Adam evli. Boşanma aşamasında da olsa sadakat bağı devam ediyor. Yapmayın, hemen bitirin.merhabalar , 23 yaşındayım ,ben bir iş yerinde yeni işe başladım , benden 7 8 yaş büyük bir adamla flörtleştik. beraber çalışıyoruz iş yerinde . yaklaşık 1 hafta boyunca hergün işe gitmeden bir saat önce parkta buluşup görüşüyorduk herşey çok güzel benimde ilk sevgilim. resmen aşık gibiyim ama sevgilim bana 1 haftanın sonunda evlenip boşanma aşamasında olduğunu çocugu oldugunu ve çocugunun annesinde kaldığını söyledi yıkıldım resmen. onu çokta seviyorum oda beni seviyor . belki size 1 hafta az bir süre gibi gelebilir ama inanın hislerimiz çok yüksek . bana bu olaydan sonra barışmaya çalıştı fakat bende çok arada kalıyorum . sizce ne yapmalıyım çok üzgünüm ...
ilk sevgilim diyorum belki kulağa kötü geliyor ama işte napayimİnanmıyoroooom resmen ikinci el adam. Bence boşan. Ay pardon, bence boşansın.
Ayrıca bir hafta kör kütük aşık olmak için çok çok uzun bi süre. Ayrılırsan nasıl unutursun, bu acıyı nasıl atlatırsın hiç bilemiyorooom.
Yıllarca evli birini mi bekleyeceksiniz? Kendinize bunu mu layık görüyorsunuz? Adam Evli.. boşanana kadar da Evli.mahkemelerin uzun sürdüğünü biliyorum ama napayim çok kötü arada kaldım sıkıştım. beynimde sürekli o dönüyor vicdan yaptımm
mahkeme durumunu gösterdi dürüst bir şekilde , ve sonrada dürüst olduğu için çok üzülde ya aylar yıllar sonra söyleseydi daha kötü olurdum
İlk sevgiliniz son değil. Kendinize gelin benceeilk sevgilim diyorum belki kulağa kötü geliyor ama işte napayim
Birincisi dul değil yalancı evli biri. İkincisi sizden hızlısı mezarda. 1 haftada ne bu hız böyle, yangından mal kaçırır gibi.merhabalar , 23 yaşındayım ,ben bir iş yerinde yeni işe başladım , benden 7 8 yaş büyük bir adamla flörtleştik. beraber çalışıyoruz iş yerinde . yaklaşık 1 hafta boyunca hergün işe gitmeden bir saat önce parkta buluşup görüşüyorduk herşey çok güzel benimde ilk sevgilim. resmen aşık gibiyim ama sevgilim bana 1 haftanın sonunda evlenip boşanma aşamasında olduğunu çocugu oldugunu ve çocugunun annesinde kaldığını söyledi yıkıldım resmen. onu çokta seviyorum oda beni seviyor . belki size 1 hafta az bir süre gibi gelebilir ama inanın hislerimiz çok yüksek . bana bu olaydan sonra barışmaya çalıştı fakat bende çok arada kalıyorum . sizce ne yapmalıyım çok üzgünüm ...
O işler hep öyle olur kesinboşanma davaları varmış 1.5 sene olmuş . görüşmüyorlarmış başka şehirdeymiş. artık benimlede konuşmamaya başladı canım çok sıkkın
Sadece çocuk icin konusuyoruz.O işler hep öyle olur kesinyeme bunları yeme
aşık gibiyim ama sevgilim bana 1 haftanın sonunda evlenip boşanma aşamasında olduğunu çocugu oldugunu ve çocugunun annesinde kaldığını söyledi yıkıldım resmen
kötü bir amacı yok gibi ben yaklaşmazsam o yaklaşmıyorBir de niye sadece sabahin korunde park koselerinde bulusuyorsunuz sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?