• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim eski kız arkadaşıyla bir şeyler yaşamış

ggkkcc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2012
3
0
36
İstanbul
merhaba arkadaşlar; bir senedir çıktığım erkek erkek arkadaşımı geçenlerde eski sevgilisi aradı ona telefonda sert cevaplar veremedi. bir daha arama sevgilim var diyemedi sebebini sordum daha önce bana o kızın daha önce bir çok kez ilişkiye girdiğini kısaca onu kullandığını söylemişti fakat geçen gün bu olaydan sonra sebebini sorduğumda ona kötü davranamayacağını çünkü onun bakireliğini kendisinin bozduğunu itiraf etti ailesine söylemesinden çekindiğini söyledi.. bu durum bana ilerde sıkıntı yaratır mı? düşündükçe midem kalkıyor ve ilk kez böyle bir durumla karşılaşıyorum ne yapmam gerekir? teşekkürler..

üniversite sınavndan snra uzak yerleri kazanmışlar ve kız zaten çok rezalet bişey yani yazık filan değil bnce kendisi istemiş ki erkek milleti sonuçta durumun böyle olacağı belli

sana ne kadar güven verio ki bu adam berabersin he tamam kız çok suçlu körmü yapmayaydı ama onun kadar sevgilinde suçlu düşünürken bile miğden bulanıyo yarın birgün evlenseniz nasıl için alacak bu adamı

tek taraflı dinlediğin ve rakibin olduğu için böyle konuşuyorsun allah o kızın durumuna seni düşürmesin başka da bir şey diyemiyorum!!!

ben tüm bunları duyucam ve hala o adamla birlikte olacağım ha pes diyorum walla iyi sabır varmış sizde..

Son düzenleme:
kızı tanımadan etmeden erkek seni feci doldurmuş :d utanmasa herhalde erkek arkadaşın zorla bana tecavüz etti diyecek kız için
komikmiş valla..sende inanıyorsun değilmi kızın erkeği sex için kullandığına.Emin ol %99 senin erkek arkadaşın onu kullandı sonrada bir kenara attı şimdide korkudan ne yapıcağını bilmiyor tabi ya ailesine giderse diye bu muhabet
ilahi ya

evet baya sabırlı arkadaş kızın kendisinde bitiyor diyor ama erkeklerin ne denli şeytan olduğunu bilmiyor sen fazla büyük konuşma derim senin de başına gelebilir 5 dakikaya bakar sen o kızın bakireliğini boz sonra hiç bişi yokmuş gibi kızı terk et ohh ne hala memleket madem totona güvenmiyordun ne diye kızla oynadın. üniversitede eğlenecek kız arayıp bulmuş şimdi de evlenecek kızını bulmuş arkadaş sanırım çok tuhaf ya gerçekten çok tuhaf insanlarda allah korkusu kalmamış ben de sevgilimle ilk kez birlikte oldum pişmanlığını zaman zaman yaşasam yine de onunla birlikteyim diye çok mutluyum. belki o kız da aynı düşünmüştür. o kızın yerine kendimi koydum da evleneceği insana ailesine nasıl hesap verecek acaba ne kadar acı yaaa ve siz bir kadın olarak onun ne hissettikleriyle değil de sevgilinizle ne yapacağınızı düşünüyorsunuz. tekrar söylüyorum dilerim o insanın durumuna düşmezsiniz...

düşün ilişkiniz sürüyor ve evlilik düşünüyorsunuz. ama o seni bırakıp o kıza gidiyor onunla bir beraberlik yaşadı ve kendini suçlu hissediyor diye. böyle bir şey olursa hiç şaşırmam. kızla sert konuşamıyorsa vicdan yapıyorsa ileride bunu da yapar

Bence sen fazla güwenme erkek arkadaşına erkeklerr her türlü yalanları söyleyebiliyorr sen o kızaa düzgün değil falan demişssin amaa kimseninn ne durumda nasıl oldugunu bilemezsin.. Erkek arkdaşınında bu kadar geniş bir şekilde bunu anlatabilmesi cok tuhaff aralarındaki ilşkiyi ne biliosun ki sen belki cok sevdi teslim etti kendisinii belkide erkek arkdsn zorlaadıı bilemezsinnnnn erkek arkdsınınn lafıyla hareket etme düşünmee vee o kızın ahııı erkek arkadaısnııın hayatı boyunca mutsuzluğuna yol acacaktır kimseninnn yaptıgı yanına kalmazz;))

