- 19 Nisan 2022
- 4.498
- 49.359
- 458
Her büyük aşk gibi bu da evlilikle başlamış ama başkasıyla evli adamArkadaşlar şimdi sevgilisi dul mu evli mi boşanmış mı ikinci çocuğumu yapıyor rica etsem biri açıklayabilir mi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her büyük aşk gibi bu da evlilikle başlamış ama başkasıyla evli adamArkadaşlar şimdi sevgilisi dul mu evli mi boşanmış mı ikinci çocuğumu yapıyor rica etsem biri açıklayabilir mi![]()
Goturemez ablasi.Boşanan insana dul denmez bekar denir beraber çalıştığınız halde bir öğlen arasına akşam iş çıkışı yemeğe falan seni götüremeyen adam da boşanma aşamasında falan değildir sallıyodur
Kuzum devede de boy var.dışardan bakıldığı için biraz benim için dalga geçilmiş sanırım. ben kendimi fazla güzel görmüyorum 1.65im oda 185 kaslı yakışıklı birisi. neyse siz geçin dalganızı ben kaideye alıcam
Valla boşansa da bu adam yemez gibi boşanır boşanmaz ciddi ilişki kovalayacağını sanmamGoturemez ablasi.
Beraber gorulurlerse bosanma davasinda sorun cikabilir. Yemez su an.
Fark et istiyor burada sana yazan insanlar. Amaçları kötülüğün değil. İyiliğin. O adamın aksine. Lütfen çok küçüksün. Adam hala evli. Kim bilir ne zaman boşanacak? Genceciksin. İsterse dünya yakışıklısı olsun. Evliyken seni kandıran bir adamı sevme. Seni kandırdığı için nefret et. Seni kandıran, gençliğini kullanmak isteyen bu kartoloz adamdan daha iyilerine layıksın. Annen baban duysa ne kadar üzülür.dışardan bakıldığı için biraz benim için dalga geçilmiş sanırım. ben kendimi fazla güzel görmüyorum 1.65im oda 185 kaslı yakışıklı birisi. neyse siz geçin dalganızı ben kaideye alıcam
peki boşanmış olsaydı yani mahkemesi olmamış olsaydıda aynı fikirdemi düşünürdünüz ?Fark et istiyor burada sana yazan insanlar. Amaçları kötülüğün değil. İyiliğin. O adamın aksine. Lütfen çok küçüksün. Adam hala evli. Kim bilir ne zaman boşanacak? Genceciksin. İsterse dünya yakışıklısı olsun. Evliyken seni kandıran bir adamı sevme. Seni kandırdığı için nefret et. Seni kandıran, gençliğini kullanmak isteyen bu kartoloz adamdan daha iyilerine layıksın. Annen baban duysa ne kadar üzülür.
Belki karısının barışma umudu var. Sen yuva yıkan olacaksın belki. Kimsenin vebaline girme. Yuva yıkanın yuvası olmaz. Boşver o adamı. Sadece seni nasıl bir durumun içine düşürdüğünü düşün ve adamdan uzak dur.
Dul değil evli heycan ariyor bir haftada neyin duygusu ilk sevgilin de ondan saçmalıyorsunmerhabalar , 23 yaşındayım ,ben bir iş yerinde yeni işe başladım , benden 7 8 yaş büyük bir adamla flörtleştik. beraber çalışıyoruz iş yerinde . yaklaşık 1 hafta boyunca hergün işe gitmeden bir saat önce parkta buluşup görüşüyorduk herşey çok güzel benimde ilk sevgilim. resmen aşık gibiyim ama sevgilim bana 1 haftanın sonunda evlenip boşanma aşamasında olduğunu çocugu oldugunu ve çocugunun annesinde kaldığını söyledi yıkıldım resmen. onu çokta seviyorum oda beni seviyor . belki size 1 hafta az bir süre gibi gelebilir ama inanın hislerimiz çok yüksek . bana bu olaydan sonra barışmaya çalıştı fakat bende çok arada kalıyorum . sizce ne yapmalıyım çok üzgünüm ...
Evet çünkü sizi kandırdığı gerçeği değişmiyor. Adamın çocuğu var. Yaş farkınız çok. Siz genceciksiniz. Emin olun birkaç yıla yakışıklılığı yok olur. Sizi çeken buysa.peki boşanmış olsaydı yani mahkemesi olmamış olsaydıda aynı fikirdemi düşünürdünüz ?
Adamın sadakat hükmü var kanuna göre bu birrrrr. Adam hala evli bu ikiiiii. Evli adamla sevgili olana metres deniyor ülkemizde ve de dünya da bu da üçççççç.mahkemelerin uzun sürdüğünü biliyorum ama napayim çok kötü arada kaldım sıkıştım. beynimde sürekli o dönüyor vicdan yaptımm
mahkeme durumunu gösterdi dürüst bir şekilde , ve sonrada dürüst olduğu için çok üzülde ya aylar yıllar sonra söyleseydi daha kötü olurdum
Evli adamla sevgilisin sen bacım. Boyunu posunu nedek senin bizdışardan bakıldığı için biraz benim için dalga geçilmiş sanırım. ben kendimi fazla güzel görmüyorum 1.65im oda 185 kaslı yakışıklı birisi. neyse siz geçin dalganızı ben kaideye alıcam
Bunlar çok seviliyoruz sanıyorlar ya. Tanınan bir üyeyim. Benim koca bile biriyle konuştu kapının önünde şu an. Evden attım. Kimbilir ona hakkımda ne yalanlar söylemiştir. Boşanacağım da demiştir. Ortada dava yok henüz . Aynı adam herkesle haber yolladı bana barışalım diye. Huuuu metres duydun mu? Dostum vs diyorlar size de, adınız dost metres.Bense evimde evladımla namusumla oturuyorum. Sence bu durumda kullanılan kim?Çok gençsiniz muhtemelen de çok güzelsinizdir işiniz mi yok analar ne güzeller doğuruyor prensi bulana kadar çok kurbağa öpeceksiniz ne işin olur boşanma aşamasında ki adamla o önce boşansin yaralarını sarsın kimseye bu yaşta yara bandı olmaya gerek yokkk ilişkilerinizde önce ben deyin kendinizi düşünün çok üzülmeye gerek yok
Kaç yıllık karısını boşayan 1 haftalık sana acır mı düşün bakalım 1.65lik kız ?dışardan bakıldığı için biraz benim için dalga geçilmiş sanırım. ben kendimi fazla güzel görmüyorum 1.65im oda 185 kaslı yakışıklı birisi. neyse siz geçin dalganızı ben kaideye alıcam