Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
dürüst seni sevdiğine inandığın birisi sence böyle birisi çok suskun diye bırakılır mı ?
canım herkesin yapısı da farklıdır ayrıca ya olduğu gibi seveceksin ya da sevmeyip bitireceksin
ama üstünden baya süre geçmiş yani bunu fark edip sorun etmen için de biraz geç değil mi
benim sana fikrim bırakma sevgilini...
ya kuzumm karsındaki adam konusmayınca direk sende mallasıyorsun. içinden hiçbişi yapmak gelmiyor. ne zor seymiş bu oldugu gibi kabul etmek ben 2 yıllık ewliyim kendimi balkondan atmak geliyor bazen içimden o kadar sıkılıyorum yanii. bugün bir arakdasım asıl sevgi beklentisiz olandır dedi. ama ben hep ilgi ve sevgi bekliyorum. acaba bnm ozguven eksikligim mi var
kimi insanlar ne kolay hemen ayrıl diyebiliyorlar öyle
ve eminim böyle diyenler nelere rağmen sımsıkı sarılmış ayrılmamışlardır sevgililerinden
kısacası canım sana sözüm şu eğer mutluysan ve seviyorsan bakışlarından dahi olsa saana olan saygısını ve sevgisini hissedebiliyorsan ayrılma sevgi kolay kazanılmıyor ama rahatsız olduğun konuuyuda paylaş onunla
canım ayrılmayı düşünmek biraz abartı kaçmaz mı ?
bazı insanlar çok fazla konuşmayı gülmeyi falan sevmez herkes aynı düşüncede olamıyor ne yazıkki..böyle birşey için ayrılmayı düşünme derim ben
baktın çok zaman geçti hala aynı ya da konuştun tatmin edici bi yanıt alamadın değişmiyor o zaman düşünürsün çok mu suratsız sen anlatınca benim aklıma hemen öyle bişey geldi
ama gerçekten bazı insanlar konuşmayı fazla sevmez, benim erkek arkadaşımda çok konuşur vıdı vıdı cümlenin bi başını bi sonunu anlarım araya yetişemem yani, bi sus be adam dediğim zamanda küser.kişilik meselesi sanırım buda.
madem sevgisinden saygısından güvenilirliğinden eminsin en büyük sorununuzun bu olmasını dilerim :) umarım çözülebilir..
yaaa bnmkisi de aksine çk konuşuyor,bazen anlatcaklarm oluyor o anlatırken aklmda tutmaya çalışıyorum sonra onu dinlerken unutuyorum gidiyo herkes farklı konudan dertli ama genelde erkekler kızlara göre daha açıktır,daha konuşkandır tam tersi olmş bu
haha ay çok güldüm yaa Aynı şey bende de çok oluyo
Bizde ikimiz de çok gevezeyiz artık iletişim kopukluğu olcak aramızda ben konuşuyorum konuşuyorum bekliyo susmayı o başlıyo anlatmaya birbirimizi dinliyoruz ama sürekli başka şeylerden konuşuyoruz genelde hatta bazen gülme krizine giriyorum yok yok bizim aramızda iletişim kopukluğu var diyorum
Boşver sende yaa kafana takma konuşmasın az konuşsun nolcak önemli olan seni sevmesi, sana değer vermesi, seni üzcek birşey yapmaması.
Anladığım kadarıyla aranızda başka bi sorun da yok öyle olunca bunu kafana takıyosun :)
Ama sen sürekli konuşursan o da kendini konuşmak zorunda hissedebilir belki ya da onun ilgilendiği konular hakkında konuşmaya çalış. Ben onun ilgi alanına giren birşey hakkında konuştuğumda susmuyo mesela heycanlı heycanlı birşeyler anlatıyo