• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim eski kız arkadaşıyla bir şeyler yaşamış

üniversite sınavndan snra uzak yerleri kazanmışlar ve kız zaten çok rezalet bişey yani yazık filan değil bnce kendisi istemiş ki erkek milleti sonuçta durumun böyle olacağı belli

her zaman kız rezil olur zaten, erkekler sütten çıkma ak kaşıktır, size mutluluklar

o kız aramsa sana soylemıcekmıydı acaba gercekten ılerded sorun olur bence kız alısmıs arar hep bısıler ıster hem onu gectım cok ığrenc bısı bu yaa baskasıyla bırlıkte olması ay ben kaldıramazdım bıtırrdım kolaylık versın ALLAH Sana

o kıza onları yapan biri size daha sonra neler yapar. erkek bence yaptığının sorumluluğunu almalı. bu konu erkek kadın meselesi değil, insanlık bir defa olmamış bir kaç defa birinci hata olabilir ya diğerleri? bence kızı bırakın sevgilinizi eleştirin ilk önce. daha sonra siz pişman olmayın.

Senin onların yaşadıklarını düşününce miden kalkıyor ya ;
benim de bu yorumu okudukça midem kalkıyor !!!!
Bu hayatta her şey insanlar için.. O çocuk ağzından girer burnundan çıkar hatta parmağına yüzük bile takar, asla yapmam dersin , kendini bir hatanın içinde bulursun. Sonra sen de o kızcağız gibi kapının önüne konulursun !!!
Ayrı yerleri kazanmak çocuk için ayrılma sebebiyse eğer , yarın öbür gün ayrılırsa adresleriniz, başka şehirlere düşerse yolunuz, gittiği şehirde kendine yakın bir diber bulması an meselesidir çocuğun.
Bir kadın bile bir hemcinsi için bu iğrenç ithamda bulunuyorsa , erkeklerin namusu 2 bacak arasında aramasına şaşırmamak gerek.. Yazık.. Rabbim o kıza yardım etsin..

yorumun için teşekkür ederim... arkadaşlar çok haklısınız ben hemcinsim için kötü ithamlarda bulunmam bulunamam fakat bu kızla kendimde konuştum telefondan bizzat sevgilisi olduğumu söylememe rağmen hala arıyor ayda yılda bir istanbuldayım görüşelimdiye mesaj atmış erkek arkadaşıma ve geçen senede kızın sevgilisiyle ilgili bir soru olaylar oldu yani kızda gerçekten ciddi problemler var ve gerçekten kötü bir durumda değil bundan eminim karakteri bozuk kısaca.. 20 yaşındayım ve bugüne kadar hiç böyle bir durum yaşamamıştım erkek arkadaşımın bunu anlatması saçma evet ve kızın bakireliğini bozmuş tamam kız bunu ailesine söylese bile ıspatlanıcak bir durum değil biliyorum.. ve aynı şeyleri benim yaşama olasılığımda var farkındayım.. sadece midem bulanıyor düşündükçe birgün o kıza dönebileceği kızın aklına girebileceğinden korkuyorum ayrılmalı mıyım yoksa gereksiz mi ayrılmak o kadar da kolay değil artık kendisi benim ailemle tanıştırdığım ilk kişi ve beni gerçekten çok sevdiğine eminim geçmişte yaşadığı bir şeyden dolayı onu yargılamam doğrumudur kuruntularımdan vazgeçmeli miyim... kimsenin günahını almak istemem ama kızın durumu gerçekten bu şekilde yanlış anlaşılmak istemem.. ilginiz için çok teşekkür ederim

yorumun için teşekkür ederim... arkadaşlar çok haklısınız ben hemcinsim için kötü ithamlarda bulunmam bulunamam fakat bu kızla kendimde konuştum telefondan bizzat sevgilisi olduğumu söylememe rağmen hala arıyor ayda yılda bir istanbuldayım görüşelimdiye mesaj atmış erkek arkadaşıma ve geçen senede kızın sevgilisiyle ilgili bir soru olaylar oldu yani kızda gerçekten ciddi problemler var ve gerçekten kötü bir durumda değil bundan eminim karakteri bozuk kısaca.. 20 yaşındayım ve bugüne kadar hiç böyle bir durum yaşamamıştım erkek arkadaşımın bunu anlatması saçma evet ve kızın bakireliğini bozmuş tamam kız bunu ailesine söylese bile ıspatlanıcak bir durum değil biliyorum.. ve aynı şeyleri benim yaşama olasılığımda var farkındayım.. sadece midem bulanıyor düşündükçe birgün o kıza dönebileceği kızın aklına girebileceğinden korkuyorum ayrılmalı mıyım yoksa gereksiz mi ayrılmak o kadar da kolay değil artık kendisi benim ailemle tanıştırdığım ilk kişi ve beni gerçekten çok sevdiğine eminim geçmişte yaşadığı bir şeyden dolayı onu yargılamam doğrumudur kuruntularımdan vazgeçmeli miyim... kimsenin günahını almak istemem ama kızın durumu gerçekten bu şekilde yanlış anlaşılmak istemem.. ilginiz için çok teşekkür ederim

