sevgilim dul çıktı:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Burada ömür boyu seni düşman bellemişler var. Bir fırsatını buluyoruz sanıyorlar. Yav zaten yazan benim siz öğrenmediniz başka yerden🙈kendi hayatları aşırı harika ya sanki. Ha ben yazmayacağım bildiklerimi orası ayrı🤣🙈
Bir adama güvenip bir düzen kuruyor insan sonra yarı yolda senin onurunu kırıyor

Ne yaparsan hakkındır süründür hakkın neyse al

Erkekler de yapıyor aynısını yahu aldattığı karısını boşanmak istiyor diye öldüren var neden kadınlar ben yanlarına bırakmıcam diyince linçleniyor

Aldatılmadım ama düşüncesi bile acıtıyor kadın içini soğutacak Hakkıdır

Kimisi direk boşar kendi yoluna bakar elbette en doğrusu bu ama bazısı da canı yanıyor çok zor bence yaşamadan konuşmasın kimse

Bir adama güvenip bir düzen kuruyor insan sonra yarı yolda senin onurunu kırıyor

Ne yaparsan hakkındır süründür hakkın neyse al

Erkekler de yapıyor aynısını yahu aldattığı karısını boşanmak istiyor diye öldüren var neden kadınlar ben yanlarına bırakmıcam diyince linçleniyor

Aldatılmadım ama düşüncesi bile acıtıyor kadın içini soğutacak Hakkıdır

Kimisi direk boşar kendi yoluna bakar elbette en doğrusu bu ama bazısı da canı yanıyor çok zor bence yaşamadan konuşmasın kimse
Kesinlikle katılıyorum. Kendi yoluna bakabilmek için ciddi maddi yeterlilik lazım diye düşünüyorum.
İs yok ve bir çocuğun sorumluluğunu almak zorundaysa evliliği bitirme kararı aldığı esin de elini taşın altına koyması lazim.
Boşanma konusunda eskisi gibi merdiven silerim çocuğumu yine okuturum devri geldi geçti.
Kiralar anasının nikahına kadar çıkmış, eğitim masrafı desen o da anasının nikahına şahit olarak katılmış.
Daha bunun sağlık, yiyecek, giyecek ve bir sürü daha sayamadığım kalem için ciddi gelir lazım.
Evliyken yaşadığı standarti belki boşanınca daha güzel olmayacak ama bu durum için de önlemini alması gereken yine kadin.
Paylaşılacak mal mülk varsa talep edecek artık ne kadarını alabilirse kar sayacak.
Mali mülkü olmayan adamdan alacağın anca kuru nafaka onun için de uğraşmak zorundasın, verilen miktarlar belli yetmiyor mecburen kadın da çalışıp yoluna bakmak zorunda.
Bakacağı çocuğun sorumlulugunu üstlenmek istemeyen ama sevgilisi için yağdıran doluca adam dolu piyasa maalesef.
Hatta burada bile görmüyor muyuz?

Son düzenleme:
Bu başlığın her gördüğümde gülme geliyor 🤣

merhabalar , 23 yaşındayım ,ben bir iş yerinde yeni işe başladım , benden 7 8 yaş büyük bir adamla flörtleştik. beraber çalışıyoruz iş yerinde . yaklaşık 1 hafta boyunca hergün işe gitmeden bir saat önce parkta buluşup görüşüyorduk herşey çok güzel benimde ilk sevgilim. resmen aşık gibiyim ama sevgilim bana 1 haftanın sonunda evlenip boşanma aşamasında olduğunu çocugu oldugunu ve çocugunun annesinde kaldığını söyledi yıkıldım resmen. onu çokta seviyorum oda beni seviyor . belki size 1 hafta az bir süre gibi gelebilir ama inanın hislerimiz çok yüksek . bana bu olaydan sonra barışmaya çalıştı fakat bende çok arada kalıyorum . sizce ne yapmalıyım çok üzgünüm ...

Başlığı yumuşatarak açmışsınız ama siz karısını aldatan bir adamın metresi konumundasınız şu an.
Bence adamın olmayan dulluğundan çok kendi durumunuzu dert etmelisiniz.
Bir de 1 haftada yıldırım aşkına tutulmuş gibi olayı romantikleştirmeye çalışmışsınız.

