• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim daha önce cezaevine girmiş

Etikette neden nişan yazıyor?

Açıçası bu kadar yoruma dönüpte halen çte üysini savunduğuna göre bu ülkenin 7 dk gündemi olursunuz.

Ayrılırken bile ölme riskin var çok planlı bir ayrılık gerekiyor karşında profesyonel yakalanmayan cellatlar olabilir, evlenince düşünemiyorum nasıl ayrılacaksın belki çte üyesini bilerek seçtiğiniz için 3 dk fazla gündemde tutarlar.

Seks için canını verdi denecek kadar basite alınarak yad ederler sizi.

Tabiki anneniz için üzülüyorum çünkü kadıncağız senin ayrı evde yaşayabilecek yetişkin biri olduğunu düşünmüş.
Ya baygara cetesi diyor. Biraz arastirsaniz gorursunuz ne bicim bir olusum oldugunu. Yerinde olsam birak ayrilmayi, sehir degistirip kimligimi degistiririm. Oyle fena bir cete. Bu da hala romantik romantik seviyorum diyor.

herkese iyi akşamlar sevgilimle 3. yılımıza gireceğiz evlilik yolundayız kendisi tekstille uğraşıyor bende muhasebe işlerine bakıyorum 1 aydır ,geçen hafta uyap portalına girdim dava dosyalarında 2020 yılında arkadaşıyla beraber bi kadını silahla yaralamaya karıştığını gördüm olayı kendisine söylemedim ama tüm arkadaşlarıma söyledim çocuk melek gibi birisi benim üstüme ölüyor neredeyse ne zaman kavga etsek direk gönlümü alır çiçek böceğe boğar beni türkiye gürcistan turu yaptık beraber 3 yıldır beraberiz şiddete meyilli tek bi hareketini görmedim olayı anlattığım herkes arkadaşlarım annem ablam kardeşim ayrılmamı söylüyor aşırı kararsızım 1 haftadır stresden kafamda saç kalmadı bana ben böyle bi durumu bahsetmesi gerekmez miydi sizce ne yapmam lazım görsellerde daha ayrıntılı anlatıyor
Sakın evlenme sevgili olmaya devam etme.Başka bir kadına yapan sanada yapacak.

Ya ona bakarsan H*tler'in de köpeği vardı ölüyodu onun için.
dahasını söyleyim
Hitler'in sevgilisi (son anda evlendiği eşi) Eva hanımın günlüklerinde var
acaip kibar ve inceymiş kadınlara karşı, çok nazikmiş filan...
Siz niye yatıyorsunuz iş ortak mı?
kadın muhasebeci ya
sanırsam adamın şirketinde çalışıyor bu kadın -tahmin adece.

yani olay sadece sevgiliden ayrılmak değil, aynı zamanda böyle kafasına göre tatile aile yanına vs. geldiği iştende ayrılmak olacak

Normal değil tabi hanımefendi normal değil yok yaşı küçükmüş yok pismanmis benim tanıdığım sevdiğim biri olsaydiniz ne yapar eder sizi ayırirdim.Ama benim kızım değilsiniz o nedenle bu tiplerle de biri beraber olmaliki diğer kızlara bulasmasinlar bari minvalinde düşünüyorum.Yani gönüllü kabul eden varken bile bile .Sonuçta şimdi sevgilisin çok toksik yanlarını gizleyebilir fakat yarın eşi olursun işte o zaman sinirlenince ne olur bilinmez Kinder sürpriz yumurta misali

Şimdi konu sahibi kusura bakma bunu yayınlama nedenim asla seni yargılamak kötü duruma düşürmek değil insanlara olayı en yumuşak haliyle bile anlattığında aldığım yorumlar malum sen kendince daha olayı küçümsemiş sindirmiş gibisin bana kalırsa koşa koşa da bu ateşe kendini atcan ama senin sevgilin de ailesi de kimsenin namus bekçisi değil öyle elalemin namusuna bekçilik yapmaya kalkıp sonra ühüüü ben masumum diye bir şey yok bu adamın sevgi ve kıskançlık adı altında şana yaşatacaklarını inan bana tahmin bile edemezsin 3 gün sonra seni de darp eder namus der çakar indirimi yine bu adama hiçbir şey olmaz gider başkasına karım ahlaksızdı ühüüü diye ağlar

Burdaki O harfi kanatsız melek namus bekçisi konu sahibinin sevgilisi

Bu ifadeyi veren 50li yaşlarda biri
Yani resmen adam toplayıp baskın var

Bu da 70 yaşında dede maşallah konu sahibi tiktokta görüldüğü için çok sinirlendiği videoyu haberi olmayan dedeye kadar koşa koşa yetiştiriyor

