Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yooo bence çok büyük konuşuyorsun bu yazıları okuyunca daha çok bağlandığına göre ya biz tuhafız ya da sen çok tuhafsın!! kaç senedir birlikteyiz diyorsun ama o kızla konuştuğunu öğreniyorsun ayrıca tek kıza selam vermişliği yok ne demek ya ya bu konu fake ya siz çok fazla çelişkilisiniz!
konuyu açan o arkadaş değil ki :26:
önemli değil canım ya![]()
üniversite sınavndan snra uzak yerleri kazanmışlar ve kız zaten çok rezalet bişey yani yazık filan değil bnce kendisi istemiş ki erkek milleti sonuçta durumun böyle olacağı belli
Seninle ilgili birşey değil aslında o arkadaş senin yorumundan neden alıntı yapıp üzerine alınmışki bende anlamadım karışıklık oradan çıkmış![]()
valla ben de anlamadım :S ben de diyorum kız hem böyle diyor hem de böyle diyor. :) ben onu desteklemek için evet sabrediyor falan yazmıştım :))) sabır cümlesi geçince üstüne alındı sanırım neyse olur böyle şeyler Allah mutlu mesut etsin arkadaşımızı çocukluk aşkıyla evlenmiş ne güzel :)
bana kalirsa ortada 2.üyelik var arkadas sasirdi diger uyeligiyle cevap verdidiyecektim ki tekrar okudum arkadas sanirim yanlis anlamis o sabirla ilgili birseyler yazmis seninde cumlen sabirla baslayinca uzerine alindi galiba
![]()
Evet herkese nasip olmaz Allah su perisi isimli arkadaşın mutluluğunu daim etsin.
Umarım konu sahibi arkadaş yazdıklarımızı dikkate alır yoksa çok büyük bir yanlış yapacak.Böyle erkekelere hiç yüz vermeyeceksinDönsün tıpış tıpış o kızcağıza
evet canım ben de valla ilk sen gibi düşündüm :) heralde iki üyeliği var diye :) sonra bir baktım sabır kelimesi geçiyor ortalığı karştırmışız ben de isimlere hiç bakmıyom keşke hepsi senin gibi dikkat çekiyor olsabiliyon bu sahte konular son günlerde çok arttı ister istemez bir şüphe oluşuyor tepki veriyom :)
konu sahibine gelince kizi yadirgaman hic hos degil yarin birgun ayni seylerin senin basina gelmeyecegi ne maglum,
bence erkek arkadasina fazla güvenme !
ailesine soyleyecek diye neden korkuyor kizin onun ustune kalacagindan mi ?
madem korkuyorsa ne istemis kizdan gunahi ne simdi o kizin kim bilir sevdi guvendide birlikte oldu,
seninkide alacagini aldi birakti kizcagizi![]()
Ay valla konu sahibi de uyudu heralde fikirleri ne çok merak ediyorum :) bir de o kıza çok üzüldüm yayazık
hakkında neler konuşuluyor erkek milletine hiç güven olmuyor bir bakıyorsun seni çok sevmiş aşık (güya) sonra başka birini buluyor ve o kız çok fenaydı deniliyor ne namusunu bıraktılar kızın ne haysiyetini belki erkek arkadaşı istiyordur aramasını nerden biliyor ki valla ben olsam o kıza ulaşırdım bir şekilde bu kadar detay konuşulduğuna göre kıza ulaşmak zor olmasa gerek facebook nelere kadir :)))
yooo bence çok büyük konuşuyorsun bu yazıları okuyunca daha çok bağlandığına göre ya biz tuhafız ya da sen çok tuhafsın!! kaç senedir birlikteyiz diyorsun ama o kızla konuştuğunu öğreniyorsun ayrıca tek kıza selam vermişliği yok ne demek ya ya bu konu fake ya siz çok fazla çelişkilisiniz!
valla ben de anlamadım :S ben de diyorum kız hem böyle diyor hem de böyle diyor. :) ben onu desteklemek için evet sabrediyor falan yazmıştım :))) sabır cümlesi geçince üstüne alındı sanırım neyse olur böyle şeyler Allah mutlu mesut etsin arkadaşımızı çocukluk aşkıyla evlenmiş ne güzel :)
Senin onların yaşadıklarını düşününce miden kalkıyor ya ;
benim de bu yorumu okudukça midem kalkıyor !!!!
Bu hayatta her şey insanlar için.. O çocuk ağzından girer burnundan çıkar hatta parmağına yüzük bile takar, asla yapmam dersin , kendini bir hatanın içinde bulursun. Sonra sen de o kızcağız gibi kapının önüne konulursun !!!
Ayrı yerleri kazanmak çocuk için ayrılma sebebiyse eğer , yarın öbür gün ayrılırsa adresleriniz, başka şehirlere düşerse yolunuz, gittiği şehirde kendine yakın bir diber bulması an meselesidir çocuğun.
Bir kadın bile bir hemcinsi için bu iğrenç ithamda bulunuyorsa , erkeklerin namusu 2 bacak arasında aramasına şaşırmamak gerek.. Yazık.. Rabbim o kıza yardım etsin..
konu sahibine gelince kizi yadirgaman hic hos degil yarin birgun ayni seylerin senin basina gelmeyecegi ne maglum,
bence erkek arkadasina fazla güvenme !
ailesine soyleyecek diye neden korkuyor kizin onun ustune kalacagindan mi ?
madem korkuyorsa ne istemis kizdan gunahi ne simdi o kizin kim bilir sevdi guvendide birlikte oldu,
seninkide alacagini aldi birakti kizcagizi![]()
Ay valla konu sahibi de uyudu heralde fikirleri ne çok merak ediyorum :) bir de o kıza çok üzüldüm yayazık
hakkında neler konuşuluyor erkek milletine hiç güven olmuyor bir bakıyorsun seni çok sevmiş aşık (güya) sonra başka birini buluyor ve o kız çok fenaydı deniliyor ne namusunu bıraktılar kızın ne haysiyetini belki erkek arkadaşı istiyordur aramasını nerden biliyor ki valla ben olsam o kıza ulaşırdım bir şekilde bu kadar detay konuşulduğuna göre kıza ulaşmak zor olmasa gerek facebook nelere kadir :)))
kiza bende uzuldum yani simdi ne durumda acaba,
yarin birgun evlenecegim insana bunu nasil aciklayacam diye dusunuyodur herhalde yazik,
ondada hata var yok degil ama ne durumda nasil yasandi bilemiyoruz ki![]()