İyi de metrese bıraktığınız adam çok da matah adamlar değil ki. Sanki elinizdeki çok kıymetli de kadına kaptırmamak için direniyorsunuz. Boşanınca adam hayatını yaşıyor da kadın neden yaşayamıyor. Neden tek hayatı çocuktan ibaret gibi kendini kapatsın ki. Bu şekilde düşünerek zaten çocuğun tek ebeveyni rolünü siz üstleniyorsunuz. Düşünceniz hiç mantıklı ve doğru değil. Kendi kendinize hayatı zorlaştırıyorsunuz.
Adam icin direnmiyorum ki adamın canı cehenneme.
Mesela ben evlendigin gun borcun içine düştüm evimi alayım diye, herkes evlendigi seneler balayindan balayina kosarken ben evde cekirdek citledim.
çunku hem kendimizin hem çocuğumuzun başını sokacak bir evi olsun istedim.
Yetmedi ustune takilarimi verdim başka başka seyler icin.
Oda yetmedi kalktim araba sıfırladim cocugum temiz arabaya binsin diye.
Ben bugun boşansam malin yarisi bu adam olmadiga kalacak elin afedersin ama o..pusuyla gununu gun edecek.
E ben neden heba ettim o zaman 11 senemi ?
Günün sonunda butun emeklerimi heba edip beyfendi keyfine baksin diyemi?
Çocuğun maalesef tek ebeveyni genel olarak biz oluyoruz boşandiktan sonra, çocuğumu ona birakmam bu benim için seçeek bile değil.
Çocuk haliyle bakimi sorumlulugu zor bir şey, maddi olarak verecegi ucret maaşinin bilmem kaçı onlada babalik yaptigini sanacak çünku bakiniz yurdum erkeklerinin bir çoğu.
Demiyorum ki hayatima kimseyi almam vs. tabiki hayatimda biri olabilir ama hic bir zaman bir erkek kadar rahat olamayacagimda bir gerçek ozellikle bizim toplumda.