Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sevgilim dik kafalı bn ne dersem o olacak diyo bunu nasıl aşabilirim :(
Bence erkek arkadasin sadece dikk kafalı degil aynı zamandada fedakarlıktanda biraz yoksun bence canım :) Anlattığın seylere bakılırsa bu iliskide biraz bencillik seziyorum
yaaa olmaazzz... onunda değişmesini istiorum.. değişir insan bence sadece ağzımın iyi laf yapması gerek sanırım konuyu yada söyledikleirni ona yedirtmem gerek. ama işte bakalım hayat tercübesi etrafımda gördüklerim falan sanırım yardımcı olur bana.
sizin bi fikriniz war mı ?
benim sevgilimde öyle ben ne dersem o diyor başka bir şey demiyor inatlaşmaktan başka çaremiz kalmıyor ortak karar versek yok yani illa adı onun istedikleri olsun bende inatçıyım emir gibi olduğunda inada bindiriyorum sonumuz hayır olsun
aynen öyle bizde ortak karar yok o ne yapar ne eder kndi fikrinin doğru olduğunu bana kanıtlar ama bnde emir almktan nefret ediyorum ne yaparım bilmiyorum szin fikriniz ney ?
aynen öyle bizde ortak karar yok o ne yapar ne eder kndi fikrinin doğru olduğunu bana kanıtlar ama bnde emir almktan nefret ediyorum ne yaparım bilmiyorum szin fikriniz ney ?
ben artık dayanamadım ayrıldım çünkü iyice abartmaya başladı bu
hep benim dediğim olacak durumunu aklı başına gelsin bu bir ilişkiyse iki kişi beraberse ortak karar alınır ayrıl demiyorum sana önce oturun konuşun ben bu durumdan rahatsızım fikrini belirt bende belirteyim de.sen direk benim istediğim olacak diyince benim fikirlerimin önemsiz olduğunu düşünüyorum ve kırılıyorum de olmadı hala devam ederse ona göre davranırsın sende onun inatçılığına karşı sende benim dediğin olacak diyebilirsin belki ne kadar gıcık bir davranış olduğunu anlar
ben artık dayanamadım ayrıldım çünkü iyice abartmaya başladı bu
hep benim dediğim olacak durumunu aklı başına gelsin bu bir ilişkiyse iki kişi beraberse ortak karar alınır ayrıl demiyorum sana önce oturun konuşun ben bu durumdan rahatsızım fikrini belirt bende belirteyim de.sen direk benim istediğim olacak diyince benim fikirlerimin önemsiz olduğunu düşünüyorum ve kırılıyorum de olmadı hala devam ederse ona göre davranırsın sende onun inatçılığına karşı sende benim dediğin olacak diyebilirsin belki ne kadar gıcık bir davranış olduğunu anlar