Sevgilim çok sorumsuz :(

evlen bu çocukla evlenince düzelir.ailesi bir işin başına geçirir merak etme.bir işin ucundan tutar.soranlara işsizim mi diyecek.
rahat büyütüldüğü için böyle.bir ailenin sorumluluğunu alınca değişir.
kız kardeşimin eşi aynı anlattığın gibiydi.gayet güzel çalışıyor ikisi de hiç ihtiyaçları olmamasına rağmen.
dağınıklığı takma kafana bekar erkeklerin yüzde 90ı böyle.haftada bir alırsın gündelikçi olur biter.

(ay sonradan gördüm çok güldüm yaa...starbucks a kahveci demiş sevgilisi.kahveci zaten hem de çok dandik biryer birtek bizim görgüsüz insanlarımız
bu kahveci zincirini zengin çocukların takıldığı yere dönüştürdü.yurt dışında bu kahve zinciri sabah işe giden işçilerin ayak üstü kahve içtiği yer..evlenip bu çocukla yurt dışına gidersen görürsün.:))) sen şık bir yerde kağıt bardak kullanıldığını gördün mü hiç? görgüsüzlüğün gösterişin dibine vurmuşuz milletcek)

Son düzenleme:
3000 liraya uyanmıo ama 100 tl verip bi temizlikçi gtirmeyip evini sana mı temizletiyor :D:33:

yorum yazmıstım da yarım saati farketmemistim. bosver affet diye ikna mı ettiler diye baktım 1kisi bile oyle yazmamıs....bence bu işte sizin parmagınız var, yorumunuzdan 2dk sonra karar vermis hemen. ilk basta hayır dememesini zaten kabul etmis oldugunu bizden de destek bulmak istedigini yazmıssınız ya. hah işte orda dank etmis galiba..

Ay anacim ne bilim normal bi iliski sandim en basta. Ayrilmalari sevmem hic. Acaba bi cikar yolu varmi dedim ama... hatunun niyet baska... mis gibi meslegi var kazanci var bole durumda olmasi üzücü. .. allah mesut etsin ama ne dicennn....artik nereyw kadar dayanabilirse..

Back
X