sevgilim dul çıktı:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi de metrese bıraktığınız adam çok da matah adamlar değil ki. Sanki elinizdeki çok kıymetli de kadına kaptırmamak için direniyorsunuz. Boşanınca adam hayatını yaşıyor da kadın neden yaşayamıyor. Neden tek hayatı çocuktan ibaret gibi kendini kapatsın ki. Bu şekilde düşünerek zaten çocuğun tek ebeveyni rolünü siz üstleniyorsunuz. Düşünceniz hiç mantıklı ve doğru değil. Kendi kendinize hayatı zorlaştırıyorsunuz.
Bakış açısı çocuk da değil zaten “para”
Metrese para kaptırmayalım dertleri.

İyi de metrese bıraktığınız adam çok da matah adamlar değil ki. Sanki elinizdeki çok kıymetli de kadına kaptırmamak için direniyorsunuz. Boşanınca adam hayatını yaşıyor da kadın neden yaşayamıyor. Neden tek hayatı çocuktan ibaret gibi kendini kapatsın ki. Bu şekilde düşünerek zaten çocuğun tek ebeveyni rolünü siz üstleniyorsunuz. Düşünceniz hiç mantıklı ve doğru değil. Kendi kendinize hayatı zorlaştırıyorsunuz.
Haklar için direniyoruz adam için değil. Öyle kolay değil prosedürler .

Ne kadar evli kaldın bilmem ama eşşek gibi ödeyecek hakkını yok öyle yagma

İlk eşinden boşanmış aktı sene geçmiş burda senlik bir durum yok var diyen de çüş yani evlenip boşanıp tekrar evlenen kaç milyon insan var takma kafana
Burada ömür boyu seni düşman bellemişler var. Bir fırsatını buluyoruz sanıyorlar. Yav zaten yazan benim siz öğrenmediniz başka yerden🙈kendi hayatları aşırı harika ya sanki. Ha ben yazmayacağım bildiklerimi orası ayrı🤣🙈

tam tersi kocalarin da canina minnet
eminim o da daha yeni ayrilmisken, ona yatagini acan bir kadin varken tutup da evlenmek - kadina baglanmak istemez. evlen bosan sirf masraf
nikahli eşi "nikahimi vermem, metrese birakmam" diye cekismeliyi uzattikca uzatacak hamleler yapiyordur. adam da sevgilisine "aşkım sen de biliyorsun dava devam ediyor. benim ne sucum var manyak karı bosamiyor. hele bosanayim, o ay nikah islemlerine başlayacağız" diyordur, tum sorumluluktan uzak keyifle yaşıyordur. bosanma davasi bitmediği icin mal bolunmesi de yok, tazminat da yok, nafaka da yok...
şerefsiz bir erkek daha ne ister?

tam tersi kocalarin da canina minnet
eminim o da daha yeni ayrilmisken, ona yatagini acan bir kadin varken tutup da evlenmek - kadina baglanmak istemez. evlen bosan sirf masraf
nikahli eşi "nikahimi vermem, metrese birakmam" diye cekismeliyi uzattikca uzatacak hamleler yapiyordur. adam da sevgilisine "aşkım sen de biliyorsun dava devam ediyor. benim ne sucum var manyak karı bosamiyor. hele bosanayim, o ay nikah islemlerine başlayacağız" diyordur, tum sorumluluktan uzak keyifle yaşıyordur. bosanma davasi bitmediği icin mal bolunmesi de yok, tazminat da yok, nafaka da yok...
şerefsiz bir erkek daha ne ister?
Aynen öyle. Erkeklerin ekmeğine yağ sürüyorlar.
Bir de burada herkes ona düşmanmışmış. Kendine yaptığı kötülükten haberi yok. Banane kişilerin kendi seçimi der geçerim ama burada hem toy birine fazlaca yüklenmiş hem de en doğrusunu o yapar gibi ahkam kesmiş.
İnsanız hepimiz her şeyi yaşayabiliriz ama verdiğimiz kararlar bizi biz yapıyor. Ben asla kötü bir şey yaşamam, aldatılmam demiyorum. Olayın sıcaklığından, yaşadığı kötü şeylerin sinirine veriyorum ben bu saldırganlığını.

