Arkadaşlar 1 yıllık bi ilşkim var.ciddi düşünüoruz ve erkek arkadaşım aslında olgun bi insandır.ama çok fazla efendi ve çoksaygılı oldugunu düşünüorum.sanki biraz aşırı gibi geliyor bana.aramızda bir tartışma geçse annesine anlatıyo,herzaman değil ama bikaç kez yaptı bunu.yaa nie anlatıosun diorum tartışma yaşıoruz.onlar bizim büyüklerimiz bazı konularda akıl almamız lazım diyo.tamam haklı ama tartıştıgımısda hatalırımı annesinin bilmesi hiç hoş deil yaa çıldırıcam.biz unuturus geçer gider ama annen unutmaz diorum.yok annem öyle bi insan deildir diyo.bana söz verdiği halde yine geçendede arkadaşlarına anlatmışaramısda geçen bi gergnliği..yaa biz kaç kişilik i ilşki yaşıorus rahatsız oluorum yaa aramısda kalsın bişeyler diorum.neymş efendim dertleşiomuş..ya dost var düşman var ne gerek var her naneyi anlatıosun..üff tartıştık yine moralim bozuk canım sıkkın.abartıomuyum sizce kızlar düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.sizin sevgilileriniz eşleriniz nazıl bu konuda..?
aslında kuzuluğundan değilde saflığından yapıo.26 yaşında.insanlara çok deger veren hakiki dostları oldugunu düşünen ve aile değerlerine önem veren bi insan.saygılı,eğitimli,kültürlü..ama bu davranışını hiç yakıştıramıotum ona.bazen onu çileden çıkardıgmı ve insanlarla paylaşmaya ihtiyaç duydugunu,acaba benimde bi yanlışım varmı göremediğim diye danışma amaçlı anlattıgnı söylüyo.yanındaki arkadaşlarıda herşeyi anlatıo da heralde onlardanmı etkilenio bilemiyorum.
Katliam resmen..Bunlar sadece düzeltebildiklerimArkadaşlar 1 yıllık bir ilişkim var.ciddi düşünüyoruz ve erkek arkadaşım aslında olgun bir insandır.ama çok fazla efendi ve çoksaygılı oldugunu düşünüyorum.sanki biraz aşırı gibi geliyor bana.aramızda bir tartışma geçse annesine anlatıyor,herzaman değil ama birkaç kez yaptı bunu.yaa niye anlatıyorsun diyorum tartışma yaşıyoruz.onlar bizim büyüklerimiz bazı konularda akıl almamız lazım diyo.tamam haklı ama tartıştıgımıs(z)da hatalı(a)rımı annesinin bilmesi hiç hoş değil yaa çıldırıcam((çıldıracağım).biz unuturus(z)geçer gider ama annen unutmaz diyorum.yok annem öyle bi insan değildir diyor.bana söz verdiği halde yine geçendede arkadaşlarına anlatmışaramıs(z)da geçen birgerginliği..yaa biz kaç kişilik i ilşki yaşıyorus((z) rahatsız oluyorum yaa aramıs((z)da kalsın birşeyler diyorum.neymiş efendim dertleşiyormuş..ya dost var düşman var ne gerek var her naneyi anlatıyorsun..üff tartıştık yine moralim bozuk canım sıkkın.abartıyormuyum sizce kızlar düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.sizin sevgilileriniz eşleriniz nazıl bu konuda..?
Arkadaşlar 1 yıllık bi ilşkim var.ciddi düşünüoruz ve erkek arkadaşım aslında olgun bi insandır.ama çok fazla efendi ve çoksaygılı oldugunu düşünüorum.sanki biraz aşırı gibi geliyor bana.aramızda bir tartışma geçse annesine anlatıyo,herzaman değil ama bikaç kez yaptı bunu.yaa nie anlatıosun diorum tartışma yaşıoruz.onlar bizim büyüklerimiz bazı konularda akıl almamız lazım diyo.tamam haklı ama tartıştıgımısda hatalırımı annesinin bilmesi hiç hoş deil yaa çıldırıcam.biz unuturus geçer gider ama annen unutmaz diorum.yok annem öyle bi insan deildir diyo.bana söz verdiği halde yine geçendede arkadaşlarına anlatmışaramısda geçen bi gergnliği..yaa biz kaç kişilik i ilşki yaşıorus rahatsız oluorum yaa aramısda kalsın bişeyler diorum.neymş efendim dertleşiomuş..ya dost var düşman var ne gerek var her naneyi anlatıosun..üff tartıştık yine moralim bozuk canım sıkkın.abartıomuyum sizce kızlar düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.sizin sevgilileriniz eşleriniz nazıl bu konuda..?
arkadşlar klavyemde bazı harfler basmıo ve hızlı yazdğm için kontrol edemiyorum. ama "r" harflerini bilerek kullanmıorm çünkü günlük konuşmamda nasıl "yapıyor, ediyor " şeklinde konuşmuosam paylaşım platformunda da yazım kurallarından çok ifademe önem veriorm.neticede edebiyat yapmıoruz burda.ama yinede uyarılarınz için teşekkürler..
konuya gelince,çok uyardım tatlı dille konuştm ama kavga etiğimsde ztn yüzümden belli oluo kavga ettiğimsi anlatıorm fln şeklinde cvplar verio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?