Bozulurdum ben olsam. Ama erkekler bu konuda biraz kit oluyor sanırım. Eğer sevgilimle dogumgununu birlikte kutlamayacaksak. Ben önceden kutlardim. Maksat beraber olmak zaten. Ayin 11 dir dogumgunu acil isim varsa 10 unda kutlarim. 9 unda kutlarim. O gunde tekrar mesajla kutlarim Ama tabii nerdeee o incelik erkeklerdeSevgilimin birkaç hafta önce doğum günüydü. Kendisi babamla tanıştı ama annem "görücu geldi kıza görücu" demis tutucu bi insan babam ben de anneme haber verdim ama ne yazık ki babamdan gizli zar zor uni kredimden para ayırıp organizasyon yaptım sevgilimin doğum günü için sürprizler, küçük hediyeler vs ayarladim. Ve bu sabah bana dedi ki senin doğum gününün olduğu hafta teyzemgile gitme ihtimalimiz var her sene gider böyle belki 1 hafta belki 2 hafta kalırız adet oldu bizde Ailem bu yıl o hafta gidelim diyor değiştirme ihtimali de yok tarihi, başka aile üyeleri de geliyor dedi. Ben de tabi ki çok üzüldüm sitem ettim. Dünyanın sonu değil ne büyüttün vs dedi ben yine susmayinca "ya ama ben böyle dedim de tabi ki gelirim daha var diye kesin plan yapmamistim sadece gideceğimizi söyledim gelirim veya gelmem demedim ama gelirim yani" vs dedi. Ama benim içimdeki sıkıntı hala gecmedi. Sizce haklı taraf kim? Bu durum karşısında napilmali? Teyzesigil yasadigimiz şehre 3 saat uzaklıktaki başka bi şehirde yaşıyor
Adamlarin hammaddesi odunHadi gitti diyelim, başka gün kutlarsınız?
Ne büyüttün falan demesi çok ayıp.
Hadi gelemiyorsun, gelecek durumda değilsin başka gün bir organizasyon sürpriz vs ayarla be adam!
Bir ne abarttın falan demiş hödük
Ben de özellikle o lafına bozuldum evet.ben içimden geldi yaptım hadi ondan bi organizasyon beklemiyorum en azından o lafı diyecegine ben de üzüldüm diyeydiHadi gitti diyelim, başka gün kutlarsınız?
Ne büyüttün falan demesi çok ayıp.
Hadi gelemiyorsun, gelecek durumda değilsin başka gün bir organizasyon sürpriz vs ayarla be adam!
Bir ne abarttın falan demiş hödük
Mesajla kutlar mi bilmemde ben dediginiz gibi yanımda olsun herhangibi vesileyle isterdim gün fark etmez doğum günü bahaneBozulurdum ben olsam. Ama erkekler bu konuda biraz kit oluyor sanırım. Eğer sevgilimle dogumgununu birlikte kutlamayacaksak. Ben önceden kutlardim. Maksat beraber olmak zaten. Ayin 11 dir dogumgunu acil isim varsa 10 unda kutlarim. 9 unda kutlarim. O gunde tekrar mesajla kutlarim Ama tabii nerdeee o incelik erkeklerde
Haklısın bence ya ben böyle şeylere önem veririm.Ben de özellikle o lafına bozuldum evet.ben içimden geldi yaptım hadi ondan bi organizasyon beklemiyorum en azından o lafı diyecegine ben de üzüldüm diyeydi
Ama sonuçta 3 saat çok mesafe değil ben en azından üzüldugumu söyleyince" ben gitsem bile o gün gelirim " demesini vs bekledim babamla aynı evde yasamiyoruz ama babam çok dikkat eder bana, ondan dolayi gizli buluşuyorum ne yazık ki , öğrenciyiz bi de zaten çok sık görüşemiyoruz bahane olurdu doğum günü bi araya gelmek icin hem sevgilimden bi jest görmek benim de hakkım değil mi ? Gorusunuze saygı duyuyorum ama tabi ki belki de ben büyüttüm teşekkür ederim fikir almaya calisacagim burdanMazeret bildirmiş sana sonuçta bence tamam canım diyip konuyu kapatmalıydın sen onunkini en güzel şekilde kutladın diye oda kutlamak zorunda değil yanlış anlama sadece önemli değil demeliydin bence onun mazeretine karşılık. Ama şöyle düşünüyorum beklemediğin anda sürpriz yapmak içinde böyle bişey demiş olabilir hadi diyelim sürpriz yapmadı çokta büyütülmemeli bence ya
Teşekkür ederim tripli konuşmamayi ama çok sıcak davranmamayi düşünüyorum telefondaHaklısın bence ya ben böyle şeylere önem veririm.
En azından hayatım yanında olmayı çok isterdim falan diyebilirdi.Abarttın demek yerine.
Altta kalma bence
Ahh ahh hata mi ettim acabaO haklı
Ne olacak doğum gününü kutlamasa ya da bir hafta sonra kutlasa ucunda ölüm mü var
Hayatta huzur için beklentiye girmeyin sürpriz olur her şey sevinirsiniz hep daha fazlası beklenir bu da insanı yorar
Böyle cevaplar geldikçe üzülüyorum acaba hata mi ettimDogum gunlerini niye bu kadar abartirsiniz ki
Insanlarin önemsedikleri seyler cok farkli. Mesela ben dogum gunu, sevgililer gunu, zart gunu zurt gunu hic onemsemem. Benim icin onemli olan karsimdakinin bana genel olarak nasil davrandigidir. Yani dogum gunumde tek tas alip baska zamanlarda deger verdigini gostermiyorsa sı....m ben oyle tek tasa derim. O yuzden bence fazla takilmayin. Sizi seviyormu deger veriyor mu ? Gerisi fasa fiso.Böyle cevaplar geldikçe üzülüyorum acaba hata mi ettimonu seviyorum sevgililer günü kutlamaz herhangi özel bi olayı kutlamaz. doğum günü önemsiz diyor o da sizin gibi. özel günler saçmalık diyor ben de bi yerde hak veriyorum ama böyle günlerin asıl amacının karşı tarafı mutlu etmek olduğunu düşünüyorum biraz da. Yani amaç doğum günü kutlamaktan ziyade doğum gününü bahane edip yanıma gelse çok mutlu olurdum Hayalkirikligina uğradım size yapılsa mutlu olmaz miydiniz? Acaba üzüntü mu belli etmemem mi gerekirdi?
Doğum günlerine hiç önem vermiyor o yüzden böyle bi açıklama yapmadı benim de sallamamami bekledi sanırım ama ben üzüldüm haklı ya da haksız miyim bilmiyorum sadece üzüldümBende kirilirdim ama konusma tarzina. " hayatim dogumgununde teyzemde olucam ozur dilerim. ama gelince yada gitmeden önce kutlayalim mi" seklinde yapici bi konusma yapsa kirilmazdim
Doğum günlerine hiç önem vermiyor o yüzden böyle bi açıklama yapmadı benim de sallamamami bekledi sanırım ama ben üzüldüm haklı ya da haksız miyim bilmiyorum sadece üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?