konuyu açan kişi ben değilim ki karışıtırıyorsun:))
evet biz o meseleyi hallettik :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
konuyu açan kişi ben değilim ki karışıtırıyorsun:))
üniversite sınavndan snra uzak yerleri kazanmışlar ve kız zaten çok rezalet bişey yani yazık filan değil bnce kendisi istemiş ki erkek milleti sonuçta durumun böyle olacağı belli
Senin onların yaşadıklarını düşününce miden kalkıyor ya ;
benim de bu yorumu okudukça midem kalkıyor !!!!
Bu hayatta her şey insanlar için.. O çocuk ağzından girer burnundan çıkar hatta parmağına yüzük bile takar, asla yapmam dersin , kendini bir hatanın içinde bulursun. Sonra sen de o kızcağız gibi kapının önüne konulursun !!!
Ayrı yerleri kazanmak çocuk için ayrılma sebebiyse eğer , yarın öbür gün ayrılırsa adresleriniz, başka şehirlere düşerse yolunuz, gittiği şehirde kendine yakın bir diber bulması an meselesidir çocuğun.
Bir kadın bile bir hemcinsi için bu iğrenç ithamda bulunuyorsa , erkeklerin namusu 2 bacak arasında aramasına şaşırmamak gerek.. Yazık.. Rabbim o kıza yardım etsin..
yorumun için teşekkür ederim... arkadaşlar çok haklısınız ben hemcinsim için kötü ithamlarda bulunmam bulunamam fakat bu kızla kendimde konuştum telefondan bizzat sevgilisi olduğumu söylememe rağmen hala arıyor ayda yılda bir istanbuldayım görüşelimdiye mesaj atmış erkek arkadaşıma ve geçen senede kızın sevgilisiyle ilgili bir soru olaylar oldu yani kızda gerçekten ciddi problemler var ve gerçekten kötü bir durumda değil bundan eminim karakteri bozuk kısaca.. 20 yaşındayım ve bugüne kadar hiç böyle bir durum yaşamamıştım erkek arkadaşımın bunu anlatması saçma evet ve kızın bakireliğini bozmuş tamam kız bunu ailesine söylese bile ıspatlanıcak bir durum değil biliyorum.. ve aynı şeyleri benim yaşama olasılığımda var farkındayım.. sadece midem bulanıyor düşündükçe birgün o kıza dönebileceği kızın aklına girebileceğinden korkuyorum ayrılmalı mıyım yoksa gereksiz mi ayrılmak o kadar da kolay değil artık kendisi benim ailemle tanıştırdığım ilk kişi ve beni gerçekten çok sevdiğine eminim geçmişte yaşadığı bir şeyden dolayı onu yargılamam doğrumudur kuruntularımdan vazgeçmeli miyim... kimsenin günahını almak istemem ama kızın durumu gerçekten bu şekilde yanlış anlaşılmak istemem.. ilginiz için çok teşekkür ederim
tek taraflı dinlediğin ve rakibin olduğu için böyle konuşuyorsun allah o kızın durumuna seni düşürmesin başka da bir şey diyemiyorum!!!
üniversite sınavndan snra uzak yerleri kazanmışlar ve kız zaten çok rezalet bişey yani yazık filan değil bnce kendisi istemiş ki erkek milleti sonuçta durumun böyle olacağı belli