sevgilim dul çıktı:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aranızda 8 yaş var , üstelik herif evli çocuklu , boşanmasını mı bekleyeceksiniz gerçekten? Hem daha 1 hafta olmuş. Gören de aradan yıllar geçmiş diyecek. İlk ilişkiniz olduğu için çok fazla acemisiniz. Kendinize gelin, aklınızı başınıza koyun, konuşmayı kesin, iş yerinizi de değiştirin bence.

Sadece çocuk icin konusuyoruz.
Zaten mutlu degildim evliligimde.
Uzun suredir de ayri yataklarda yatiyorduk, aramizda iliski de yoktu.
Cok onceden bosanirdim ama cocuk icin dayandim.
Senelerdir neler neler evrim geçirdi de erkekler ilk günkü demodeliklerini koruyor maşallah 🤣

onu üzdüğüm için mi üzülim kendi durumuma mı üzülim anlamadım . günlerdir işime odaklanamıyorum . aynı ortamda olmak zorunda olmak çok zor
Adamın neyine üzülüyorsunuz Allah aşkına. Her cevabınız çıldırmalık ya. Siz sizi metres yapan adama ne üzülüyorsunuz?

onu üzdüğüm için mi üzülim kendi durumuma mı üzülim anlamadım . günlerdir işime odaklanamıyorum . aynı ortamda olmak zorunda olmak çok zor
O cok uzulmuyordur emin olun. 30larin basinda, bosanma asamasinda bir adam birkac gunluk park macerasina kendini kaptirmaz.
O en fazla foyasi ortaya ciktigi icin üzülüyordur.

Onu üzmediniz ki
Size dürüst yaklaşmayan o.
Rol yapıyordur en fazla üzülmüş gibi.
Evli barklı,çocuklu adam,biliyordur nerde ne yapacağını yemeyin bunları ya.
İlk sevgiliniz imiş anladık da son olmak zorunda değil.
Valla bakın öyle bir kriterimiz yok kadınlar olarak illa ilk sevgili ile evleneceğiz falan diye.
Erkekleri daha iyi tanıyorum diye ders çıkarıp yolunuza bakın.
O da ötede üzülsün(!) istediği kadar.
Artık size mi üzülür biten evliliğine mi çocuğundan ayrı kaldığına mı bilemeyiz.
Kendi istemiş sonuçta hepsini.
Aaaa boş verin😡

mahkemelerin uzun sürdüğünü biliyorum ama napayim çok kötü arada kaldım sıkıştım. beynimde sürekli o dönüyor vicdan yaptımm
mahkeme durumunu gösterdi dürüst bir şekilde , ve sonrada dürüst olduğu için çok üzülde ya aylar yıllar sonra söyleseydi daha kötü olurdum
Hemen evlen , kaçırma bu adamı. Eminim seninle yasal olarak evliyken , başka kadınlarla ilişki yaşamaya çalışmaz. Çok dürüst bir adam çünkü.

merhabalar , 23 yaşındayım ,ben bir iş yerinde yeni işe başladım , benden 7 8 yaş büyük bir adamla flörtleştik. beraber çalışıyoruz iş yerinde . yaklaşık 1 hafta boyunca hergün işe gitmeden bir saat önce parkta buluşup görüşüyorduk herşey çok güzel benimde ilk sevgilim. resmen aşık gibiyim ama sevgilim bana 1 haftanın sonunda evlenip boşanma aşamasında olduğunu çocugu oldugunu ve çocugunun annesinde kaldığını söyledi yıkıldım resmen. onu çokta seviyorum oda beni seviyor . belki size 1 hafta az bir süre gibi gelebilir ama inanın hislerimiz çok yüksek . bana bu olaydan sonra barışmaya çalıştı fakat bende çok arada kalıyorum . sizce ne yapmalıyım çok üzgünüm ...
Boşanan insana dul denmez bekar denir beraber çalıştığınız halde bir öğlen arasına akşam iş çıkışı yemeğe falan seni götüremeyen adam da boşanma aşamasında falan değildir sallıyodur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X