sevgilim dul çıktı:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de kocalarınızı elinizden alıyoruz oh olsun yazan, evli adamlara bilerek kanca takanlara farklı yazıyorum ama bu kız bilmeden görüşmüş, hem toy hem de biraz saflık var gibi görünüyor, bu kadar tavsiyeye devam edeceğim bizi kıskanıyorsunuz moduna girerse başka tabii😌
Bizim okulda bir veli kadın var Mune hanım. Zengin bir aile 2 çocuk var.eşinin sevgilisi bu kadını aramış. Sen de hiç gurur yok mu niye boşanmıyorsun demiş ki adam dava falan da açmamış. Velimiz hükümet gibi kadın . Açmış ağzını: koca benim değil mi canım ne zaman isterse o zaman boşayacağım. Sen de metres olarak yaşamaya devam et demiş kapatmış. Gülmüştük buna arkadaşlarla. Metreslerin böyle cüretkarları da varmış diye🙈🙈

Konu başlığı da dul değil evli çıktı olmalı aslında.

Evli:
Karısı ya da kocası olan (kimse).

Bekar:
Hukuki tanımlarda kişilerarası durum için kararlı bir ilişkide olmayan, evli olmayan veya medeni birliktelik içinde bulunmayan bir bireydir.
Dul:
Eşi ölmüş ve yeniden evlenmemiş kişidir.

Koca koca ekmegini eline almış insanlar liseli ergen gibi neden sabahları parkta buluşuyorsunuz hiç düşündün mü?
Kötu amaci yok demişsiniz, gayet var evli adam farkindamisiniz?
park köşelerinde sizinle gönül eğliyor çok degil bir kaç aya sevişelim mi moduna girer.
Şurda sevgilim evli cikti diyen kime sorsaniz hepsinin sevgilisi bosanma aşamasindadir, karisiyla sorunları vardır kadın başka şehirdedir vs. vs.
Bir insani sevmiyor olabilirsin ama adamsan eğer, çocuğunun anasını orda burda aldatmazsın boşanmadan.
Adamın karısına ulaşsan boynuzlanmaktan kadin bikmistir artik ev arkadaşıdır buyuk ihtimal, çocuk kendini kurtarsin diye bekliyodur kıçına tekmeyi basmak için.
Evdeki kadını şu hale sokan sizi ne hale sokmaz?

Bizim okulda bir veli kadın var Mune hanım. Zengin bir aile 2 çocuk var.eşinin sevgilisi bu kadını aramış. Sen de hiç gurur yok mu niye boşanmıyorsun demiş ki adam dava falan da açmamış. Velimiz hükümet gibi kadın . Açmış ağzını: koca benim değil mi canım ne zaman isterse o zaman boşayacağım. Sen de metres olarak yaşamaya devam et demiş kapatmış. Gülmüştük buna arkadaşlarla. Metreslerin böyle cüretkarları da varmış diye🙈🙈
Benim kocamın sevgilisi olsa beni arasa bende boşamam.
Bayıldiğimdan degil, bak bir çocuğum var okul, hastalik yeme icme bir ton sorumluluk.
Ben bosayacagim çocuğu alıp gideceğim o keyfine bakip bi yerinde findik kirip cani isterse 2 haftada bir çocuğu almaya gelecek öylemi?
sundan 10 sene once sorsan anında bosar donuna kadar alirdim,şimdi kusura bakmasin donda metresinde kalsın yıkasin dursun yani

Bayıldiğimdan degil, bak bir çocuğum var okul, hastalik yeme icme bir ton sorumluluk.
Ben bosayacagim çocuğu alıp gideceğim o keyfine bakip bi yerinde findik kirip cani isterse 2 haftada bir çocuğu almaya gelecek öylemi?
sundan 10 sene once sorsan anında bosar donuna kadar alirdim,şimdi kusura bakmasin donda metresinde kalsın yıkasin dursun yani
Çok haklısın. Kaç yıllık emeği , tasarrufu bazen kendinden kısmayı , manevi emeği aman çok gururluyum deyip bir metrese bırakıp gitmemeli . Hele ki çocuk varsa. Onların istedikleri bu zaten.

merhabalar , 23 yaşındayım ,ben bir iş yerinde yeni işe başladım , benden 7 8 yaş büyük bir adamla flörtleştik. beraber çalışıyoruz iş yerinde . yaklaşık 1 hafta boyunca hergün işe gitmeden bir saat önce parkta buluşup görüşüyorduk herşey çok güzel benimde ilk sevgilim. resmen aşık gibiyim ama sevgilim bana 1 haftanın sonunda evlenip boşanma aşamasında olduğunu çocugu oldugunu ve çocugunun annesinde kaldığını söyledi yıkıldım resmen. onu çokta seviyorum oda beni seviyor . belki size 1 hafta az bir süre gibi gelebilir ama inanın hislerimiz çok yüksek . bana bu olaydan sonra barışmaya çalıştı fakat bende çok arada kalıyorum . sizce ne yapmalıyım çok üzgünüm ...

