• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim daha önce cezaevine girmiş

Böyle konu açıp fikir istedikten sonra canhıraş konudaki adamı savunmalara deliriyorum. Ne diye konu açtın madem git evlen arkandayız cevabını bekliyordun herhalde? Canım olur öyle şeyler bi yanlışlık olmuştur üzerine titriyormus zaten takılma baska kadına yaptıklarına falan mı diyecektik? Bir de buraya atıp ifşa etmişsin, hepten kötü görünmesin diye vermediğin detaylar da çıktı ortaya. Ay adamı savunmak için anlattığın kedi hikayesi bile nereden tutsan elimizde kaldı 😂 kediyi hemen veterinere götürdü başında bekledi desen anlarım ayağına odun bağlamış koca yürekliye bak.

Tamam üç yıllık sevgilin hakkında daha önce hiç renk vermediyse böyle şeyler öğrenmen şok etkisi yaratabilir ama yani böyle de savunmazsin. Ben görmedim fotoğrafları ama girip okumuşlar olayın detaylarını daha neyini savunuyorsun ki? Git sor diycem ama adam sabıkalı ne tepki vereceği de belli olmaz bunun. Aklın varsa onu kendinden soğutarak ayrılmaya bak boyle bır tipten ayrılmak da kolay olmaz çünkü

Ya ona bakarsan H*tler'in de köpeği vardı ölüyodu onun için.
Sadece o değil, birçok hayvan hakkının Hitler sayesinde geldiği söyleniyor. Bazı insanlar içindeki kötülükleri, eksik ama olması gereken duyguları başka şeylere aşırı sevgi ve ilgi göstererek bastırmaya ve topluma normallliğini göstermeye çalışır. Fanatiklere önyargılı yaklaşmak gerek.

benim kimseyi akladığım yok her şey ortada zaten sadece 3 yıllık ilk aşkımdan böyle birşey beklemiyor olmam belki biraz olsun tanısanız çocuk gibi saf biri olduğunu anlarsınız zaten sonuç olarak 3 yıllık erkrk arkadaşım belki üstüne bi iftirada atılmış olabilir ortada fol foya yokken ayrılmak istemiyorum
Ortada fol yok mu? Çocuk saflığındaki sevgiliniz devlet erkanı falan mı millet niye kendi halinde melek gibi adama iftira atıp komplo kursun? Mesela size niye kimse iftira atmadı? Sizin niye suç örgütüne araç tahsis etmekten, akraba dövmekten davalarınız yok?
Biz konuya yazar yazar unuturuz, hayatımıza döneriz. Yarın öbür gün 3.sayfaya çıkarsınız sosyal medyada hakkınızı ararız 1 hafta bitti gitti. Olan size olur

Neden insanları tanımadan yargılıyorsunuz ki belki olayın altından farklı bişey çıkar boş yere günaha girmiş olursunuz sonuç olarak 3 yıllık ilişkim bende hala şokun etkisinden çıkamadım ama asıl sorun yanlışlıkla kediye arabayla çarpıp sabaha kadar başında bekleyen birisinden böylr bişey beklemiyor olmam
Kızım sen aklını peynir ekmekle mi yedin? Bizden önce mahkemeler yargılamış ve suçlu bulmuş. Biz de buna dayanarak yorum yapıyoruz. Kimse durduk yere hüküm yemez, kendinizi kandırmayın. Yok o yapmamış da araba ona ait olduğu için suç üstüne kalmış falan.. Millet evleniyor da sonra buraya evlendiğim adamı tanıyamamışım diye konu açıyor. Adam size o suçlu yanını gösterse kaçacağınızı biliyor. Madem bu kadar iyiydi de neden size anlatmadı bu dava olaylarını, bir kadına yaptıklarını? Gerçi anlattığını da muhtemelen yalan söylemiş de neyse.
ya belki inanmazsınız ama cidden geçen ay bir kediye çarpmıştı arabayla sabaha kadar başında durdu öldümü ölmedimi diye siz annenizi babanızı tanırsınız belki iyi niyetlerinden bende sevgilimi tanıyorum sonuç olarak 3 yıllık ilişkim kendisine sormak istiyorum gerçekten ne dönüyor diye ondan kararsızım ki nişan arifesindeyiz zaten
Git nişanlan, evlen gör dünyanın kaç bucak olduğunu o halde. İleride yeniden bir suç işlerse yine yatarsa içerse sen dışarıda onu beklersin artık. Siz bu işleri ne kadar kolay görüyorsunuz ben ona şaşırıyorum. İsterse 10 senelik iliski olsun. Adamın 2 tane suç kaydı var 2 tane!

siz olgunlukla konuşmuyorsunuz daha çok iftira atıyorsunuz nitekim suçlu veya suçsuz bir insanın günahını alıyorsunuz ,kedi ise sadece ayağı kırıldı onuda odunla tutturdu bahçede şuan sadece ayağında ezilmeler var ezilen bölgeyede günlük kortizonlu krem uyguluyoruz durumu giderek iyi oluyor 🙏
Siz ne biçim insansınız be yazıklar olsun

Birbirinize layiksiniz hemen evlenin

Siz her türlü kendinizi kandıracaktınız neden bu konuyu açtınız, az ötede kandırmaya devam etseydiniz, ne bizim canımız sıkılırdı ne sizin.
iyi oldu iyi en azından haberlerde görünce üzülmeyiz
böyle böyle insanı duyarsızlaştırıyorlar helal olsun
kendine üzülmeyeni ben neden düşüneyim

Şu bdvde her türlü hıyarın savunulduğunu gördüm de ilk kez, hapis yatmış bir herifin melek diye savunulduğuna şahit oluyorum. 🧿

Back
X