- 17 Ağustos 2011
- 26.146
- 166.441
- 798
- Konu Sahibi 34suhedaungn
o kadar hic inanmadim ki şu dedigine bu ulkede calisma izni almak hayal gibi birseyNeden insanları tanımadan yargılıyorsunuz ki çalıştırdığımız işçilerin daha alın teri kurumadan hem sigortasını hemde parasını yatırıyoruz ekstra olarak çalıştırdığımız kişilerin hepsinin oturum izni ve çalışma belgesi var Şuanda bir süre ailemin yanına geldim telefonumu kapattım diye biliyor düşündükten sonra ayrılacağım Benim 3 yıllım ilişkim sonuç olarak belki de bir iftira söz konusudur
daha basvururken red geliyor, tonla evrak vs uğraşıyorsun. benim eu vatandasi, egitimi aldigi isi yapacak nisanlim bile kac kere red yedi, en son bari düz calisan olarak basvursun dediler onda da "bu kadar Türk issizken vasifsiz bir yabanci calistirilamaz" dendi yine red yedi.
ve bu donemde birsuru benzer hikayesi olan insan okudum, gördüm, duydum
bu ulkede kimse beni tekstilde kendi halinde bir isverenin (büyük fabrikasi - bu islerle uğraşacak elemanlari vs olanlari tenzih ediyorum) afgan calistirip her sene calisma iznini taki edip yeniden basvuru yapacagina, tonla evrakla ugrasip binlerce lira masraf yapacagina, belki danismanlik alacagina inandiramaz