Dul değil de evli sanırım.🥲

Ben 7 aydır karnımda çocuk olduğunu kabullenıp kendımı ağır iş yapma konusunda frenlemeyi unutuyorum bazen🧐 maşallah millet 1 haftada bağlanıyor helal olsun valla 🤣

Sevgilin dul değil ki evli evli 😂 bariz seni kandiriyor. Parklarda ne isin var cafeye gitseniz zaten herifin esi sizi bi yakalayip önce seni bi haslar sonra evde kocasiyla da haslar. 😂
1 haftada alevlenmek? Bunlar cocuk isleri fjdjd

merhabalar , 23 yaşındayım ,ben bir iş yerinde yeni işe başladım , benden 7 8 yaş büyük bir adamla flörtleştik. beraber çalışıyoruz iş yerinde . yaklaşık 1 hafta boyunca hergün işe gitmeden bir saat önce parkta buluşup görüşüyorduk herşey çok güzel benimde ilk sevgilim. resmen aşık gibiyim ama sevgilim bana 1 haftanın sonunda evlenip boşanma aşamasında olduğunu çocugu oldugunu ve çocugunun annesinde kaldığını söyledi yıkıldım resmen. onu çokta seviyorum oda beni seviyor . belki size 1 hafta az bir süre gibi gelebilir ama inanın hislerimiz çok yüksek . bana bu olaydan sonra barışmaya çalıştı fakat bende çok arada kalıyorum . sizce ne yapmalıyım çok üzgünüm ...
Sevgilin dul değil evli çıkmış güzel kardeşim. Adam evli, boşanma aşamasında olduğu ise şüpheli

Çüş yani herif evli ayrıca boşandıktan sonra dul değil bekar olacak ayy bu ne cahillik ya dul eşi vefat edene denir .

Aynen katip iş hayatım yok uzun yıllardır. Önemli bir hastalığım da var tekrardan bir yıldır. Evsahibi aaa tmm verme kira mı diyecek? Marketler canın sağolsun al istediğini mi diyecek? Adam zaten gözlerinden düşüyor kadınların. Elbette para diyeceğiz evlat için kendimiz için. Kanun veriyor bu hakkı sen daha iyi bilirsin. Malların yarısını artı nafaka tazminat . Bunları konuşmak paragözlük ne zaman oldu?23 yaşındaki bir kızı yanlıştan dön diye uyarıyorum. Sertçe uyarmasan devam etmeye niyetli çünkü
Ne kadar evli kaldın bilmem ama eşşek gibi ödeyecek hakkını yok öyle yagma

İlk eşinden boşanmış aktı sene geçmiş burda senlik bir durum yok var diyen de çüş yani evlenip boşanıp tekrar evlenen kaç milyon insan var takma kafana

Çok haklısın. Kaç yıllık emeği , tasarrufu bazen kendinden kısmayı , manevi emeği aman çok gururluyum deyip bir metrese bırakıp gitmemeli . Hele ki çocuk varsa. Onların istedikleri bu zaten.
İyi de metrese bıraktığınız adam çok da matah adamlar değil ki. Sanki elinizdeki çok kıymetli de kadına kaptırmamak için direniyorsunuz. Boşanınca adam hayatını yaşıyor da kadın neden yaşayamıyor. Neden tek hayatı çocuktan ibaret gibi kendini kapatsın ki. Bu şekilde düşünerek zaten çocuğun tek ebeveyni rolünü siz üstleniyorsunuz. Düşünceniz hiç mantıklı ve doğru değil. Kendi kendinize hayatı zorlaştırıyorsunuz.

23 yaş boşanmış dahi olsa geçmişinde evlilik yaşamış biriyle olmak için çok küçük bir yaş.
Daha kimler gelir kimler gider. Denginiz biri illaki karşınıza çıkar. Ağlayacak sızlayacak bir şey yok.

klasik erkek yalanı. seni sadece cinsellik olarak kullanmak istiyor. Olmaz falan deme sakın gerekirse 2 yıl sonra bin dereden getirip seni ikna edecektir. EN ÖNEMLİSİ eşiyle gayet iyi giden ilişkileri var hatta inanır mısın cinsel ilişkileri de çok düzenli ve tatminli.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X