sevgilim eğitim için yurtdışına gidiyor napıcağımı bilemiyorm :(

cracks1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2010
156
0
46
İstanbul
sevgilim eğitim için 4-5 liğine yurt dışına gidicek ve ben delirmek üzereyim. onsuz napıcam.. düşünmek bile beni bitiriyor. sevgilimle aramız zaten eskisi gibi iyi değildi aynı yerlerde oturuyorduk biz taşındıktan sonra aramızda 1 saatlik mesafe olmasına rağmen cok şey değişti.. ilgisizleşti ve eskisi gibi arayıp sormuyordu.. herşeye rağmen yinede susuyordm hergeçen gün kırgınlıgm artıyordu ama susuyordum. ama şimdi bu çok fazla.. eğer giderse herşey biticek biliyorum. iyice ilgisizleşicek ve görmiye görmiye sevgiside azalıcak .. şimdi napmalıyım bilmiyorum nolur yardım edin fikirleriniz benim için çok önemli ama ne olur unut ve hayatına devam et demeyin. çünkü bunu yapamam.. beklicem onu biliyorum içten içe gelmiceğini bile bile.. gelse bile bana olan sevgisi hala devam edicekmi hiç sanmıyorum..gözden ırak gönülden ırak.. bana bekle dedi ama şimdiden benden kendini soğutmak için ve beni ondan soğutmak için elinden geleni yapıyor cok görüşmeyelim alıştırmamız lazım kendimizi diyor ama ben buna dayanamıyorm daha gitmeden yokluğuyla beni mafediyor hastanelerden cıkamıyorum onun yüzünden :/ onu cok seviyorum onunda beni sevdiğinden eminim ama neden bunu yapıyor bize anlamıyorum ..

Herseyi akisina birak, ben de evlenmeden once sevgiliyken onu askerken beklemistim askerliginin son gunlerinde Amerikada doktorayi kazandigi belli oldu, ve gitti. Ama 1 sene sonra yazin benim icin geldi ve evlendik...O bir sene hem onun hem de benim icin zor olmustu, ama atlattik gecti gitti.

Kader kismet meselesi, hayirlisiysa olsun de..oluruna birak.

Bazen gerçekten olayları akışına bırakmak gerekiyor canım. ınsan istiyor ki su benim belirlediğim yoldan gitsin, o şekilde aksın. Şartların oluşması için uygun ortamı ben belirleyeyeim. Hep diyolar gözden ırak olan gönülden de ırak olur diye ama istisnaları unutma lütfen! Çünkü öyle insnalar gördüm ki gerçekten bir müddet uzakta olunca eskiden gözüne pek ilişmeyen, karşı tarafın kendisini değersiz hissettiği ilişki, onun gözüne öyle bir harika gözüküyor ki.. Büyük bir özlemle hiç olmadığı kadar bağlanabiliyor. Bekle ve gör canım. Zaten ne yaparsak yapalım kaderin önüne geçemeyiz değil mi?

eminsen sevgisinden niye "şimdiden benden kendini soğutmak için ve beni ondan soğutmak için elinden geleni yapıyor" sevseydi böyle şey yapar mıydı . onun seni yeterince sevdiğini düşünseydin soğutma çabalarına giriştiğini düşünmezdin.kafamçokkarıştı içinde büyük çelişkiler var.

"gözden uzak olan gönülden uzak olur sözünün aksine gönüle yakın olan gözden uzak olsa da yakın uzak laftta kalır" diye güzel bir söz var.
bırak gitsin eğer dönerse sevgisindendr. dönmezse de içinde sevgisi yoktur, kuş kadar sevgisini de mesafelere yenik düşürmüştür. mesafelere yenik düşen sevgi de gerçek sevgi değildir. gerçek olmayan sevgi de evlerden uzak dursun:lepi:

sen içini ferah tut. onu sevmeye devam et. ama onun seni sevmesine zorlama. sevgi zorla olacak bir şey değildir.yasakkelime

bu ayrılığın da olumlu yanından bak. eğer bıraktığın gibi geri dönerse ne ala... ama dönmezse çok da bir şey kaybetmiş sayılmazsın.
zorunlu ayrılıklar gerçek sevgiyi arttırır azaltmaz
sositososito

Şimdiden onsuzlağa kendini alıştırsan iyi olacak
Çünkü onun orda başka bir hayatı olacak
Ve seni unutacak , yeni heyecanlar arıyacak
Sen aklının ucundan bile geçmiyeceksin..

sevgilimle aramız zaten eskisi gibi iyi değildi aynı yerlerde oturuyorduk biz taşındıktan sonra aramızda 1 saatlik mesafe olmasına rağmen cok şey değişti.. ilgisizleşti ve eskisi gibi arayıp sormuyordu..