ayrılma sakın çocuk sütten çıkmış ak kaşık o kız iftira atıyordur erkek arkadaşına..sen kaçırma bu çocuğu tam evlenilcek erkek

üniversite sınavndan snra uzak yerleri kazanmışlar ve kız zaten çok rezalet bişey yani yazık filan değil bnce kendisi istemiş ki erkek milleti sonuçta durumun böyle olacağı belli

yıl 2012...Elalem uzaya çıkıyor,biz neyin derdindeyiz...Sözün bittiği yerdeyiz...!!!!!

Ayrıca mesajınızı kötü içerik olarak bildirdim.Lütfen bu tarz insanlar gelmesin bu siteye.Dedikodu değil dert dinleyelim,çare olalım biz de...Kimsenin ahlakını kimse yargılayamaz..

Hanımlar,
lütfen topiklerde konu dışı yorumlar yazmayınız, yazdıklarınızı silmeyiniz ve ikili tartışmalara zemin hazırlayacak yorumlardan kaçınınız.
Ayrıca rica ediyorum üyeleri yada 3. kişileri rencide edici sözler sarf etmeyiniz...

kız basit olsa bile bekarette önem vermiş.yoksa sevgilinize gelene kadar onuda biriyle paylaşırdı.korkuyorsa bu kadar nasıl ileriye gitti.kız ona ne yapabilir ki.yapmaya kalksa nasıl ispatlıyacak zaten.kasede falan alması lazım.zaten bir senedir çıkıyormuşsunuz.en az bir senedir bir olay çıkarmamış kız.bu saattten sonra neyden çekiniyor sevgiliniz.

Bahaneye bakın, ''uzak yerleri kazanmışlar. ''

Ayıp, inanın bu yaptığınız çok ayıp..

Bu kelimeden nefret ediyorum ama bekaretini bozup, defalarca birlikte olduğunu, onu kullandığı kelimesini bile utanmadan söyleyen o arkadaşınız, rezalet değilde bu kızcağız mı rezalet ?

Aynı şey Allah bir yakınınızın başına gelse, yine zaten kız rezaletti mi dersiniz ?

ya arkadaşlar her bir kadınla bir erkekle beraber olan evleniyor mu sanıyorsunuz?

uzaklaşmışlardır, ayrılmışlardır, o kadınla ilk kez beraber olmuştur ama ayrılmıştır. sevgi bittikten sonra kalması asıl sahtekarlık olmaz mı?

konu sahibi arkadaştan uzaklaşmamak için çok dağılamıyorum, o yüzden ona yazayım

ilerde bu olay senin başına binde bir dert yaratabilir. evet kız ailesine anlatır,adamı zorla evlendirirler vs.
ama bu modern ailelerde olmaz.

o yüzden senin başına dert açması olasılığı yok gibi bir şey.

Kız rezalet bir şey,erkek arkadaşınız da sütten çıkmış ak kaşık zati.:41:Söyleyecek söz bulamıyorum.:23:Sağlam mideniz varmış.Aslında o kızdan ayrıldığı iyi olmuş,Allah o kıza yardım etsin.Siz mükemmel bi çiftsiniz bence.:52::52::52:

hep zaten kızlar ister kızlar rezalet olur vs vs kimbilir erkek arkadasınız neler yaptı bunları biliyormusunuz hayır size anlattıgı kadarıyla biliyorsunuz belkide kıza soz verdi kızın duygularıyla oynadı bırakmayacagını soyledi ve birlikte oldular simdi de kızın adını rezalete cıkardı yazık yahu yarın oburgun aynı sey sizin basınıza gelirse derizki kendin istemissin uzulme diye bir kadın olarak boyle dusunuyorsanız ne denirki

Son düzenleme:
Kiz ve erkek arkadasiniz arasinda gecen hicbisey geride kalmamis bnce bir kiz severek ilk birlikte oldugu erkegi unutmaz dikkat edin tekrar biraraya gelebilirler..

Back
X