Erkek arkadasin bir kızın bakireligini bozmuş kız ona güvenmiş kendini vermiş sonra da yüz üstü bırakılmış... Böyle büyük bir günaha girmiş olan sevgilin elbet bunun vebalini ödeyecek dolayısıyla sende tabi sıkıntıya gireceksin. Ki tabi girmelisin bu normal birşey değil hayatı boyunca bunun izini taşıyacak bir insan var hayatta. Erkek adam yapar diye birşey yok aileme söylerse diyor erkek arkadasin demekki ailesi de tanıyor

bence önce kendinizi koruyun başınıza aynı şeyin gelmemesi için..

evet baya sabırlı arkadaş kızın kendisinde bitiyor diyor ama erkeklerin ne denli şeytan olduğunu bilmiyor sen fazla büyük konuşma derim senin de başına gelebilir 5 dakikaya bakar sen o kızın bakireliğini boz sonra hiç bişi yokmuş gibi kızı terk et ohh ne hala memleket madem totona güvenmiyordun ne diye kızla oynadın. üniversitede eğlenecek kız arayıp bulmuş şimdi de evlenecek kızını bulmuş arkadaş sanırım çok tuhaf ya gerçekten çok tuhaf insanlarda allah korkusu kalmamış ben de sevgilimle ilk kez birlikte oldum pişmanlığını zaman zaman yaşasam yine de onunla birlikteyim diye çok mutluyum. belki o kız da aynı düşünmüştür. o kızın yerine kendimi koydum da evleneceği insana ailesine nasıl hesap verecek acaba ne kadar acı yaaa ve siz bir kadın olarak onun ne hissettikleriyle değil de sevgilinizle ne yapacağınızı düşünüyorsunuz. tekrar söylüyorum dilerim o insanın durumuna düşmezsiniz...

benim büyük konuştuğum yok ki.Ben hayatımın aşkını çocuk yaşta buldum şimdi nişanlıyım.Böyle yazıları okuyunca daha bi bağlanıyorum ona.Kaç senedir birlikteyiz daha bi kıza slm vermişliği yok.

İleride sizin açınızdan ne gibi sorunlar yaratır bilmiyorum.Ama ben böyle birine bunları duyduktan sonra asla güvenmezdim ve ilk fırsatta yolarımı ayırırdım.Kız nekadar kendide istemiş olsa hatalıda olsa erkek arkadaşında da hatalar var.
Ben ileride oğlum olursa asla böyle yetiştirmemeyi planlıyorum:19:

Erkek arkadaşınız hiç inandırıcı gelmedi bana.
Ne demek bakireliği bozdum ( bozmak kelimesinden de nefret ederim bu arada), ailesine söyleyebilir o yüzden kötü davranamam o kıza?
Bir kere kız gidipte ailesine böyle birşey söylemez, kaldı ki söylese bile sizin sevgilinizle yaşadığı beraberliği ispatlayamaz. Sevgilinizin bahanesi yani kızın ailesinin ilişkiyi öğrenme olasılığı.
Madem öyle düşünüyor hiç ayrılmasaydı eski sevgilisinden o zaman.
O kızla beraber olup olmadıklarından önce, hala görüşüyor olmaları büyük bir sorundur benim için. Artı, o kızla defalarca beraber olduğunu söylemesi ve bakirelik muhabbetini açması çok yersiz ve gereksiz olmakla birlikte anlatıyor olması da bir sorundur.
Bu durumun ileride hayatınızda bir problem yaratıp yaratmaması bir yana, sevgiliniz gibi bir adamla ilişkinizin ne kadar sağlıklı olacağını düşünün.
Bugününüze bakın öncelikle, geleceğinizin akıbeti hakkında az çok fikir yürütürsünüz zaten.

benim büyük konuştuğum yok ki.Ben hayatımın aşkını çocuk yaşta buldum şimdi nişanlıyım.Böyle yazıları okuyunca daha bi bağlanıyorum ona.Kaç senedir birlikteyiz daha bi kıza slm vermişliği yok.

yooo bence çok büyük konuşuyorsun bu yazıları okuyunca daha çok bağlandığına göre ya biz tuhafız ya da sen çok tuhafsın!! kaç senedir birlikteyiz diyorsun ama o kızla konuştuğunu öğreniyorsun ayrıca tek kıza selam vermişliği yok ne demek ya ya bu konu fake ya siz çok fazla çelişkilisiniz!

Back
X