Acı ama gercek, sevgılınız sızı zaten coktan gozden cıkarmıs, bunu goremıyor musunuz?
Arkadasında dedıgı gıbı sevgı, ılıskı tek taraflı yurumez. Boyle bır ınsan ıcın daha ne dıye yas tutuyorsunuz?
Ne yaparsanız kendınıze yaparsınız, uzuldugunuzle agladıgınızla kalırsınız benden soylemesı...
Hayır, erkek kıtlıgımı var yani memleketde?
Bosver, sevgılı cracks. Sızı sızden daha cok sevecek bırılerı mutlaka kı cıkacak karsınıza yerimseniben

oraya gittiginde eskisi gibi gorusemeyeceksiniz ve yeni ortamdan dolayi mutlaka degisecek.uzun zamanda orada kalacakmis.eger onu istiyorsan guzel davran ve sorun cikarma.gercekten seviyorsa asla birakmaz.boyle dusun panik olma.ve herzaman herseye hazirlikli ol.sonrasin da az canin yansin.sende o sirada hayatini oturt,kendi yonunu ciz.

iyi de gerçekten seven insan son zamanlarını elinden geldiğince sevdiğine ayırır. biz sevgilimle yeni çıkmaya başladığımızda yazın 1 ay görüşemicektik yüzüme bakıyordu sürekli noldu fln dediğimde her kıvrımını ezberliyim ki gözümü kapattığımda gözümün önüne gel demişti. yani ne biliyyim bence seni unutmaya çalışıyor ki orda yeni bi başlangıç yapabilsin yoksa sevse yapışırdı sana uzak kalıcaz özlicem diye. hiç umut verici konuşmıcam bu senin iyiliğin için çünkü. onun gibi yap sen de yavaş yavaş yeni arkadaşlar yeni ortamlar edin ki sen de boşluğa düşme o gidince

hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim çoğu söylediğinizde haklısınız özellkle doc bende snin gibi düşünüyorum insan sevdiğine daha fazla zaman ayırır. ama onun amacı beni unutmak ve yeni bi hayata başlamak. benimde yapmam gereken bu sanırm ztn hiç umudum yoktu. bizim ilşkiyi ayakta tutan bendim sanırm. ama beni cok sevdiğini söylüyor ve bni bekle diyor.. bu brz karışık aslnda bi bekle bi bekleme evlen yuva kur diyor. o da ne yapmak istediğini bilmiyor sanki :S sni hiç unutmucam diyor ama artık herşey boş sanırm. bide ona inanmadgm içn kızıyor bana beni hiç anlamıcaksın diyor bu davranışlarıyla nasıl inanırm ki ona.. ben son zamanlarımızda doc arkadaşımıznda dediği gibi daha cok vakit geçirmek isterken o acı çekiyormuş beni her gördüğünde herşey dahada zorlaşıyomuş cok saçma gerçekten.. unutmalıyım onu biliyorum ama keşke kolay olsa söylendiği gibi.. umarım kaderimde o vardır ve bi şekilde kavuşurum ona.çünkü ben onsuzluğa alışabiliceğimi sanmıyorum. . düşüncelerinizi paylaştıgınız için teşekkür ederim arkadaşlar

canım sen de onun gibi yap o zaman yavaş yavaş alıştır kendini onsuzluğa ayrılalım deme ama işte kendi kendini alıştır ona da çaktırmadan. bi yandan da bak bakalım gerçek niyetini anlamaya çalış gidince fln özellikle haberleşmeye ne kadar hevesli fln diye. yani bitirme ilişkinizi ama bitmesine hazırlan duygusal olarak bence

katılıyorum, seviyorsa ve gidicekse bulduğu her boş anı senin yanında geçirmeli zaten birbirimizden uzak kalıcaz diye düşünmesi lazım, alışalımda ne demek.. alışmamak elde mi zaten alışıocaksınız birbirinizin yokluğuna okadar sürede.. kabul ediyorum mesafe ilişkileri yıpratıyor, ama bitirmiyor.. tamamen erkek arkadaşına bağlı.. ortam değişikli yarar umarım ona, panik olma canım bekleyip görceksin, olumsuz düşünmemeye çalış..

