendisini manyak gibi hissettiriyor:sinifsinif: şimdi senin hikayeni okuyunca off:((senağlamasenağlama

'' ben aç kalıcam şimdi senin yüzünden,sana güvenip yemedim ''(diyip etrafı tekmeledi ')
:roflol: :roflol: :roflol:

ay bu ne ya :D yazik adam ac kalmis bak simdi nerden yemek bulsun, karni doymiyacak olecek yazik yaaa :roflol:

allahim kiz december, sen ayrilicam demekle yada o sinyalleri vermekle iyi yapmissin.. biraz degerini anlasin,
da gerci tamam hassas bir donem gecirior ama bu demek degildir ki seni yerden yere vursun haksiz yere!
yazik canim benim ya inanki orda olsaydim bunlari sana dedirtmezdim! cok gicik olurum kucuk bisey yuzunden abartip sessiz duygusal kizin ustune yuklenenlere :oklava:
surt burnunu biraz, gerci ise yararmi bilemem ama bukadar ileriye gittiyse yakinda daha cok strese hassas duruma girse ozaman kimbilir ne diyecek/yapacak!

Back
X