• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim En Yakin Arkadasina Asik...

3 yıl önce yaş 19.
Hep bir arada ise bu kızla aşk sanmıştır, arkadaşlık bozmamak için açılmamıştır.
Muhtemelen şimdi de iyiki itiraf etmedim diyordur...
hormonların tavan yaptığı yaşlar, genelde yakın arkadaşlık olunca ortada kafa karışabilir o zamanlarda.
Eğer size karşı bir ilgisizliği varsa, kafanızı karıştıracak bir davranışı, yada sevildiğinizi hissetmiyorsanız, düşüncesiz biriyse ayrılın.

Aksi durumda siz hayatında yokken, 3 yıl önce birine aşk mektubu yazmış, çok da tın.

Bu ihtimal de bana cok mantikli geliyor, o yuzden okudugum an ona karsi bisi belli etmedim hemen.

Zor durum..

Görmüşsün bir kere unutmak mümkün olmayacak...

Söylesen yeminler edilecek ama yine devam edeceksin.İzinsiz okuduğun için güveni sarsılacak .

Söylemesen içinde kalacak ama yine devam edeceksin.

Seçim senin karakterine bağlı. Mesela ben içimde tutamam hissettiririm de söylerim de.

Evet, hic hos olmayan bi yoldan buldum, gizli gizli karistirdim resmen hem de 3 sene onceki mesajlari...

23 yasinda bir universite ogrencisiyim. Su an sevgilim olan bey 22 yasinda. Gecen sene benimle tanismak icin bana bi adim atmisti ama ben psikolojik ve ailevi sorunlarim yuzunden bi iliskiye vakit ayiramayacak durumdaydim. Bu doneme basladigimizda ayni arkadas ortami vasitasiyla tanistik ve kanim cok isindi kendisine. 6 aydir birlikteyiz. Cok guzel giden bi iliskimiz var. Vardi.....

Bu sabah aklima seytan girdi ve o uyurken bilgisayarindan maillerine baktim. 3 yil oncesine ait gonderilmemis, taslaklara kaydedilmis bi mail vardi. Daha cok gunluk gibi yazilmisti. Askini ilan etmekten korktugunu, onun hep yaninda ama bi o kadar uzak oldugunu, ondan baskasina seni seviyorum diyemeyecegini, onu omrunun sonuna kadar bekleyecegini.... Isim yoktu mailde ama ben en yakin arkadasi diye bahsettigi kiz oldugunu anladim. Kafamda kareler birlesti. Instagram’da benimle bir kez bile fotograf, story vs paylasmadi. Profilinde o kizla 4-5 tane forografi var. Profil resminde bile.... Kizin ona oyle bi ilgisi oldugunu dusunmuyorum sayet olsaydi bugune kadar bir seyler olurdu aralarinda.. biz Izmir’de yasiyoruz kiz Istanbul’da. Yani ben tanismadim kendisiyle. Ama tanistigimizdan beri hep kiz kardesim diye soz etmisti. Inanmistim :KK43:

Icim cok yaniyor, ne yapacagimi bilemiyorum. Cok uzun zaman sonra birini sevdim ve cok mutluydum. Surekli kafamda donup duruyor acaba o duygular hala var mi diye... Ona hicbir sey soylemedim, tavrimi bile degistirmedim. Nasil baslayacagimi bilmiyorum cunku.

Bunu kimseye anlatamiyorum cunku kendimi cok kucuk dusmus hissediyorum :KK43: lutfen bana el verin, yardiminiza ihtiyacim var.. Cok..... :KK43:
Hayır kendisine açıkça soyle sonucta ikili bir ilişki ve tek başına halledemezsin

Kesinlikle, acikca konusulmadan eskisi gibi olmam imkansiz. Evet fotograflarda yalnizca ikisi var...
Kızla erkek arkadaş olabilir tabi ki. Ama sevgilisi varken başbaşa fotograflar paylaşmak hoş değil bence. Ben kiskancimdir. Ama burnum düşse almam herhalde öyle de tersim. Cidden konusun açıklamasına göre karar verin

Bence açık açık bir hissin sizi dürttüğünü ve baktığınızı yaptığınızın aslında yanlış olduğunu bildiğinizi söyleyin. Açık açık da konuşun bu konuyu, bilinmezlik insanı yer bitirir.

O kişi olduğuna eminseniz Ayrılın bence Bu şüpheyle kendinizi yer bitirirsiniz

Açıkça konuşmaktan başka mantıklı bir çözüm yok.
Belki aklında belki de yazdığı bu maili bile unuttu bilemezsin/kimse bilemez.
Al karşına ve kaygılarını dile getir.
lou salome'nin de dediği gibi seni kaybetmemek için bir çaba sarfediyorsa bir şans daha verneye değer yok savunmaya geçip o kıza karşı korumacı bir tavra geçiyor, seni suçlamaya, sana karşı baskın çıkmaya çalışıyorsa at çöpe.

İlişkinizin 6 ay olduğunu ve artık profilnde paylaşımlarında "kardeşim" dediği kızın değil de birlikte fotolarınızın olmasını istediğini söyle.
Hayır derse ayrılmak için geçerli bi sebep.
Ne münasebet kan bağı bile olmayan eskiden aşk duyduğu kızla profilinin olması.

3 yil onceki duygulara takilma diycem ama sosyal medyada senle hic fotosunun olmamasi ama o kizla olan fotolarinin bulunmasi kafa katistirici.

Hemen yarin birlikte foto cekinip instagrama bilmem neye koymayi teklif et.
Tepkisine gore gerekirse acikca konus
+1
Çok doğru.
Profilde fotolar olmasa 3yıl öncesine ait,ergence hisler diyecektim amma ve lakin fotoğraflar düşündürücü.

Bu öneriyi dinleyin Jessica,foto koymayı teklif edin.

+1
Çok doğru.
Profilde fotolar olmasa 3yıl öncesine ait,ergence hisler diyecektim amma ve lakin fotoğraflar düşündürücü.

Bu öneriyi dinleyin Jessica,foto koymayı teklif edin.
Demek benden başkasını +1 ledin...
Peki. :KK14:

Bir ben miyim bunlari dert etmeyen. Sevgilimin 3 yil.onceki aşk maillerini okudum.

Oo iyi sevmissin kizi demistim . Biraz hayati kendinize yuk etmeyin yahu. Gecmisle bugun arasindaki farki görün.

Back
X