haklısın Doc bakalm zaman neler göstericek :/:/

Moxis Bende öyle düşünüyorum mümkün oldugunca zamanımı onunla geçirmek istiyorum ama işte o farklı düşünyor dediğim gibi.. e zorluyamam da :/ onu bu durumdan vazgeçirmenin bi yolunu bulmam lazım yani bunun yanlış oldugunu sonra gittiğinde cok pişman olucak belkide keşke zaman geçirseydim görüşseydim dicek ama cok geç olucak herşey için biliyorum pişman olucağını daha öncede bu tarz bi durumla karşılaşmıştık ve istesede bulamıcak.. bekleyip görücez dediğin gibi arkadaşım olumsuz düşünmemek zor ama napalım.. ben elimden geleni yaptım sonuçta .. /

((((((((( kızlar aynı sorunu şuan ben de yaşıyorum.... gideli 1 ay oldu ve bana boyle uzaktayken olmuyor dedi...... ben onla sadece konusmak istiyodum bana bikaç gunde 1 mesaj at dıyodum.... ama onu bile yapmadı.... sizce geldiginde degisir mi durum? 3 ay kaldı.....

uzaktayken olmuyor = yakinimdakileri begeniyorum ve sana sadik kalamayacagimi hissediyorum.

aci ama gercek ne yazik ki bu canim yani bunun mesaj sayisiyla ilgisi yok... geldiginde tabi yine degisebilir ama sen senden uzak durdugunda sevgisinden emin olamadigin bir adama guvenip kabul edebilir misin bilemiyorum...

cnm bnm aynı sorun bnde de war..tıpkı snnkını aynısı..bu agustos aynda yurdışına gıdıor.. 2-3 sene orda kalıcak..3 ayda bır gelıcem dıor. dişini sık bıraz herşy ıkmz ııcnde daha gusel olucak dıor...hep hayatmda sn olucaksın dıor.hayaller kuruo fln.. ama gtmeden söz yapalım dıorum aileler tanşsın dıorum.bunun ıcın daha cok erken dıor..anlamş deılm madem cıddısın bı adını koyalım ozmn.öyle deılmi.bn senelerce snı beklıycem.gelıp gelmıyecegn bıle bellı deıll.off allahm kafayı yıyıcem ya..ortakı yaşantı rahatt..okul ortamı fln..bnı unutur kesn..kı cok da guwenmıorumm..ama bnm icnde cok zor olucak cnm .kızların dedgn gbı herşeyı akışına bırakmak lazım.kadermsde warsa olsun ...yoksaa hayırlı deılmş dmk en guselı...oraya gtrrıklerınde işte gerck yuslerı meydana cıkacak..iisyle kotusuyle...herşey olacagına warırr..

Aslında bir bakıma sevginizin gücünü test etmiş olacaksın.
Eğer yeterince sevmiyorsa araya daha da soğukluk girecektir ama seviyorsa emin ol mesafeler engel olmuyor.
Erkek arkadaşımla aramıza mesafe girdi geçen sene, normalde hep beraber olmaya alışmışken o kadar zor oldu ki ayrıldık yapamadık.
Ama ne ben ne de o vazgeçmedik ..
Ne oldu evet araya uzun bir süre girdi ama asla dilimizden düşmeyen seviyorum sözleri eşliğinde.
Şimdi beraberiz tekrar ve asla mesafelerin engellememesine karar verdik ..
O yüzden korkma.
Bu bir sınav.