Kesinlikle katılıyorum. Kendi yoluna bakabilmek için ciddi maddi yeterlilik lazım diye düşünüyorum.
İs yok ve bir çocuğun sorumluluğunu almak zorundaysa evliliği bitirme kararı aldığı esin de elini taşın altına koyması lazim.
Boşanma konusunda eskisi gibi merdiven silerim çocuğumu yine okuturum devri geldi geçti.
Kiralar anasının nikahına kadar çıkmış, eğitim masrafı desen o da anasının nikahına şahit olarak katılmış.
Daha bunun sağlık, yiyecek, giyecek ve bir sürü daha sayamadığım kalem için ciddi gelir lazım.
Evliyken yaşadığı standarti belki boşanınca daha güzel olmayacak ama bu durum için de önlemini alması gereken yine kadin.
Paylaşılacak mal mülk varsa talep edecek artık ne kadarını alabilirse kar sayacak.
Mali mülkü olmayan adamdan alacağın anca kuru nafaka onun için de uğraşmak zorundasın, verilen miktarlar belli yetmiyor mecburen kadın da çalışıp yoluna bakmak zorunda.
Bakacağı çocuğun sorumlulugunu üstlenmek istemeyen ama sevgilisi için yağdıran doluca adam dolu piyasa maalesef.
Aynen sevgilisine varını yoğunu döküyor boşanacağı karışına gelince derdi para diyor

Ne olacaktı senin gibi sadakatsiz yüzünden kadın dımdızlak kalsın kalbinin acısı ayrı tamam hadi sana mutluluklar bir şey istemiyorum diyip köşeye mi çekilsin ben kendi açımdan söylim

kaba etinden kan alırdım öyle kolay değil

Aynen sevgilisine varını yoğunu döküyor boşanacağı karışına gelince derdi para diyor

Ne olacaktı senin gibi sadakatsiz yüzünden kadın dımdızlak kalsın kalbinin acısı ayrı tamam hadi sana mutluluklar bir şey istemiyorum diyip köşeye mi çekilsin ben kendi açımdan söylim

kaba etinden kan alırdım

İyi de metrese bıraktığınız adam çok da matah adamlar değil ki. Sanki elinizdeki çok kıymetli de kadına kaptırmamak için direniyorsunuz. Boşanınca adam hayatını yaşıyor da kadın neden yaşayamıyor. Neden tek hayatı çocuktan ibaret gibi kendini kapatsın ki. Bu şekilde düşünerek zaten çocuğun tek ebeveyni rolünü siz üstleniyorsunuz. Düşünceniz hiç mantıklı ve doğru değil. Kendi kendinize hayatı zorlaştırıyorsunuz.
Adam icin direnmiyorum ki adamın canı cehenneme.
Mesela ben evlendigin gun borcun içine düştüm evimi alayım diye, herkes evlendigi seneler balayindan balayina kosarken ben evde cekirdek citledim.
çunku hem kendimizin hem çocuğumuzun başını sokacak bir evi olsun istedim.
Yetmedi ustune takilarimi verdim başka başka seyler icin.
Oda yetmedi kalktim araba sıfırladim cocugum temiz arabaya binsin diye.
Ben bugun boşansam malin yarisi bu adam olmadiga kalacak elin afedersin ama o..pusuyla gununu gun edecek.
E ben neden heba ettim o zaman 11 senemi ?
Günün sonunda butun emeklerimi heba edip beyfendi keyfine baksin diyemi?
Çocuğun maalesef tek ebeveyni genel olarak biz oluyoruz boşandiktan sonra, çocuğumu ona birakmam bu benim için seçeek bile değil.
Çocuk haliyle bakimi sorumlulugu zor bir şey, maddi olarak verecegi ucret maaşinin bilmem kaçı onlada babalik yaptigini sanacak çünku bakiniz yurdum erkeklerinin bir çoğu.
Demiyorum ki hayatima kimseyi almam vs. tabiki hayatimda biri olabilir ama hic bir zaman bir erkek kadar rahat olamayacagimda bir gerçek ozellikle bizim toplumda.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X