Bir de burada herkes ona düşmanmışmış. Kendine yaptığı kötülükten haberi yok. Banane kişilerin kendi seçimi der geçerim ama burada hem toy birine fazlaca yüklenmiş hem de en doğrusunu o yapar gibi ahkam kesmiş.
İnsanız hepimiz her şeyi yaşayabiliriz ama verdiğimiz kararlar bizi biz yapıyor. Ben asla kötü bir şey yaşamam, aldatılmam demiyorum. Olayın sıcaklığından, yaşadığı kötü şeylerin sinirine veriyorum ben bu saldırganlığını.
Yaşadığım olay kötü değil yapan şahısları bağlar . Adamı ve evli adamla olanı yani. Benim önceliğim. Bir hafta kalmış lgs şu an. Protokol de gönderdim . Daha ne yapmamı bekliyorsunuz bu dönemde ?Aynen önceliğim evladım ve onun menfaatleri . Diğer işlere sonra bakacağım kafam rahatlayınca. Bunu anlayıp empati yapabilmek çok mu zor? Bence değil. Konu sahibini uyarmasak olayı normalleştirecek . O tür şeyler yazdı çünkü. Bu yol yol değil, yol yakınken dön dedik. Benim boyum şu adam da şu diye adamı övdü ayol. Amannnn adam boşanır senle de evlenir devam et mi deseydim bir büyüğü olarak?

Ya hu konudaki kızı neden saf ve toy yaptınız ? 23 yaş gayet iyi bir yaş

Yaşadığım olay kötü değil yapan şahısları bağlar . Adamı ve evli adamla olanı yani. Benim önceliğim. Bir hafta kalmış lgs şu an. Protokol de gönderdim . Daha ne yapmamı bekliyorsunuz bu dönemde ?Aynen önceliğim evladım ve onun menfaatleri . Diğer işlere sonra bakacağım kafam rahatlayınca. Bunu anlayıp empati yapabilmek çok mu zor? Bence değil. Konu sahibini uyarmasak olayı normalleştirecek . O tür şeyler yazdı çünkü. Bu yol yol değil, yol yakınken dön dedik. Benim boyum şu adam da şu diye adamı övdü ayol. Amannnn adam boşanır senle de evlenir devam et mi deseydim bir büyüğü olarak?
Önceki sayfalardaki mesajlarınızı okuyun isterseniz. Hemen yarın nöbetçi mahkemeyle boşanın diyen yok size. Ama buraya gelip de uzatırım da, istersem adamı bırakmam da evli kalırım diye ayak yaparsanız bunu kendi egonuz için yaparsınız çocuğunuzun menfaati için değil boşuna yazdıklarınızı çevirmeye çalışmayın.
Konu sahibine de kimse burada alkış tutmadı ama siz kişisel bir kininiz var gibi saldırdınız.
Beni daha fazla alıntılamayın zira size laf anlatmaya çalışmak beni yoracak gibi.

Sallamayanlar da var Bibi. Ama onların da sonları pek iyi olmuyor. İlahi adalet mi dersin karma mı dersin, bir şekilde ayaklarına dolanıyor.
Esimin bir arkadasi da boyle bir kadin icin bosandi. Evini ayirdi. Sonra o kadinda terketmis. Simdi hem cocuklsrina nafaka, hem kira veriyor. Uzerine de ev sorumluluklari.
Bir anlik hevesle mafetti hayatini.

Ceycey sikma canini , herkes hakettigini bulur.

Belli bir yas sonrasi, hele ki oncelik cocuksa, es kisisini surundurmekte mantikli. Cunku ben cocugum icin, evlenmeyi dusunmeyeceksem, o da dusunemesin bir zahmet.

Konus sahibi buraya yazdigin iyi olmus.
Yazilanlari okuduktan sonra aklin basina gelmistir. Uzulme şükret

İsterse 5 yıldır ayrı yaşasın eşiyle yine de boşanma yoksa evlidir o adam başka bir adı yok. Evli adamlardan uzak dur madem 1 haftada “sevmiş” seni boşansın da gelsin oyuna gelme

Bir kadının çocuğu ve kendi geleceği için isteyeceği hakların adı neden gözünüzde para diye şekilleniyor?
Durum ortada.
Gidişat belli.
Evlilik birliği içerisinde edinilen tüm mallar üzerinden hak talep etmesinin adı "para para" Diye ölen bir kadını mi canlandırıyor gözünüzde sahi?
Bu çocuğa bu kadın bakacak, babası yine bekar adam modunda takılacak.
Mal vermem, mülk vermem diye aslanı kediye bogdurmaya çalışacak ve karman seni bulmuş denilecek hakikaten bu fazla onur kirici.
Kadına resmen eşinden bosatip sen evlenmişsin minvalinde direkt demedim ama sen öyle anla iması yapılmis.
Yazdığını eleştirirsin ama bu şekilde de bel altı olmamali.

Son düzenleme:
Konu sahibi sen de aç gözünü 23 yasındasın dünkü bebe değilsin.
Eşinden boşanmadan seninle park köşelerinde görüşüp gerçeği öğrendiğin zaman da karılarını kötüleyerek ideal erkek algısı yaratmaya çalışırlar.
Kaslı olması, boyunun arş-ı alaya kadar değmesi değil mesele.
Mesele bu yaşta almaman gerektiği kadar sorumluluk almaya yeltenip adını aşk koyman.
Altı üstü 1 hafta.
Gebermeyin aşkınızdan.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X