Kanadı olsa uçacak melek sevgilisi yakalanma kararıyla mahkemeye geliyor sanırım

Bu kızcağız da 2005 li Erzurum gibi bir yerde bu çocuğun tiktoka atacağı max video croplu falan bir şeydir yani zaten tiktoka çıplak video atarsan ihlal diye kaldırırlar olay tamamen bunun namus bekçisi sevgilisinin ortalığı karıştırması babası anası karışmamış sanane

Düzenleme : konu sahibinin ricasıyla ifadeler kaldırıldı yayılmaması için
ay nası görüyosun ya

herkese iyi akşamlar sevgilimle 3. yılımıza gireceğiz evlilik yolundayız kendisi tekstille uğraşıyor bende muhasebe işlerine bakıyorum 1 aydır ,geçen hafta uyap portalına girdim dava dosyalarında 2020 yılında arkadaşıyla beraber bi kadını silahla yaralamaya karıştığını gördüm olayı kendisine söylemedim ama tüm arkadaşlarıma söyledim çocuk melek gibi birisi benim üstüme ölüyor neredeyse ne zaman kavga etsek direk gönlümü alır çiçek böceğe boğar beni türkiye gürcistan turu yaptık beraber 3 yıldır beraberiz şiddete meyilli tek bi hareketini görmedim olayı anlattığım herkes arkadaşlarım annem ablam kardeşim ayrılmamı söylüyor aşırı kararsızım 1 haftadır stresden kafamda saç kalmadı bana ben böyle bi durumu bahsetmesi gerekmez miydi sizce ne yapmam lazım görsellerde daha ayrıntılı anlatıyor
Cem garipoglu'na bakin, o cinayet islediginde munevverin ailesi dahil herkes, ondan beklemezdik dedi. Bazi psikopatlar kendini saklar. Bir insanin sadece size olan davranislari nasil biri oldugunu gostermez. O sebeple dikkatli olun

Kriminal tiplerden uzak durun, bugün size yarın çoçuklarınıza zarar verir.

hayır hayır hayır. şimdiye kadar damarına basmadığınız için size o yüzünü göstermemiştir. kaldı ki bir kere yapan yine yapar, başkasına yapan size de yapar. hadi her şeyi geçtim canınızı hiçe saydınız diyelim, en ufak bir şeyde bu hep önünüze gelecek. doğru dürüst bir yerde işi olmayacak, vize almak istese alamayacak vs vs

hayır hayır hayır. şimdiye kadar damarına basmadığınız için size o yüzünü göstermemiştir. kaldı ki bir kere yapan yine yapar, başkasına yapan size de yapar. hadi her şeyi geçtim canınızı hiçe saydınız diyelim, en ufak bir şeyde bu hep önünüze gelecek. doğru dürüst bir yerde işi olmayacak, vize almak istese alamayacak vs vs

Hee melek gibi birisi karamelek. Bir insanla kötü olmadan gerçek karakterini göremezsin suç eğilimi var demek ki. Hiç mi akıllamazsınız her gün bir kadın hayattan koparılırken ya yol kenarında ya bavul içinde. Yazık yazık gözünüz kör olmuş aşktan. Kesin keko tiptir eminim

Neden insanları tanımadan yargılıyorsunuz ki belki olayın altından farklı bişey çıkar boş yere günaha girmiş olursunuz sonuç olarak 3 yıllık ilişkim bende hala şokun etkisinden çıkamadım ama asıl sorun yanlışlıkla kediye arabayla çarpıp sabaha kadar başında bekleyen birisinden böylr bişey beklemiyor olmam

Evlen o zaman ne soruyorsun? Canhıraş savunuyor ve çook iyi tanıyorsan. Tanısaydın başta neyin ne olduğunu bilirdin. Ne anlatıyorsun ? Gerçekten.....

Anında soğuması gerekirken kararsız kalması ilginç.Buz gibi soğurdum bir anda.Böyle bir adamdan ayrılmak da olaylı olur.Ne yapacağı belli olmaz

Eskinin rajonu da yok kadına hiçbir saldırı olmazdı. Tasvip etmiyorum ama eski rajonları en azından kendileri arasındaydı. Ne demek ya bir kadına zarar vermek. Demek ki içten içe kadın düşmanlığı var birgün illa ki tetiklenecek.
Konu sahibi de ayrı bir alık vaka. Hoşuna mı gidiyor nedir kendisinin üstüne titriyormuş he sen üstün bir varlıksın sanki bir tetiklenmesine bakıyor.
İnsan azcık empati yapar bir anneni evladina zarar vermeye çalışmış ne üzülüp korkmuştur kadıncağız yarın öbürgün anne olacaksın konu sahibi utannn kızın olmaz umarım.

Bu kadar stres yapana kadar işin aslını sor öğren. Ayrıca dava dosyasında tanımlar ve sanıkların ifadesi yer alıyor oradan gereken bilgiye ulaşabilirsin.

Back
X