arkadaslar eger erkek arkadasiniz sizi seviyorsa nereye gittiginin bir onemi yok. iliskide mesafenin olmasi zor tabiki, ama yurumez diye bir sey yok hatta bazen o kadar mesafede birbiriniz icin yapabildiklerinizin sinirini gordukce sevginiz, sevginiliniz sizin icin cok daha deger kazaniyor, heleki o bitmeyen ozlem, gormek icn gun saymak. yani sadece kotu taraflar yok , mesafenin getirdigi cok daha yogun duygularda oluyor. ben erkek arkadsimla amerikada taniistim, cikmaya basladiktan 2 ay sonra bazi sebeplerden dolayi turkiyeye donmek zorunda kaldim, 8 ay boyle idare ettik, hatta bu 8 ay boyunca o okulu yuzunden gelemedi bende saglik sebeplerimden ameikaya gidemedim yani yuzyuze gorusemedik bu surede. sonra bende ameikaya gittim, ama farkli eyaletlerdeydik, ucakla bile yolculugumuz 8 saat civarinda suruyordu. yilda ortalama 4 -5 defa gorusebiliyorduk auni kitada olmamiza ragmen, onun okulu, benim okulum, ayri zamanlara gelen tatiller, ara tatailelrde turkiyeye gelme, ikimiziinde ailesi farkli sehirlerde. kolay bir sey degildi, ama yukardada yazdigim gibi mesafenin getirdigi seylerde var, ertesi gun sinavim olurdu ya da odevim gunlerce uyumamis olurdum blg acardik karsilikli hem ders calisrdik hem arada birbirimizle konusurduk. en sonunda ayrildik ama mesafe ile ilgili degildi baska sebeplerdi sorunumuz, simdi bir iliskim var ayni sehirdeyiz ama o zaman erkek arkadasimla konustugum kadar konusmam. yani bugun cok yoruldum derim gorusmem bilirim cunku yarin gorusebilcem, ya da konusabilcem, o konusmak icin cabalamalar aylar oncesinden gorebilmek icin plan yapip gun saymalar, o heyecan simdi yok. kaldi ki suanki erkek arkadasim asigim deliler gibi, yurtdisindaki erkek arkadasimla iliskim tamamen mantigimla, orda kendimi yalniz hissetmemle baslamisti, sonradan sevgiye donusutu ama ask hic bir zaman olmadi. o yuzden erkek arkadasiniz sizi gercekten seviyorsa akli hic bir seye kaymaz, ama sizinde ozvrili olmaniz gerikicek, ozellikle ilk zamanlar cok zorluk cekicek, neden aramadin neden sole neden bole demeyin, her seye ragmen baslarda yaninda olun, birseylerin oturmasini zamana birakin.

Bir beni bekle, bir evlen diyen biri...
Adamin kendisinin de kafasi karisik, iliskiniz icin net degil ki,demekki seni yeteri kadar istemiyor... sen ise onun yuzunden hastanelerden cikamiyorsun
peki sana yazik degil mi? bu adam bulunmaz hint kumasi mi? kendi kafanda bitir ki kalbine de soz gecirebilesin...
Ben unutamayacagim diye dusunup bosuna bekleme. Sana yazik olur, zannetme ki bir daha kimseyi sevemeyeceksin
oyle bir seviliyor ki... Su an gitti mi gitmedi mi bilmiyorum ama
birak gitsin, arama sorma bakalim o seni arayacak mi... aramazsa sirf bitti dedigini duymak icin bile olsa
ara bitti derse, hayatina onsuz devam et... merak etme her sey geciyor, her sey... ve dusun ki dunyada seninle ayni derdi paylasan
binlerce insan var... rahatlatacaktir...

ay canım tek yapıcağaın oluruna bırakmak ... mutlaka saatler aktıkça herşey yoluna giricektir.Şap dadak da olmaz ki hemen anlaşılmaz ki ... eğer seni seviyorsa gerçekten ama o zaman seni mutlaka arayıp sorar anlarsın bunu bitirdiyse de anlaşılır bebeğim düşünerek birşeyleri çözemezsin ...yalnız hiç sinirlenme hep sakin olarak konuş .ama susma dile getir ama tatlı dille istediklerini olur mu cnm dediğim gibi ne olur düşünme fazla bu arada yaşın kaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…