- 20 Ekim 2020
- 931
- 1.919
- 63
- Konu Sahibi 34suhedaungn
Böyle konu açıp fikir istedikten sonra canhıraş konudaki adamı savunmalara deliriyorum. Ne diye konu açtın madem git evlen arkandayız cevabını bekliyordun herhalde? Canım olur öyle şeyler bi yanlışlık olmuştur üzerine titriyormus zaten takılma baska kadına yaptıklarına falan mı diyecektik? Bir de buraya atıp ifşa etmişsin, hepten kötü görünmesin diye vermediğin detaylar da çıktı ortaya. Ay adamı savunmak için anlattığın kedi hikayesi bile nereden tutsan elimizde kaldı
kediyi hemen veterinere götürdü başında bekledi desen anlarım ayağına odun bağlamış koca yürekliye bak.
Tamam üç yıllık sevgilin hakkında daha önce hiç renk vermediyse böyle şeyler öğrenmen şok etkisi yaratabilir ama yani böyle de savunmazsin. Ben görmedim fotoğrafları ama girip okumuşlar olayın detaylarını daha neyini savunuyorsun ki? Git sor diycem ama adam sabıkalı ne tepki vereceği de belli olmaz bunun. Aklın varsa onu kendinden soğutarak ayrılmaya bak boyle bır tipten ayrılmak da kolay olmaz çünkü

Tamam üç yıllık sevgilin hakkında daha önce hiç renk vermediyse böyle şeyler öğrenmen şok etkisi yaratabilir ama yani böyle de savunmazsin. Ben görmedim fotoğrafları ama girip okumuşlar olayın detaylarını daha neyini savunuyorsun ki? Git sor diycem ama adam sabıkalı ne tepki vereceği de belli olmaz bunun. Aklın varsa onu kendinden soğutarak ayrılmaya bak boyle bır tipten ayrılmak da kolay olmaz çünkü