sevgilim eğitim için 4-5 liğine yurt dışına gidicek ve ben delirmek üzereyim. onsuz napıcam.. düşünmek bile beni bitiriyor. sevgilimle aramız zaten eskisi gibi iyi değildi aynı yerlerde oturuyorduk biz taşındıktan sonra aramızda 1 saatlik mesafe olmasına rağmen cok şey değişti.. ilgisizleşti ve eskisi gibi arayıp sormuyordu.. herşeye rağmen yinede susuyordm hergeçen gün kırgınlıgm artıyordu ama susuyordum. ama şimdi bu çok fazla.. eğer giderse herşey biticek biliyorum. iyice ilgisizleşicek ve görmiye görmiye sevgiside azalıcak .. şimdi napmalıyım bilmiyorum nolur yardım edin fikirleriniz benim için çok önemli ama ne olur unut ve hayatına devam et demeyin. çünkü bunu yapamam.. beklicem onu biliyorum içten içe gelmiceğini bile bile.. gelse bile bana olan sevgisi hala devam edicekmi hiç sanmıyorum..gözden ırak gönülden ırak.. bana bekle dedi ama şimdiden benden kendini soğutmak için ve beni ondan soğutmak için elinden geleni yapıyor cok görüşmeyelim alıştırmamız lazım kendimizi diyor ama ben buna dayanamıyorm daha gitmeden yokluğuyla beni mafediyor hastanelerden cıkamıyorum onun yüzünden :/onu cok seviyorum onunda beni sevdiğinden eminim ama neden bunu yapıyor bize anlamıyorum ..
sevgilimle aramız zaten eskisi gibi iyi değildi aynı yerlerde oturuyorduk biz taşındıktan sonra aramızda 1 saatlik mesafe olmasına rağmen cok şey değişti.. ilgisizleşti ve eskisi gibi arayıp sormuyordu..
((((((((( kızlar aynı sorunu şuan ben de yaşıyorum.... gideli 1 ay oldu ve bana boyle uzaktayken olmuyor dedi...... ben onla sadece konusmak istiyodum bana bikaç gunde 1 mesaj at dıyodum.... ama onu bile yapmadı.... sizce geldiginde degisir mi durum? 3 ay kaldı.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?