Arkadaşlar 35 yaşındayım, bu yaşıma kadar evliliğe cesaret edemedim hiç. Taki geçen sene ilk aşkımı karşımda görene dek.Doğru bildiğim Herşey yalan oldu.Onunla liseden arkadaşız. Ailem modern görünsede kız erkek ilişkilerinde baskıcıdır. O yıllarda onunla olan arkadaşlığımı annem öğrendiğinde şiddet uygulayarak bizi ayırdı,Ayrılmazsam Okuldan alacağını söyleyerek korkuttu çünkü.14 yaşında ne yapabilirdim ki sevdiğim halde ondan ayrılmak zorunda kaldım.Üstelik bu olay bir kara leke gibi üzerime yapıştı.Zamanla ilk günkü gibi acımıyor insanın canı,ama bu yaşıma kadar onun adı bi yerlerde geçse kalbim sızlardı ve bunu kimse bilmezdi.İçimde kalan minik bir aşktı o. Sır gibi sakladım. Sık sık şehir değiştirdiğimizden de onunla iletişim kurmamız zordu.Buna rağmen o 20 li yaşlarımızın başında bi şekilde bana ulaştı ama o zamanda ailemden korktuğum için ona umut vermedim.Aradan yıllar geçti , o evliliği denemiş ama yürümeyince ayrılmış, kızı olmasına rağmen üstelik. ben iş güç sahibi kariyerli bir bayan oldum ama ailemin gözünde hiç büyümedim. hep parmakla gösterilen kız oldum,kimseyle evlenemedim ama bunun sebebini onu karşımda görünce anladım.Çünkü kimseyi öyle sevmedim.Onunla yaşanan çocukluk aşkı değilmiş tekrar yaşayınca anladım. 30 lu yaşlarımıza geldiğimizde O beni facebook aracılığı ile yeniden buldu ve tesadüf ki aynı şehirdeydik.Bu defa yarım kalan aşkımı ne olursa olsun yaşayacağım dedim,içimde kalmasın dedim ama zaman geçirdikçe aşk daha da büyüdü.O dul bir adam üstelik çocuğu da var. Ama benim için sorun değil,onun canı benimde canım olur dedim.Evlenmeye karar verdik ama ailem şiddetle karşı çıktı.yaşımızı başımızı almışız ama aile bunu önemsemiyor. Yapmadıkları kalmadı bende vazgeçmedim.onlara çok düşkünüm ama bu benim hayatım bunca yıl onların istedği gibi yaşadım, artık kendi istediklerimi yapmak istiyorum. Doğru yada yanlış...Ama anlamıyorlar.Tüm ailem karşımda duruyor,Onlara çok düşkünüm. Sağlıklarına bişey olacak diye ödüm kopuyor. Ama sırf onlar el aleme ne diyecekler diye 20 yıllık aşkımı bir kez daha mı bırakayım.